Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Olčík
Já myslím, že i tak to bohatě stačí : -)
Když to tak vezmu, tak zase jsem tu přehazovací rukojeť využila minimálně.
No já právě nechtěla klasickou 4kolku ukteré je přahz. rukojeť, ale chtěla jsme bud co mám ty kolečka uplně u sebe nebo mírně od sebe, hlavně, aby šly i od aretovat a lépe se tím jezdilo…
@Olčík
No jasný : -) každopádně jsem ráda, že nemusím vybírat kočár.. ![]()
Holky tak brouček měří 48,9 mm. Srdíčko tluče tak jak má, všechno v pořádku, krev i moč.
Jsem 10+3 tt. Podle UTZ 11+5 ![]()
Na další ko za 3 týdny. ![]()
Fotky pošlu někdy ve čtvrtek, mám toho teď dost.
Taky se musím pochlubit:) máme dvě nožičky, dvě ručičky, na ručičkách prstíky, srdíčko tluče, jen sem tady asi nesprávně, protože jsme posunuli termín porodu až na 2.5., no snad mě nevyženete
Přítel byl u toho, a musel odejít, protže mu nedělalo dobře vidět doktora dělat mi ultrazvuk zevnitř
citlivka:)
Jinak Hugo je můj nápada protože přítej je Hub a tohle spojení je luxusní
Ale už mám doma zákaz o Hugovi mluvit, takže asi nehrozí ![]()
Díky holky, taky mám radost. ![]()
@hoprdelka gratuluju k pozitivním výsledkům z ko
. Nám doktor neřekl, jestli má dvě ručičky, nožičky.. Ale na snímku něco vidět je, tak snad je vše v pořádku, jinak by se snad zmínil. Ale už se těším na screening.
Posílám fotku ![]()
Já dneska byla na odběru krve a příští pátek jdu na utz.
Zrovna jsem si říkala jestli mi ho budou dělat přes bříško nebo „vnitřně“ ![]()
@amille píše:
Díky holky, taky mám radost.
@hoprdelka gratuluju k pozitivním výsledkům z ko. Nám doktor neřekl, jestli má dvě ručičky, nožičky.. Ale na snímku něco vidět je, tak snad je vše v pořádku, jinak by se snad zmínil. Ale už se těším na screening.Posílám fotku
v kterém týdnu jsi? ![]()
@amille píše:
@Nina Filipi Já?10+4 dneska. (dle UTZ 11+5 včera)
jéééééééééé
![]()
Odběr krve na rh protilátky mi dělali už v 9tt na gyndě, nabrali mi dvě ampule a že jedna je na krevní obraz a druhá na protilátky. Buď v klidu určitě ti je naberou, musíš to mít zapsaný v těhu prukajdě. No Stres=)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat