Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2183
14.9.12 09:18

Holky já mám strach, nevolnosti skoro nemám, prsa nebolí, zato mě pobolívá v podbříšku, já už ZT nechci :,( :,(

• načítám...
16186
14.9.12 09:21

@chelsea001 Neboj, já taky nemám žádný příznak, nezvracím, prsa taky nebolí, podbříšek občas cítím, a vše je v pořádku! Nestresuj se zbytečně, aby sis něco neuhnala. Všechno bude dobrý, neboj :hug:

• načítám...
428
14.9.12 09:38

@Capelucita To máš pravdu :palec:

• načítám...
428
14.9.12 09:42

Dobré ráno děvčata,
dnes ty co jdou na Hematologii včetně mě, přeju hodně štěstí. Zdař Bůh ;)

• načítám...
16186
14.9.12 09:49

Holky, promiňte mi blbou otázku, ale proč chodíte na hematologii?? Souvisí to s těhotenstvím, vyšlo vám něco blbě? S první dcerkou jsem nic takového nezažila (ani úvodní sreening, ani 3D…ale to je 11 let), tak bych ráda měla jasno…

Jinak vám, samozřejmě, držím palečky, aby všechny výsledky byly také jak mají být :mavam:

• načítám...
5702
14.9.12 09:49

@chelsea001 Vím, že se to lehko řekne, ale zkus nepanikařit :hug:, kontrolu máš už za pár :palec:. Mně se toto děje pravidelně, najednou vše ustoupí na 1-2dny a pak se to znovu rozjede na třeba 3 dny a znovu ustoupí. Taky mám děsnej strach, ale zkouším to po každé vyhnat z hlavy, já jdu na kontrolu až příští pátek :roll:.

• načítám...
7332
14.9.12 11:02

Holkýý buďte rády, že Vám nic není, vždyť tak to má být. NIkde není napsáno, že těhotné musí trpět :-)

• načítám...
14396
14.9.12 11:58

Ahoj holky, spěchám Vám sem dát novinky:

Hematom už skoro zmizel, asi vykrvácel. Mám se ale pořád šetřit.

Na UTZ má Eda 17,4mm, od středečního večera vyrostl, to měl jen 12! Velikostí odpovídá 8+1, podle PM má 7+3, podle upravené PM má 7+6 (tu jsem nakonec dala do metříku). S paní doktorkou Brandejskou jsme se rozloučili, dala nám dokumentaci pro moji novou gyndařku. A jsem objednaná na NT screening, to půjdu do Gennetu. Ufffffff - holky, to je jak na houpačce!

Mmch - mě trápí jen nadýmání, nic jiného. Teda, kromě průběžných komplikací.

Na hhematologii, resp. já konkrétně chodím do Trombotického centra, chodím z důvodů problémů s krví. Mám trombotickou mutaci a antifosfolipidický syndrom. Raději bych nikam nechodila, protože by to znamenalo, že jsem zdravá. :mavam:

• načítám...
38135
14.9.12 12:04

Ahoj holky, nechci se vam sem nejak vmesovat, mame letosni dubnatko :srdce: tak chci jen poprat hezke a bezproblemove tehotenstvi a hodne radosti s prckama :hug:

• načítám...
428
14.9.12 14:02

@neila Jdu na hematologii, protože mi na našli mutace genu MTHFR(trombofilii), tak proto, píchám si i do břicha fraxiparine na ředění krve. Dopadla jsem dobře a s fraxíkem už končím koncem 12tt, hurá…už žádné modřiny a svědivé bulky. :mavam:

• načítám...
428
14.9.12 14:03

@jane-e Ahoj, mmoc děkujem a vám hodně zdraví. :potlesk:

• načítám...
428
14.9.12 14:08

@Capelucita No to jsou super zprávy, Eda je šikula a už pěknej obřík. Si pamatuju, že jsem byla na pohotovosti 8+4 kvůli divnému tlaku v podbřišku a to malé mělo 1,4cm v 9+0 jsme šli normálně poprvé do poradny a to malý mělo 2,26cm o takový kus za 3 dny, teď je to fakt mazec. Roste to jako blázen. :potlesk:

• načítám...
7332
15.9.12 09:50

Ahojky holkýýý :-) jak se Vám daří a jakpak se máte? dočetla jsem poctivě, ale pamatuju si kulové :-))
Všem, co mají zdárné výsledky, gratuluji!

Eda teda pěkně roste!!

Mno a já už 2 dny nekrvácela a šli jsme včera na krátkou procházku…a ráno zase krev… Takže už paty z postele fakt nevytáhnu… :? mám výčitky…

• načítám...
2242
15.9.12 10:57

@Nina Filipi Jej, tak držím palečky, aby vše bylo v pořádku… :hug:

Nám se daří dobře, jen mi je opět zle - tentokrát už od rána. :( Už druhý den… Už abych byla ve 4. měsíci.. :)
Dneškem končí můj druhý měsíc, začínám zítra 9tt, tudíž 3. měsíc :). Hematologie dopadla podle očekávání, jen mi doktorka postrašila všemi možnými riziky a vysvětlila, jak budeme postupovat dál, ale píchat si nic zatím nebudu.
Holky a leze na mě nějaký kašel, včera jsme měli 3 stupně venku a já lítala po doktorech, v noci jsem kašlala a nechytla si bříško a projela mi „spodkem“ hrozná bolest. Snad tedy bude vše v pořádku…

• načítám...
22585
15.9.12 12:34

@Nina Filipi
Jéjda.. šetři se a relaxuj  :hug:

@amille
Uvidíš, že bude všechno v pořádku. Bolest pociťuji občas taky.. i když třeba jenom rychle vstanu :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+