Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@amille ty jsi podezřely pžipad? pročpak???vyskytuje se u vás v rodině náká vady nebo postížení???
Ahoj embroušku! Vítej mezi námi ![]()
Holky, jsem ráda, že na ten NT screening půjdeme snad všechny. Jinak zdravím, dneska jsem nějaká vystrašená a strašně se bojím o Edu. Byla jsem u své alternativní medicíny a mám prý málo energie v děloze, což je špatně. Moje pragmatické já se tomu vysmálo, ale moje iracionální já, které se po letech neúspěšné snahy upnulo na cokoli, co by mohlo pomoci, je úplně hotové.
@Capelucita Takový stav znám, najednou strach a obavy jestli je mimi v pořádku a proto pro můj klid my koupila ségra se švagrovou Angelsound a takže si poslechnu srdíčko a hned jemi lépe. Eda je v pohodě, nebuj. ![]()
@Andysek83 Taky ho mám, odkdy jsi slyšela poprvé srdíčko? já zkoušela 9+2tt a zatím nic ![]()
Holky taky mám v plánu ten Angelsound, ale říkala jsme si že až po screeningu si ho pořídím, tak nevím…
@Andysek83 Takže od 9+? Já jsem předevčírem ještě nic neslyšela. Teda jo, slyšela, sebe. A mě to dost stresuje, že nic nenajdu, takže asi počkám až do kontroly. Ať nejsem na nervy ![]()
@Betynka87 ze začátku jsem taky měla nervíky, dlouho jsem srdíčko nemohla najít a dnes ho najdu o hodně rychleji i ten týden jde na mimim znát.
@Andysek83 Tak v 11. týdnu, to jsi mě uklidnila
Ještě počkám, ať tam to mrně zbytečně neruším
Děkuji ![]()
Koukám, je tu velká debata na téma srdíčko.
Já jsem před chvilkou přijela z Podolí. Když jsem po večeři vstala od stolu, abych si donesla pití na zapití anpoyrinu, tak jsem cítila, že ze mě něco teče. Krev. Červená. A k tomu i krevní sraženina, docela velká. Tak jsme hned vyrazili (teda, já, hospodiňka jsem nejdřív prala – abych zase nepohoršila – dámské spodní prádlo). Doktor ze mě vyndal další krevní sraženinu, ale na UTZ Eda byl vidět a celý se klepal, jak mu bylo srdíčko o sto šest. Mám tam prý další malý hematom. Má brát ascorutin a být v klidu a zbytečně se nenervovat. Edouš má 12 mm.
@Capelucita Taky jsem minulé těhotenství měla hematom, ale obrovský, přes 5 cm. Tak jen lež, o domácnost se hold musí postarat teď muž. Hlavně nic těžkého netahej a mě teda doktor řekl, že je u hematomu snad nejhorší jezdit autem, tak to bych asi omezila. Ale ty máš mrňavý, tak to bude na příští kontrole v pořádku ![]()
@Capelucita Držím palce, neboj, musíš věřit, že je vše v pořádku!! ¨:) ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat