Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6177
9.9.12 10:35

@amille Vánoce, to budu bulet až najdu ty prťavý věcičky od Ježíška :,( :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2242
9.9.12 11:12
  • načítám...
2242
9.9.12 11:13

@Betynka87 Já dostanu kočárek od Ježíška :)

• načítám...
6177
9.9.12 11:16

@amille Já asi taky, jen si musím vybrat - anebo dostanu nábytek do dětského pokoje - postýlku, skříň a komodu na přebalování :D

• načítám...
2242
9.9.12 11:20

@Betynka87 To my budeme mít malý byteček, takže pokojík bude u nás v ložnici. :) Komodu na přebalování mi hodně lidí vymlouvalo, takže já si zařídím na klasický komodě desku ze dřeva a tam si to improvizovaně zařídím - přebalovací podložku, nad to poličku na plínky a bude vystaráno. Do šuplíčků pak dáme mimi oblečení.. A až malý odroste, tak desku sundáme a bude to jen klasická komoda. Hlavně musíme taky šetřit místo…
S postýlkou netuším, jestli k ježíšku nebo dýl, povlečeníčka mám už dvě :) béžové. Tak jsem všem příbuzným zakázala kupovat béžové věci, ať si počkají na barvičku… :)

• načítám...
2242
9.9.12 11:24

@Betynka87 A na kočárky jsi už koukala? :)
My máme dilema… Zásadně nechceme polský kočárek, dostanu ho od rodičů a ti řekli, že polský kočár sponzorovat nebudou. A já už nevěřím ani polským „značkám“ - Dorjan a myslím že i Firkon a tak. S Dorjanem jsem si zkusila jet několikrát u kamarádky-katastrofa. Měla jsem vybraný německý Leviroo, ale dozvěděla jsem se, že je jen „naoko německý“ - sic německá značka, ale vyráběný v Polsku.
Takže se rozhoduji mezi ABC design a Hauck. Zase nepřipadá v úvahu kupovat kočárek za 15 tisíc (nejsou na to finance, ale třeba krásný je CAM Cortina).. Kolem 10 tis. si tak představuji, víc ne.
Jo a rozhodně chci nový.. :)

• načítám...
6177
9.9.12 11:32

@amille S tou komodou to máme stejně, taky potom bude sloužit jako normální komoda :-)
Co se týká kočátku, tak polský taky rozhodně neeeee!!! Známá si chválí také ABC design, tak snad ten, finance na kočárek mám stanovený stejně, přeci jen nemáme na rozhazování a ani nechci zruinovat rodiče :-) Ale o kočárku se rozhodneme až někam zajedeme, z netu to určitě nebudu objednávát.
Jinak mi teda máme volné tři pokoje, máme baráček, ale taky bude zpočátku spát s námi, jen věci asi dám to pokojíčku hned vedle ložnice, protože v ložnici tolik místa taky není :)

• načítám...
2242
9.9.12 11:47

@Betynka87 Tak to ti závidím ten domeček, my budeme mít byt 1+1, ale jsme za něj moc vděční, hlavně bude nízkonákladový a do začátku nám opravdu bude stačit. :)
No ABC design je sice krásný, ale trochu se mi na něm nelíbí okýnka z plastu, hodně lidí opět říká, že v zimě to zmrzne a vyláme se ze švů. Takže ještě nejsem rozhodnutá… Ten Hauck je taky moc krásný - Apollo 4 all in one. :)

• načítám...
6177
9.9.12 11:52

@amille Já se o kočárku fakt rozhodnu až ho uvidím a odzkouším, takhle na netu se mi líbí všechny kočárky :mrgreen:

• načítám...
2242
9.9.12 11:58

@Betynka87 :) tak to jo…

• načítám...
1186
9.9.12 15:10

Ahoj holky, čtu taky o vašich radostech a starostech a jsem ráda že se tak těšíte na mimča. já jsem taky těhotná ale těšit se z toho nedokážu. důvod je prostej-loni i předloni ZT. vůbec nemám odvahu zkoumat kočárky. nejspíš ho koupíme až se prcek narodí. spát může prcek s náma v posteli nebo pošlu chlapa koupit postýlku samotnýho až se malý narodí-na tom se snad nic zkazit nedá. jdu v úterý na kontrolu tak si říkám jestli se dokážu radovat pokud to bude živé…
ještě že už jedno dítko (sedmileté)mám, ale když je u babičky jako teď tak si připadám zralá na psychiatra. no nechci vám kazit vaši radost, nebudu psát často.

• načítám...
5702
9.9.12 17:23

@lenk Já se ti nedivím, nechceš to zakřiknout, já to mám to samý, včera mě zase úplně přešly nevolnosti, do toho mám zánět močového měchýře a splaskly mně prsa. Takže zase mám hrozně blbej pocit, že je něco špatně, strašně si přeju, aby to bylo normální a nic to neznamenalo, ale ten červíček tam pořád hlodá. kontrola až za 14 dní :zed:

Jinak holky je fajn, že už vám je líp :pankac: :pankac:

• načítám...
2242
9.9.12 17:35

Holky, já vás chápu, já se modlím, aby nám to všem vyšlo! :) :hug:

• načítám...
1186
9.9.12 18:30

Tak jsem ráda že v tom aspoň nejsem sama, díky. ani nevím v kterém jsem týdnu, ale dle posl. menstruace je TP kolem 22.4.

• načítám...
2183
10.9.12 06:49

@lenk Já mám za sebou taky 2 ZT za poslední rok, vim jak se cítíš a klidně piš :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+