Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jdu holky v pátek v 7 hodin a už teď taky plaším! Budu 7+0, tak by mělo být zaručeně vidět srdíčko.
A právě teď začíná celodenní nevolnost…alespoň, že jsem stihla snídani ![]()
@Betynka87
To už by srdíčko mělo být vidět
Teda, ty se máš, že už jdeš takhle v pátek.
Takže v pátek se těším na dobré zprávy ![]()
A tu nevolnost ti nezávidim. U mě naštěstí klid : -)
@amille píše:
Já beru folgravid na kyselinu listovou.Ahoj holky, gratuluji k těhu a přeji, ať se dál vyvijí jak má
Já zatím žádný příznaky vůbec nemám
jen mě trochu bolí prsa a to je všechno. Kontrola se mi blíží, tak konečně budeme vědět na čem jsme. holky včera mi přišel dopis ze školky, kam malej v září nastupuje, že tam dělali přes léto opravy a že potřebují od rodičů pomoc s úklidem. Je to příští týden od 8 - 13,nevim jestli tam mám jít…kdybych neprodělala ty potraty, tak se nebojim, ale takhle?
aby pak na mě nekoukali blbě ![]()
Ahoj, tak sem tady, dnes se potvrdilo utz, že je to v děloze, spadl mi velký balvan ze srdce, tak teď už jen aby mimís vydržel až do 40tt a to tady přeju všem. Dnes jsem 5+1tt a za 14 dní znovu UTZ.
@chelsea001 Vyprdni se na to, prostě není čas no. To se nedá nic dělat. Oni to určitě pochopí ![]()
@amille Mě je stále špatně, dnes jsem vstávala s budíkem a už ráno při čištění zubá jsem to skoro hodila, ale nezvracím, prostě jen mi je na zvracení:-)
@radka101 Blahopřeji k úspěšné kontrole!!!
Tak a u mě vše v pořádku. Odpovídáme 6+4 až 7 tt. je to malý, zatím to nešlo přímo stanovit, proto si mě pozval ještě 3.9. aby mi přímo stanovil termín poslední MS – pač jsem to měla o týden posunutý. Měříme 6.7 mm a srdíčko nám krásně bije, pouštěl mi ho nahlas Fotečku jsem zatím nechtěla, nechám si to až na příště. Ale bylo to krásný, prostě nádhera
Ahoj holky, všem vám přeji pohodové těhu a zdravá miminka
My jsme narození ted v dubnu 2012 a když jsem viděla další dubnátka:) rychle to utíká, takže si užívejte těhu, za pár měsíců už budete v jednom kole
PS: kdyby jste potřebovali s něčím poradit, napište ![]()
@111verunka111 Jsi hodná, moc děkujeme! Snad se toho štěstí v dubnu taky dočkáme
Ale teda ten první trimestr strašně pomalu utíká ![]()
@Betynka87
Počkej.. on bude pomalu utíkat i ten třetí trimestr
respektive hlavně ty dny před dnem D ![]()
@Nastys Ale to už se budu těšit na miminko
Teď je to stále jen nejistota ![]()
@Betynka87 na nejistoty nemysli, musíte se těšit a být štastné kvůli malému a nemyslet na nic špatného. Jo ono to pomalu utíká, ale počkej na poslední měsíc,,,
to teprv bude pomalu utíkat a zvlášt, když budeš znát jen tv a wc
a nejhorší, jak si tu budeš číst, jak maminky už mají na světě drobečky. Já v naší skupince rodila poslední a tím uzavřela tabulku, a to jsem měla po TP a myslela jsem že scvoknu
a v den porodu, jsem si zas říkala, že bych ještě pár dní počkala ![]()
@111verunka111 Verunko moc děkujem!
Jak psala Betynka, ten první trimestr, to je šílený, to počítám skoro každou minutku.
Ale donedávna by to šlo.. Před 3 dny se mi dostavily nevolnosti, takže
. Sním jen pár rohlíků denně, když už na to jó přijde, tak si dám jogurt a dneska tvaroh. koláč. Hrůza! Nemůžu se přiblížit ani ke kuchyni, jak je mi špatně, i když se o jídle jen mluví. ![]()
Pomáhá vám holky na to něco? Já zkoušela studenou kolu (pravou Coca colu) po douškách a do pěti minut
. Tak jsem dneska běžela pro zázvor, a uvařila jsem si před chvílí čaj. No a ve středu si snad koupím lízátka…
@amille není zač
jo nevolnosti, taky jsem byla dobrý kámoš s WC
, ale bohužel a to není nic… ty lízátka nepomáhají jen berou z lidí prachy. Musíš to vydržet a zkus jíst víc a ne jen pár rohlíčku. Ikdyž to vyzvracíš, ted živíš dva. A ono se to spraví uvidíš
v devátým tu ledničku budeš jen vyjídat
…já když jsem se v noci probudila na wc, tak už jsem nemohla usnout. A lednička mě uspala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat