Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
22.8.12 08:25

@chelsea001
Tak to ti věřím :)

• načítám...
6177
22.8.12 09:21

Já jdu holky v pátek v 7 hodin a už teď taky plaším! Budu 7+0, tak by mělo být zaručeně vidět srdíčko.
A právě teď začíná celodenní nevolnost…alespoň, že jsem stihla snídani :potlesk:

• načítám...
22585
22.8.12 09:51

@Betynka87
To už by srdíčko mělo být vidět ;) Teda, ty se máš, že už jdeš takhle v pátek.
Takže v pátek se těším na dobré zprávy :potlesk:
A tu nevolnost ti nezávidim. U mě naštěstí klid : -)

• načítám...
158
24.8.12 08:06
@amille píše:
Já beru folgravid na kyselinu listovou.

Ahoj holky, gratuluji k těhu a přeji, ať se dál vyvijí jak má :potlesk:

• načítám...
2242
24.8.12 09:00

Holky jak se cítíte? :)
Já bych pořád jen spala a spala..

• načítám...
2183
24.8.12 13:07

Já zatím žádný příznaky vůbec nemám :? jen mě trochu bolí prsa a to je všechno. Kontrola se mi blíží, tak konečně budeme vědět na čem jsme. holky včera mi přišel dopis ze školky, kam malej v září nastupuje, že tam dělali přes léto opravy a že potřebují od rodičů pomoc s úklidem. Je to příští týden od 8 - 13,nevim jestli tam mám jít…kdybych neprodělala ty potraty, tak se nebojim, ale takhle? :nevim: aby pak na mě nekoukali blbě :?

• načítám...
5702
24.8.12 17:52

Ahoj, tak sem tady, dnes se potvrdilo utz, že je to v děloze, spadl mi velký balvan ze srdce, tak teď už jen aby mimís vydržel až do 40tt a to tady přeju všem. Dnes jsem 5+1tt a za 14 dní znovu UTZ.

• načítám...
6177
24.8.12 18:24

@chelsea001 Vyprdni se na to, prostě není čas no. To se nedá nic dělat. Oni to určitě pochopí :-)
@amille Mě je stále špatně, dnes jsem vstávala s budíkem a už ráno při čištění zubá jsem to skoro hodila, ale nezvracím, prostě jen mi je na zvracení:-)
@radka101 Blahopřeji k úspěšné kontrole!!!

Tak a u mě vše v pořádku. Odpovídáme 6+4 až 7 tt. je to malý, zatím to nešlo přímo stanovit, proto si mě pozval ještě 3.9. aby mi přímo stanovil termín poslední MS – pač jsem to měla o týden posunutý. Měříme 6.7 mm a srdíčko nám krásně bije, pouštěl mi ho nahlas Fotečku jsem zatím nechtěla, nechám si to až na příště. Ale bylo to krásný, prostě nádhera

• načítám...
111verunka111
27.8.12 19:51

Ahoj holky, všem vám přeji pohodové těhu a zdravá miminka :) My jsme narození ted v dubnu 2012 a když jsem viděla další dubnátka:) rychle to utíká, takže si užívejte těhu, za pár měsíců už budete v jednom kole :) PS: kdyby jste potřebovali s něčím poradit, napište :)

• Upravit
6177
27.8.12 19:54

@111verunka111 Jsi hodná, moc děkujeme! Snad se toho štěstí v dubnu taky dočkáme :-) Ale teda ten první trimestr strašně pomalu utíká :-(

• načítám...
22585
27.8.12 19:56

@Betynka87
Počkej.. on bude pomalu utíkat i ten třetí trimestr :D respektive hlavně ty dny před dnem D :jazyk:

• načítám...
6177
27.8.12 20:00

@Nastys Ale to už se budu těšit na miminko :-) Teď je to stále jen nejistota :roll:

• načítám...
111verunka111
27.8.12 20:50

@Betynka87 na nejistoty nemysli, musíte se těšit a být štastné kvůli malému a nemyslet na nic špatného. Jo ono to pomalu utíká, ale počkej na poslední měsíc,,, :D to teprv bude pomalu utíkat a zvlášt, když budeš znát jen tv a wc :D a nejhorší, jak si tu budeš číst, jak maminky už mají na světě drobečky. Já v naší skupince rodila poslední a tím uzavřela tabulku, a to jsem měla po TP a myslela jsem že scvoknu :D a v den porodu, jsem si zas říkala, že bych ještě pár dní počkala :D

• Upravit
2242
27.8.12 20:52

@111verunka111 Verunko moc děkujem! :) Jak psala Betynka, ten první trimestr, to je šílený, to počítám skoro každou minutku. :( Ale donedávna by to šlo.. Před 3 dny se mi dostavily nevolnosti, takže :poblion:. Sním jen pár rohlíků denně, když už na to jó přijde, tak si dám jogurt a dneska tvaroh. koláč. Hrůza! Nemůžu se přiblížit ani ke kuchyni, jak je mi špatně, i když se o jídle jen mluví. :(
Pomáhá vám holky na to něco? Já zkoušela studenou kolu (pravou Coca colu) po douškách a do pěti minut :poblion: :poblion:. Tak jsem dneska běžela pro zázvor, a uvařila jsem si před chvílí čaj. No a ve středu si snad koupím lízátka…

• načítám...
111verunka111
27.8.12 20:56

@amille není zač :) jo nevolnosti, taky jsem byla dobrý kámoš s WC :D, ale bohužel a to není nic… ty lízátka nepomáhají jen berou z lidí prachy. Musíš to vydržet a zkus jíst víc a ne jen pár rohlíčku. Ikdyž to vyzvracíš, ted živíš dva. A ono se to spraví uvidíš :) v devátým tu ledničku budeš jen vyjídat :D…já když jsem se v noci probudila na wc, tak už jsem nemohla usnout. A lednička mě uspala :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+