Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6177
28.8.12 17:36

@amille To jsem si myslela, že ti dají. Já jsem zdravotní sestra, tak je tu mám v lednici, vzala jsem si z práce, ale nějak se mi nechtějí zavádět :nevim:

• načítám...
2242
28.8.12 17:41

@Betynka87 Já taky nebudu brát moc často, v návodu píšou, že může ohrozit plod. Zatím se cítím fajn, doktor říkal, že je mám brát ráno, pokud se mi udělá fakt hodně zle. Dal mi jich jedno balení - 6. No snad je budu potřebovat minimálně. Ale dnešní ráno… to bych dala cokoliv za to, aby to přestalo… :nevim:

• načítám...
6177
28.8.12 17:44

@amille To chápu :-) Taky jsem odpoledne už skoro brečela. Ale potom už paráda a začala jsem fungovat, dokonce jsem teď snědla housku s bílým jogurtem.

• načítám...
2242
28.8.12 17:57

@Betynka87 Já měla těstoviny se smetanou a kuřetem od miláčka :). Ale bojím se, že na to jídlo zítra ráno nebudu zase moct ani pomyslet… :(

• načítám...
6177
28.8.12 18:02

@amille No tak já bych po smetaně blila :-D
Taky to máš tak, že si jeden den něco dáš, chutná ti to a další den to nemůžeš ani cítit? :-D

• načítám...
2242
28.8.12 18:27

@Betynka87 Přesně tak :), jídla co jsem milovala teď nemůžu ani vidět :D a někdy na ně ani myslet :D

• načítám...
6177
28.8.12 18:39

@amille Mě už je opět zle..takže nevím, nevím, už začínám přemýšlet, jestli nezajedu na oddělení, ať mi holky dají infuzi…je to fakt strašný dneska :think:

• načítám...
Anonymní
28.8.12 18:51

Ahoj, tak já jsem si termín vypočetla 21. dubna, zítra jdu na UZ, a čekáme 4. dítko, takže to je trochu jiný než u většiny z vás. :) Bylo ovšem plánované, ale docela dlouho jsme čekali, tak mě to dost překvapilo, že už. Jinak ale jsem s termínem spokojená, mám jedno v březnu a dvě v září a ten jarní termín je lepší, na šestinedělí se bude oteplovat, den prodlužovat, to je fajn, než rodit do zimy.
Jinak je mi jen mírně šoufl, prsa mě taky bolela a už nebolí, to nemusí nic znamenat, to si tělo různě zvyká na ty hormony, neroste to lineárně. Já spíš řeším, kdy to komu řekneme, dětem to musím tajit co nejdýl, jinak to bude druhý den vědět celá vesnice :mrgreen: a kdyby se to ještě nezdařilo, tak aby nebyly smutné.
Dneska jsem třeba jim vařila kaši s rybou a nemohla jsem se na to ani podívat, pak jsme jeli do města, a když jsme se vrátili, měla jsem děsnou chuť na chleba se sádlem a cibulí. :lol:
Zatím radši anonymně, chodí sem známí, tak abych se neodhalila předčasně ;)

• Upravit
6177
28.8.12 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj, tak já jsem si termín vypočetla 21. dubna, zítra jdu na UZ, a čekáme 4. dítko, takže to je trochu jiný než u většiny z vás. :) Bylo ovšem plánované, ale docela dlouho jsme čekali, tak mě to dost překvapilo, že už. Jinak ale jsem s termínem spokojená, mám jedno v březnu a dvě v září a ten jarní termín je lepší, na šestinedělí se bude oteplovat, den prodlužovat, to je fajn, než rodit do zimy.
Jinak je mi jen mírně šoufl, prsa mě taky bolela a už nebolí, to nemusí nic znamenat, to si tělo různě zvyká na ty hormony, neroste to lineárně. Já spíš řeším, kdy to komu řekneme, dětem to musím tajit co nejdýl, jinak to bude druhý den vědět celá vesnice :mrgreen: a kdyby se to ještě nezdařilo, tak aby nebyly smutné.
Dneska jsem třeba jim vařila kaši s rybou a nemohla jsem se na to ani podívat, pak jsme jeli do města, a když jsme se vrátili, měla jsem děsnou chuť na chleba se sádlem a cibulí. :lol:
Zatím radši anonymně, chodí sem známí, tak abych se neodhalila předčasně ;)

Chápu, nebýt maminy a babičky, že to na mě poznaly, tak mlčíme a mlčíme…protože už jednou to nevyšlo…ví to teda naši a babička. Ale teď tomu musím věřit, že to bude všechno v pořádku. Díky za uklidnění. A kolik dětem je?

• načítám...
2242
28.8.12 19:36

@Betynka87 Zkusila bych nejprve torecan, ale nejsem odborník. :(

• načítám...
2182
28.8.12 19:49

Všechny zdravím,
mohu se přidat? Dnes jsem 7+2, na kontrole už bylo vidět i srdíčko, tak mám radost, minulý měsíc to nevyšlo a hned se znova zadařilo, tak doufám, že to tentokrát bude v pořádku :-)

• načítám...
Anonymní
28.8.12 19:56

Máme šestiletýho kluka a dvojčata-holky, budou jim brzo 4. :D

• Upravit
6177
28.8.12 20:06

@amille Já vím, ale já se bojím cokoliv brát :-D

• načítám...
6177
28.8.12 20:09

@Eironil Já myslím, že se určitě přidat můžeš :-) Já jsem ZT a dnes jsem 7+3tt. takže se taky bojím, ale snad už to dopadne dobře :-)

• načítám...
2182
28.8.12 20:29

My už jednoho prcka máme 4 letýho klučíka, na druhé miminko jsme čekali celkem dlouho, no budu doufat, že se zadaří :-) Srdíčko potěšilo :-)
Holky přeju Vám, ať se ty nevolnosti trochu umoudří. Mě teda je taky špatně, ale naštěstí nezvracím. Navíc snad díky práci na to více méně ani nemyslím, myslím, že tohle těhu hodně rychle uběhne :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+