Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky je tu někdo kdo má termín na říjen
já mám 11.10. čekám chlapečka Danielka je to naše první miminko ![]()
@zoviad píše:
Ahojky je tu někdo kdo má termín na říjenjá mám 11.10. čekám chlapečka Danielka je to naše první miminko
Ahoj já teda bydlím tak 15 minut od Brna, ale rodit budu v Brně. TP mám koncem října a čekáme Nelinku ![]()
Ahoj, já už mám sice odrozeno, ale ráda tu pokecám a seznámím se s maminkama z mého okolí jsem z černé hory ![]()
Ahoj, já mám termín 10.10. a čekáme chlapečka. Nejsem teda přímo z Brna, ale mám v plánu, tam rodit:-)
Bydlím hned vedle Brna a v říjnu budeme mít chlapečka Šimonka ![]()
@MartickaNela no všechno ještě ne, ale oblečení, postýlku a kočárek už máme ![]()
Já bydlím v kousek od Blanska…Já teda už nakoupeno mám skoro vše, jen kočárek ještě nedošěl ale ten by měl být za chvílu
kde chcete rodit v jaké porodnici??Já asi v bohunicích ![]()
@zoviad píše:
Já bydlím v kousek od Blanska…Já teda už nakoupeno mám skoro vše, jen kočárek ještě nedošěl ale ten by měl být za chvílukde chcete rodit v jaké porodnici??Já asi v bohunicích
já rodila všehcny tři v boskovicíh a vždy max spokojenost i na šestinedělním odd. u syna byly komplikace vše zvládli a poslední porod akutní SC a naprosto vše hladce zvládli, já se brna bála, špatný reference a vše jak na běžícím páse ![]()
No já do Boskovic moc nechcu, jedině kdyby bylo nejhůř, ségra dělá na Obilňáku a tam teda taky nechci moc nejraději ty bohunice, tam mám hodně známích
@zoviad píše:
No já do Boskovic moc nechcu, jedině kdyby bylo nejhůř, ségra dělá na Obilňáku a tam teda taky nechci moc nejraději ty bohunice, tam mám hodně známích
jj každý to vidí jinak, já bych nebrala bohunice za nic, ale jak máš známé je to samo jiné ![]()
Je to trochu jine ale tak člověk stejně nikdy asi neví na koho narazí
Tak já mám též vše už, až na plinky tedy
já chci u Milosrdných - každá porodnice má sve pro a proti, ale myslím, že až budem v akci, bude nám to jedno ![]()