Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem původně chtěla jenom takovej ten chlupatej zateplenej overálek s ouškama, ale kamarádka, co měla mimčo taky zimě mě odradila. Prý by to bylo slaboučký…
Mám koupenej taky fusak od Emitexu, mimčo hodím na lehko do kombinézky tohoto typu a dám třeba už jenom barevnou deku, možná ještě ten poklop od kočárku - nevím, jak se to jmenuje! ![]()
Ale teď koukám, že má třeba tahle kombinézka rozepínání jenom na jedné straně! ![]()
Takže možná kvůli tomu zapínání asi spíš tuhla, ještě to proberu asi s mamkou. Co vy na to?
Holky jdu se chystat, dnes vyrážíme na 3D UZ!
Tak snad se nám malej ukáže a né jako minule, že byl obličejíčkem zabořenej do mě!
Moc se těším, tak na nás myslete, ať ho hezky vyblejskneme! ![]()
@Boboušek mě se více líbí ta první, ono je to asi na zkušenosti, moje známá co měla mimčo taky v zimě ten overálek moc vychvalovala, že to bohatě stačilo, ale jak říkám, já mám obě flaušovou s ouškama a náhradní něco, jak jsi tady dala tu modrou, ale je teda jen taková hnědá tmavě, bez ničeho a fakt nepěkná, ale je teplejší
Tady je naše fotka z UTZ moc se nepovedla, stejně jsem jichtěla
ještě přidávám náš kočárek ![]()
@elis_an3 No právě, já to chci tentokrát už taky trochu ladit do barvičky, jelikož u první to bylo vše neutrální a teď si to chci trochu užít, doufám teda, že v tom 30tt mi to řeknou, zatím se historie opakuje, pokud mi to neřeknou tak jsem rozhodnutá dát na svou intuici a bude to vše do modra ![]()
Jinak bobousku, ta kombinézka je taky krásná, ale to jsme právě nevěděla, jestli něco takového nebo jenom něco toho chlupatkového, no uvidíme, ještě mám chviliknku čas, než něco vyberu a jinak ano to zapínání asi bude lepší to s těmi 2 zipy, to je práce vybrat to nejlepší ![]()
@Boboušek Kombinézky, hezký, ta modrá asi lepší kvůli tomu zapínání a myslíme na tebe, hezky si to užijete ![]()
A tahle je pořízená dva týdny po té první, už je hezčí, ale stejně měla pupeční šňůru před obličejem
prostě se nechtěla fotit.
@Miry Já myslím, že s tou kombinézou záleží na tobě, vybírej, co se ti líbí, když se ti to potom bude zdát moc tenké, až do toho mimise oblečeš, tak ho více zababucháš do deky ještě…
@elis_an3 Tak já na té fotce miminko vidím, takže je dobrá
a kočárek má krásnou barvičku, na první pohled poznat, kdo v něm bude jezdit ![]()
@elis_an3 Myslím, že bude stačit ta chlupatková(i se mi víc líbí), stejně do mrazů nemůžeme a oblečení pod to taky nějaké dám a je fakt, že přinejhorším to jistí ještě deka, ale malého jsem taky zbytečně nepřehřívala. Ta vyteplená, by se hodila třeba do autosedačky myslím, když nebudeš chtít přehazovat fusak z kočárku.
@Miry do autosedačky mám od emitexu tu zimní zavinovačku, sice až pojedem z porodnice, tak se mi v tom ztratí prcek, ale vozí v tom i čerstvé miminka
já zrovna onehdy řešila, co nachystám pro mimčo do porodnice, abych ho oblíkla dost, ale zase to nepřehnala, no to se mnou bude vzrůšo teda to balení do porodky
jo my chtěli vyloženě holčičkovský kočárek, tatínek měl dokonce vybraný úplně ujetě přeslazený, naštěstí technickými parametry zvítězil tenhle
@elis_an3 no jo, taky jsem na tu zavinovačku do sedačky koukala, asi jí nakonec taky pořídím
Jinak to balení do porodky, to je vždycky dilema, já si pamatuji že jsem tady nechala nachystaný asi 3 hromádky s oblečením pro mimi, že mi je manžel přiveze až před propouštěním, nevěděla jsem furt co a taky jsme nechtěla aby to tam za ty 4 dny nasáklo ten smrad dezinfekce, takže jsme mu pak nařídila co má přivést a byl klid
Já teda taky nemusím úplně ty přeslazený princeznovský kočárky a věcičky, ale když je hned vidět co vezeš nebo neseš, tak je to hezký ![]()