Poradna duly
Jana Čurdová
@Miry Já pokaždý, když jdu do města, tak se v KIKu zastavím, mám to při cestě, a skoro nikdy neodejdu s prázdnou! ![]()
Jo s těma dvojčátkama to musí být opravdu záhul, ale zase je to moc krásný, určitě budou všichni v rodině pomáhat ![]()
Včera na Prima love dávali dokument - Čekáme šesterčata! Koukala jsem na to s otevřenou pusou! Takže dvojčátka jsou vlastně úplná brnkačka! ![]()
@Boboušek né jen obyč..
ale byla jsem u nás ve 2 obchodech a chtěli za obyč 180 a 160 tak mi to přišlo celkem fajn..:-) já mám z toho nepročůracího strach že ho dám do pračky a ta folie se po pár praních potrhá, nebo nevíš jak to funguje? spíš sem uvažovala o té co se da na matraci.. nevíte někdo co je lepší? koupili sme celkem mastnou matraci tak chci at vydrží..:-)
@Pilulkaaa Člověče, tak to mě nenapadlo! ![]()
Holky máte některá zkušenost s nepročůrávacím prostěradlem???
@Boboušek kdyby měl každej takovýho zaměstnavatele to by se žilo..:-) mají pořád nějaké oslavy ukončení léta, zimy, na Vánoce fasujou maso..:-) ted zas prášek..:-)
šesterčata? chudina musela mít pupík… ![]()
@Pilulkaaa jo neni to nic příjemného, ale naštěstí se to stalo na začátku, neumím si představit jaké to musí být o dost později ![]()
Tak prášek se hodí vždycky a hlavně ten se nezkazí ![]()
@Pilulkaaa Neviděla jsem to od začátku, takže jakej měla pupík nevím, ale nakonec to přežili 4 miminka, doma měli už jednu holčičku a musím teda říct, že jsem je chvílema litovala!
Docela rachot! ![]()
@Boboušek
to věřím..:-) aspoň si mají s kým hrát:-) já jsem jedináček a pokud to půjde chtěla bych mrňata dvě..:-)
My jsme měli matraci, pak chránič matrace a normální prostěradla, ono to miminko se téměř vůbec nepročůrává, přebaluje se často a moc nečůraj, to spíš to ublinknutí a to zas měl malý pod hlavičkou pořád plínku, takže, ono se toho k matraci fakt moc nedostane ![]()
Super, přesně tak to mám naplanované, chránič a plínka, a ještě jeden dotaz kolik jich musím mít. budou stačit dvě?
Aha, já myslela to nepropustý prostěradlo a plínka. Takže myslíte, že je lepší chránič, normální prostěradlo a plínka?
To ale chránič stačí jeden a prostěradla tak 2?
@Pilulkaaa @Boboušek Já mám, jeden chránič a asi 3 prostěradla, s tím že to třetí jsem dokoupila až později a v pohodě se to zvládlo, pračka stejně s miminkem jede furt, takže se prostěradlo vypere a večer je suchý, takže 2 stačí. Chránič mi přijde lepší kvůli tomu materiálu, přece jenom malý miminko na nějákým igelitovým prostěradle.
@Miry děkuju, dokoupím ještě jedno prostěradlo..:-) a musí být ten chránič přes celou postýlku, nebo stačí ten menší tuším poloviční rozměr? ![]()