Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
13.9.12 17:22

@Miry Já pokaždý, když jdu do města, tak se v KIKu zastavím, mám to při cestě, a skoro nikdy neodejdu s prázdnou! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.9.12 17:23

Jo s těma dvojčátkama to musí být opravdu záhul, ale zase je to moc krásný, určitě budou všichni v rodině pomáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 17:24

@Pilulkaaa Tak to je šikovnej! Prášek se nikdy neztratí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 17:26

Včera na Prima love dávali dokument - Čekáme šesterčata! Koukala jsem na to s otevřenou pusou! Takže dvojčátka jsou vlastně úplná brnkačka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.9.12 17:26

@Boboušek né jen obyč.. :think: ale byla jsem u nás ve 2 obchodech a chtěli za obyč 180 a 160 tak mi to přišlo celkem fajn..:-) já mám z toho nepročůracího strach že ho dám do pračky a ta folie se po pár praních potrhá, nebo nevíš jak to funguje? spíš sem uvažovala o té co se da na matraci.. nevíte někdo co je lepší? koupili sme celkem mastnou matraci tak chci at vydrží..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 17:29

@Pilulkaaa Člověče, tak to mě nenapadlo! :roll:
Holky máte některá zkušenost s nepročůrávacím prostěradlem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.9.12 17:29

@Boboušek kdyby měl každej takovýho zaměstnavatele to by se žilo..:-) mají pořád nějaké oslavy ukončení léta, zimy, na Vánoce fasujou maso..:-) ted zas prášek..:-)

šesterčata? chudina musela mít pupík… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.9.12 17:32

@Pilulkaaa jo neni to nic příjemného, ale naštěstí se to stalo na začátku, neumím si představit jaké to musí být o dost později :(
Tak prášek se hodí vždycky a hlavně ten se nezkazí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 17:36

@Pilulkaaa Neviděla jsem to od začátku, takže jakej měla pupík nevím, ale nakonec to přežili 4 miminka, doma měli už jednu holčičku a musím teda říct, že jsem je chvílema litovala! :) Docela rachot! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.9.12 17:41

@Boboušek :-) to věřím..:-) aspoň si mají s kým hrát:-) já jsem jedináček a pokud to půjde chtěla bych mrňata dvě..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.9.12 17:44

My jsme měli matraci, pak chránič matrace a normální prostěradla, ono to miminko se téměř vůbec nepročůrává, přebaluje se často a moc nečůraj, to spíš to ublinknutí a to zas měl malý pod hlavičkou pořád plínku, takže, ono se toho k matraci fakt moc nedostane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.9.12 17:48

Super, přesně tak to mám naplanované, chránič a plínka, a ještě jeden dotaz kolik jich musím mít. budou stačit dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 17:51

Aha, já myslela to nepropustý prostěradlo a plínka. Takže myslíte, že je lepší chránič, normální prostěradlo a plínka?
To ale chránič stačí jeden a prostěradla tak 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.9.12 18:32

@Pilulkaaa @Boboušek Já mám, jeden chránič a asi 3 prostěradla, s tím že to třetí jsem dokoupila až později a v pohodě se to zvládlo, pračka stejně s miminkem jede furt, takže se prostěradlo vypere a večer je suchý, takže 2 stačí. Chránič mi přijde lepší kvůli tomu materiálu, přece jenom malý miminko na nějákým igelitovým prostěradle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.9.12 19:20

@Miry děkuju, dokoupím ještě jedno prostěradlo..:-) a musí být ten chránič přes celou postýlku, nebo stačí ten menší tuším poloviční rozměr? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí