Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
14.9.12 14:51

@Miry No právě s nasim malym (2r 4m) se da uz vsechno podnikat, zadny problemy s nim nejsou, ted zacal uz i chodit do skolky, vsechno s nim jde tak krasne a snadno, skoro porad se dobre bavime. Tak je i mozne, ze druhe ditko bude jine, lidi okolo me maji porad s detma problemy spis jako vychovne nez zdravotni a ti jsou dost vycerpani, to se az stydim, ze u nas je to jine, ze nijak netrpim a nicim se netrapime (maly spi treba celou noc od druheho mesice a od roku spi sam v pokoji). Ale vzpominam si, ze uz okolo roku byl fakt sikovny, jen jeste trochu min obratny nez je ted a zdaleka ne tolik upovidany. Ale kdyz se narodil bezelo to rychle, jakoby se cas snazil dohonit to pomale tempo, kterym se vlekl v tehotenstvi, tak treba to bude zas tak, co myslis? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.9.12 15:12

@katkatel Je pravda že to celkově strašně utíká, taky máme celkem štěstí, s malým, to je a bylo celkem v pohodě, ikdyž nějáký ten záchvat vzteku a horší den má taky, ale jak píšeš, cca od 2 měsíců spal celou noc, od roka je ve svém pokojíku, teď začal taky chodit do školky a je tam strašně rád. Pro mě bylo nejhorší období, když chtěl chodit, ale ještě to nebylo nic jistého, takže člověk pořád ohnutý a všechno musel prozkoumávat s ním, ale to je taková chvilinka. Už se těším až tu bude druhé a doufám, že si budou rozumět a bude to ještě jednoduší, vím, že to může být všechno jinak, ale doufat člověk může :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
14.9.12 15:18

Tak my cekali dlouhych 8 let :,( bylo to velmi mile a kvasne prekvapeni..a rodime v prosinci 20.12 2012 cily maraz datum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1598
14.9.12 15:43

@Miry jo vidis na to uz jsem skoro zapomnela, bolely me ale desne zada, jak jsem furt sla nakrivo a jeste musela vezt kocarek az ho prejde chut chodit (coz nekdy znamenalo vezt ho prazdny tam a zpet hodku a pul) :D jsem pak koupila jakesi šráčky at se muzu aspon narovnat, ale trvalo to chvilku a uz behal sam. Je fajn vedet, ze nekdo ma taky normalni pohodovy dite, jsem si uz pripadla jak exot trochu :-), zvysuje se tim i sance ze druhe muze byt tez v pohode :), budem doufat ze? Jo a nasemu malemu se ve skolce taky moc libi, az je mi z toho smutno, uz tam chce i spat a vypada tam tak spokojene… uz mi rikal, ze tam chce jit i ve volnem dni (chodi zatim jen dva dny v tydnu) a tatka mu k tomu rekl, ze to by jeste neslo, ze mamka by byla asi smutna (to uz jsem koulila ocima at mu takovy blbiny nerika)… no uvidime, zatim to jde podezrele snadno s tou skolkou, ale je to fajna skolka, maji mou duveru… Tvuj uz chodi cely tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.9.12 15:48

@jasmina27 No ty datumy tam jsou desny vicero, jak jsem mrkla na kalendar, nejpozdeji budu rodit asi 21. 12.2012 coz je teda taky divny datum (nehlede k tomu konci sveta), ale bude zalezet na sluzbach toho meho doktora. No jsem zvedava teda. Treba budem mit spolecny datum :-), muzem pak porovnavat povahy jejich:-).. ale ja jeste ani nevim, co cekame, mrnousek nespolupracuje a nejni to videt zatim. Jaktoze mas ten termin tak presne tak dopredu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
14.9.12 16:10

Ahojte holky, já vás tu sem tam sleduju co řešíte apod. (mám taky termín na prosinec)Ještě jsem tu nepsala. Ale chci elis_an3 něco snad poradit. Taky většinou jsem pořád na hromádce. Pořád nachlazení a hlavně průdušky. Hodně mě na konci jara pomohlo od bolestech v krku a na ty moje průdošky, dyž jsem si zapla na noc solnou lampu. Máme ji na elektřinu…svíčka by ubírala kyslíku. A můžu říct, že to na to zabíralo a zachvilku sem měla od teho pokoj. Neříkám aby sis ji třeba koupila…mě to však zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.9.12 07:43

@saruselib Fakt je tam ta Weleda zlevněná? 8o Jak dlouho to bude trvat asi nevíš, co? Ale do pondělka to snad vydrží, tam hned vletím a nakoupím! Tý jo, fakt moc díky za info!!! :potlesk: Já chci jedině Weledu, jsem ekzematik a alergik a bojím se, že to bohužel bude mít mrňousek po mě! :,( Tak ho nechci kdyžtak zbytečně dráždit a raději si připlatím! Tak to jsi mi udělala takhle po ránu radost! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 08:26

Ty tak nam rekly pohlavi asi 6krat hlavne na skriningu to bylo videt fejst :lol: no s tim koncem sveta mi nemluv bo ti i ostatnim rikam maly je vymodleny po osmi letech zapadnu a fiha porodim a… :? ne ted uz hlasi pro zmenu tuhou zimu.pry si mame delat zasoby jidla atd :( kazdopadne mam tedy 4terminy.ale co by ne klidne se tam muzeme potkat ze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
531
15.9.12 09:21

@Boboušek Tak ti nechci zase tu radost po ránu kazit, ale teď jsem koukala na stránky Rossmanna a má tam aktuální leták od 17.9. do 23.9. a tam už ta weleda psaná není :-(, tak ti nevím, jestli to v pondělí ještě v akci bude :-(… Každopádně stojí asi za to koukat takhle po drogerkách, určo mají letáky i na netu, tak se ještě v akci někde určo objevit může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.9.12 19:12

Tak paní dokotorka mi včera řekla, že prý by se klucí mohli klidně narodit na Štědrý den :kytka:,ale já si to tedy nepřeji :lol: i když to neovlivním :mrgreen: a taky už mám přichystanou skřín, která je plná plínek a oblečení :lol: už se nesmím zastavit v žádném krámku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
15.9.12 19:15

Vau ja taky uz zacal s nakupy jsem poverciva cily jsem to odkladala ale nyi po vsech testech atd jsem uz taky neodolala. :D

• Citovat
  • Upravit
1598
15.9.12 19:33

Mno tak k tomu obleceni jsem si rikala, ze jsem v pohode, protoze jsem po prvnim prdolkovi vsechno peclive skladovala. Jen mi krapet nedoslo, ze se narodil v kvetnu, takze kdyz jsem ted jen tak zkusmo nahledla do prvni krabice, prekvapilo me, ze tam prevladaji tricenka s kratkym rukavkem, tilecka a kloboucky proti slunci a tak. No jesteze jsem se podivala driv nez zacatkem prosince :-): jste dobry ze to mate tak dlouho predem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
15.9.12 20:05

Tak prvě podám zprávu o svědění a pak jdu dočíst :-) takže aviváž to není oblíkla jsem si tričko, které je v ní taky vyprané, v té samé várce, jako prostěradlo, byla jsem v něm několik hodin, dokonce jsem se i zapotila (byla jsem se švagrem na zubní pohotovosti :-D ) a nic mě nesvědělo, včerejší noc už byla lepší, ale stejně jsme nespali asi od 4h, svěděly jen nohy, vyrážka stále nenaskákala, tak jsem se rozhodla to mazat (jestli to není suchou kůží na chodidlech) a ignorovat to :D máme teď nějaké problémy, tak jsem si říkala, že to je možní i od psychiky, od nervů…jinak jsem na prcka dostala další věcičky :-) hned bych je všechny uňuchňala :-)

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
15.9.12 20:08

@Jitule22 jeeee, děkuji za tip, to jsem fakt nezkoušela a ani mě to nenapadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
jasmina27
16.9.12 09:31

Presne ja uz take na to nemyslela a ono to prislo.jak se rika nejlepsi antik.je touzit…a pak sem/sme to vzdaly a nechali na prirode a juchuchu bylo to tam.2carky…no a souhlasim tez se to neda srovnavat s prvnim tehu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex