Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
17.9.12 14:14

@elis_an3 Jo jasně já chápu, že každý to nechce vystavovat, taky nemám žádné moc podrobné info o sobě, soukromí si musíme chránit, jenže tady si pamutuji stěží co čekáte, ale už zas nevím kdy na ale tak, to já jen tak ;)
A ten pupík to je přesný, nad pupíkem píchání, ale fakt hrůza, dneska se snažím šetřit tak se to zatím nerozjelo a doufám, že ani nerozjede :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.9.12 14:29

Páááni, tak jsem dočetla a už nevím na co odpovídat..:-) já dnes byla na kontrole, mam sosat magnezko, :-) a za 14 dní konečně po 2,5 měsícíce ultrazvuk, brali mi krev fujči..:-( a pan doktor jásal.. opět mám 3KG nahoře..:-((( herajs, takže z aposlední 2 měsíce každý měsíc 3kg, se neunesu do Prosince..:-( nám se vše začíná komplikovat, vypadá to že přítel pojede na Měsíc pryč, netuším kdy se vezmem.. :-)
jinak co se týče plínek zásoby mám, tchyně už dovezla co nakoupila a mám zásobu tak na půl roku s přehledem..:-/) od ubrousků až po plínky, kompletní řada Gohnsons nebo jak se to píše, pro lepší spaní, tajně na ni chodím - moc hezky voní, mám i 2 balení tamponku do podrpdy, takže kdyby byla nehoda už mám doma, u mě zatím ani ťuk..:-) jsem myslela že se to spustí až po poodu..:-) a co se týče plínek 2 kámošky mi porodili a obě se shodli na tom že i plínky vel. 1 jsou jim velký a protíkají..:-) radši koupim a přinejhorším prodam na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
17.9.12 15:31

@Pilulkaaa já našla na tom slevovém kupónku z DM na pemprsky velikosti 1 slevu, tak ty dvě balení koupím a pak kdyžtak i s kupónem po porodu pošlu chlapa, kdyby náhodou :-) ty jo na měsíc? A co dělá, že jede na tak dlouho pryč? Já bych ho asi teď nepustila :-D :-D bych se bála, že ho budu potřebovat a upřímně občas toho trochu zneužívám, si říkám ještě si to užij, za dva měsíce a kousek už se nezastavíš, tak občas se nechám obletovat, tak si to užívám :-D

@Miry počkej a jak budu mít ten metřík, tak to se jako zobrazí pod příspěvkem? Tobě se nic pod příspěvkama nezobrazuje.....no já tam dát, že jsem těhotná a že budeme mít Sofinku, tak to každému dojde, ale tak ono stačí kouknout do příspěvků, zase tak úzkostně identitu netajím :-D tady už jsem vykecala snad všechno :-D

• Citovat
  • Upravit
637
17.9.12 15:58

@elis_an3 jojo, já když tady dám zapnout podpisy, jak je to tady pod názvem diskuze, tak vidím, že třeba pilulkaaa tam má metřík, já taky, ale třeba u tebe a dalších holek nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
18.9.12 11:05

Ahojky děvčata,
tak jsem se snažila vytvořit si metřík, zkouším, jestli se zobrazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
18.9.12 11:08

Tak super, funguje to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.9.12 12:50

@saruselib je to taaam :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
18.9.12 21:08

Proč já vaše metříky nevidím??
Já dnes byla v DM a udělala jsem tam takový meeeeega nákup, že už nechco drogerku ani vidět, nechala jsem tam 800,– úplně se za sebe stydím :-D :-D ještě jsem Sofince dneska koupila štramplíčky a ponožky se štěrkátkama :-) tak z toho mám strašnou radost (nj babička zase dala penízky ať se jdeme zásobit :-) ) jdu taky vytvořit ten metřík teda :-)

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
18.9.12 21:09

Jo a ty vaše metříky už vidím :-)

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
18.9.12 21:33

No já jsem asi natvrdlá, jelikož absolutně neumím anglicky, tak jsem ztracená, moje chabá angličtina vystačila na vytvoření metříku na stránkách, ale jak se to přenese sem prostě nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
18.9.12 22:01

Tak jsem pročetla nějaké diskuse pro mamlasy jako jsem já a nějak jsem se pokusila, tak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
986
19.9.12 11:59

@elis_an3 krásný metřík, konečně vidím jak na tom kdo je.:-) tak sem zvědavá jestli budeš první ty nebo já..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
19.9.12 14:14

@Pilulkaaa jsem to tu včera trochu zaspamovala :-D :-D máme to natěsno, mě udivilo, že to tam ukazuje i dny do porodu, trochu mě to vyděsilo, je to relativně blízko :-)
včera se mě zase ptali, ve kterém jsem měsíci, já říkám, že v 7, ale když to spočteš po 4 týdnech, tak 7 už končíme (podlě těch lunárních že?) já v tom mám guláš…

• Citovat
  • Upravit
986
19.9.12 14:38

@elis_an3 přesně nad tím samým sem uvažovala i já! tuším v pátek, jestli přítel na ten měsíc pryč… určitě porodím dřív, nám se vždycky něco posmolí už měl jet od září ale v práci to brzdí.. a zas ty peníze co doveze se budou hodit…nemáme našetřeno ani na kočár.:-( a musíme se ztihnout vzít, a to se mi protačeli panenky když sem zjišťovala jen na kolik nas vyjdou prstynky, začínám být trochu nervní že nic nezvládnu, navíc mi přišlo že mi logicky od října v praci neprodlozží smlouvu, tak ted zjišťuju co a jak..:-( mám z toho krapet depreeese :-) zvlašt když čtu jak někdo porodí ve 36 a pod…:-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
19.9.12 15:04

@Pilulkaaa tak jsi prvorodička a ty často přenášejí (teda každý mi to tvrdí :-) ) tak ja bych mela rodit ve čtvrtek podle původního UTZ, mám to v průkazce, je to první termín, co mi ukázal, pak se to začalo měnit a na tom 3D už bylo 9.12. neděle. Kdyby si mohla vybrat, tak určitě né neděli, sice přítel má 100% volné jen neděle, takže by nebyl problém s přesunem do porodnice, jel by hned se mnou, ale doktoři budou nevrlí :-D :-D já si do diáře psala malý seznámek, co mi kdo radil si vzít sebou k porodu (ne ty povinné pomůcky, ale tipy maminek, co to mají za sebou) a napsala jsem si ho k 1.12…možná malou překecám a vyklouzne ven 1.12. :-D
A proč píšeš, že se musíte vzít??? To fakt musíte, jako kvůli otcovství, nebo jiného podobného problémku, nebo musíte jakože chcete porodit jako manželé?? Neboj prcek snad na taťku počká, než se vrátí ze služebky, peníze se hodit budou, kor když už není porodné pro všechny, já šla na nemocenskou a vypláceli mi dovolenou, kterou jsem nevybrala, protože mi zkončila v srpnu smlouva, takže to taky pohltil kočárek atp… já ti teda radím jít taky na nemocenskou, pokud ti končí smlouva, protože nebo jít na mateřskou co nejdříve, v ochranné lhůtě, kvůli penězům…ale to máš asi pozjišťováno že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex