Poradna duly
Jana Čurdová
Já prala v lovele oblečky, které jsem měla schované na půdě. No a jelikož tam v těch pitlech byly čepičky od olejíčka(sice tehda vyprané), ale vpilo se to i do jiných věciček. Vypralo se všechno. A zašlé věcičky to prozářilo. Takže za mě lovela na 1. Jo a krásně voní mimuškem. Sem to pak fetovala každou chvíli.
@Jitule22 fakt to tak dobře vypralo? Já mám nějaké oblečky pěkné, co jsem podědila a jeou na nich fleky od mateřského mlíka, tak mě to mrzí, že to nejde vyprat, ale jsou to oblečky, které se 4-5let skladovaly v krabici
Ahoj holky, @Pilulkaaa, tak ty už budeš příští týden vdaná paní
Koukám, že sis udělala radost s tou pekárnou, tak jen tak dál, radost si dělat musíme
Tu lovelu jsem nezkoušela, ale možná zkusím, když slyším pozitiva. Koukám na ten blikač a je celkem super, že je to i tekutý prášek, ten já mám nejradši. @elis_an3 jo taky mi začal blbnout mobil, hlavně on je strašně zabržděnej, to mě vždycky tak rozčílí, když potřebuji něco rychle a jemu se zrovna nechce, tak bych ho hodila z okna hned ![]()
Tak já jsem konečně prospala celou noc bez drbání, chvíli jsem s tím bojovala, za to ase ale škrábu teď
člověk si nevybere
![]()
Dneska jedu do školy, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu, malá má totiž hlavu (možná je to zadek) přímo nacpanou pod žebrama a celkem to bolí, jak chvíli sedím, dneska budu hodinu sedět v autě, pak 5 hodin na přednáškách (modlím se, ať se dá vypařit dříve
) a pak další hodina v autě…domů přijedu po 8 večer a předpokládám, že rovnou upadnu do komatu
![]()
Jinak holky, dávejte na sebe pozor, kamarádka teď s něčím doma pomáhala, já ji říkala, ať se pořád tak nepřetěžuje, a ted musí ležet, měla strašné bolesti celou noc, sže prej myslela, že rodí, tak né, že s ebudete s něčím tahat, i když si budete myslet, že to unesete!!!
@elis_an3 Tak to přeji dobré ránko, když si se tak hezky vyspala
Přeji ať to ve škole uteče, ať tě malá v bříšku moc nezlobí a hlavně dojet v pořádku. Jo s tím přemáháním a taháním to znám, fakt to za to nestojí ![]()
@elis_an3 @Miry @Jitule22 tak to sem zas tím práškem tam kde jsem byla..:-D
já sem to blbě napsala jak sem doma tak sem pořád doblblá… první víkend v listopadu máme termínek.. ![]()
tak to je hrozně blbý, já mám děsivý strach že se něco posmolí a budu rodit dřív..:-/ kočár bude fakt na těsno před porodem takže běda, ale zas se jen válím doma a baštim už mám za sebou dnes kofilku a geishu,:-)))
@elis_an3 tak to tam nějak zvládni, vůbec ti to nezávidím, já mám hrozně problém s tím že se mi chce na záchod, jdu před tím než jdeme ven, výjdeme a mě už se chce tak šleně, nedávno jsem myslela že se v autobuse počůrám..:-D
@Pilulkaaa jooo čůrání to znám
jak malá blbě zatlačí a uvelebí se, tak chodím snad co 10minut ![]()
Já měla lovelu taky tekutý prášek, Měla jsem na to slevový kupon tak sem to jen zkusila. Za zkoušku nic nedáte.
@elis_an3 píše:
@Pilulkaaa jooo čůrání to znám![]()
jak malá blbě zatlačí a uvelebí se, tak chodím snad co 10minut
To já chodím snad co 3 min.
![]()
@Cassia a nejlepší je to těsně před spaním
to abych se nebudila v noci zbytečně a pak už třeba neusla, tak jdu nervozitou asi 10× než usnu ![]()
Sme na tom vidim vsechny stejne.
dnes nas odesel internet tak budu obcas vecer na pritelovym mobilu na
kdyz se to smoli..:(
@Pilulkaaa jeeežiš, to je pech, to je prostě zákon schválnosti.
Nevím jestli vyhledáváte jako já maminkovské časopisy s přílohami, ale včera na mě v trafice vykoukla maminka (kterou nekupuju, protože tam jsou ohrané člány, žádné novinky, to samé, co tam bylo před 5ti letky, když jsem si to kvůli psychologii kupovala do školy) a jako přílohu mají usínáčka, co se dá připevnit na dudlík, tak jsem to vzala
už mám takhle dudlík, lahvičku atd ![]()
Taaaaak sem si ten internet vydupalaaaa že bude dnes a hotovooooo!!! to bez vás nejde vydržet..:-) na maminku se k vůli usínáčku taky chystám..snad budou mít naše barvičky..:-.)