Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
3.10.12 08:32

Dobre ranko, tak sem to psychicky nevydrzela a zridila net v mobiku na mesic.:) predem se omlouvam za chyby mqam propichane ruky jak fetak..:/ pisu levackou.teda tady se toho deje. elisn bych si ted nejradsi naliskala ze sem ti to fakt nerekla driv. presbe tohle sem cetla…:( je mi to noc lito..dostavam kapky 3× denne a nrte prasku..:( nastesti kapacka trva jen 10minut ale boli me po nich bricho jak u menstruace..:( a mala je po nich jak nadopovaba kope a kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.10.12 08:36

Jasmina27 : sem ve30tt nastesti mala odpovida 31tt ja furt dobry pila to tabletove magnezko a dr.ni rekne ze to bylo slabe. jinak jsem po konizaci cipku tak to mohko prijit i driv:( uz abych byla doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.10.12 09:01

Ahoj @Pilulkaaa, tak ještě že se tam úplně nenudíš a máš možnost internetovat :palec: a jak to tam jinak snášíš, to nemocniční prostředí, jsou na vás hodní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.10.12 10:01

Ahojky tady je gynda hezka.sem sama na pokoji mam tu sprchu i wc vse celkem nove sestricks moc hodny tak aspon tak..internet je fajn chtela sem na tyden ale to nejde tak mam nejakou akci za 70 kc na mesic a az to zusim treba i za tyden tak se to ropocita z tech 70 coz je super muzu psat sms gratis stejne bych propsala maj. omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.10.12 10:02

Omlouvam se za chybyyyy. dotykac a leva ruka..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jasmina27
3.10.12 10:10
@Pilulkaaa píše:
Jasmina27 : sem ve30tt nastesti mala odpovida 31tt ja furt dobry pila to tabletove magnezko a dr.ni rekne ze to bylo slabe. jinak jsem po konizaci cipku tak to mohko prijit i driv:( uz abych byla doma..

draha ja sem asi natrvrdla ale zda to dobre chapu tak si jeste neporodila ni? jako vis jak ja tu sem talk prijdu sednu prectu neco mezi rady a jakoze zas jdu.za chyby se neomlouvej nejsem lepsi jedu fofry a ani necucim na monitor.tak ja zas jdu musim neco vyridit pak honem pro malou do skoly nachystat obed zniva uklidit…neboj ani se nenadejes a budes doma. :D

• Citovat
  • Upravit
jasmina27
3.10.12 10:11
@Pilulkaaa píše:
Dobre ranko, tak sem to psychicky nevydrzela a zridila net v mobiku na mesic.:) predem se omlouvam za chyby mqam propichane ruky jak fetak..:/ pisu levackou.teda tady se toho deje. elisn bych si ted nejradsi naliskala ze sem ti to fakt nerekla driv. presbe tohle sem cetla…:( je mi to noc lito..dostavam kapky 3× denne a nrte prasku..:( nastesti kapacka trva jen 10minut ale boli me po nich bricho jak u menstruace..:( a mala je po nich jak nadopovaba kope a kope.

aha tak dobry mala je furt v brisku :lol:

• Citovat
  • Upravit
637
3.10.12 10:48

@Pilulkaaa tak to je fajn, že ikdyž je to naprd být v nemocnici, tak to neni úplně nejhorší ;) Chyby a překlepy jsou v pohodě, tady se to toleruje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
3.10.12 14:55

@Pilulkaaa neomlouvej se, stejně bych šla k doktorovi až v úterý na domluvenou kontrolu :-) a jaké máš vyhlídky? Pustí tě v pátek? To by tě ale nemělo bolet ne? O kapačkách ani nemluv, mě včera sestra řeznice brala jen pitomou krev a to byla bolest, co nechápu u odběru krve, bolelo to od prvního vpichu, přes sání až po vytahování a dnes mám celou ruku fialovou

Nicméně v nemocnici jsem nedopadla zase tak špatně, musím ležet, na levém boku, nic nedělat, ležet, dietu mi nenařídili :dance: :dance: není to tukama, ale tím, že malá tlačí na na ty játra, musí mě hlídat, kdyby se to zhoršovalo, ale jasně, že nejsem blbá a nebudu do sebe cpát majonézy a vysmažované řízky, trochu asi odlehčím, to játrům jen prospěje, ale našli mi bakterie v moči, a anémii, ale to musí řešit gynekolog. Lítala jsem tam do rána na lačno až do 12, nikdo nebral nějaké ohledy, doktorka mě poslala na špatné oddělení, tak mě tam celkem odbyli, nikdo si mě nevšímal, nechali mě sedět mezi těma nemocnýma na tvrdých lavicích celé dvě hodiny a já myslela, že už asi sebou seknu jaký jsem měla hlad…no fuj a ještě se na mě vražedně dívala ženská s hůlkou ať jí snad pustím nebo co, co že jsem byla nejmladší od pohledu, ale jsem ve třetím trimestru těhotenství, snad jí může pustit sednou i 30ti leté ženská, ne nutně já…no úplně to ve mě vřelo, tak si doma poležím, malá zatím zůstane pěkně v bříšku a snad to doklepem, teď sedím ještě ve škole, ale zase lituju, že tu jsem :- už nemůžu obsedět

• Citovat
  • Upravit
762
3.10.12 15:04

@elis_an3 Tak to jsem ráda, že ti to tak dopadlo, jenom přemýšlím jestli nemám chtít taky odběr na ty játra, mně svědí hlavně nohy dole a jsem tam se poškrabu i jinde a doktor říkal něco o lécích na alergii, ale ted´už se bojím taky… @Pilulkaaa vydrž holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
3.10.12 15:05

@Jarmila6 no asi by to bylo lepší to ti na gyndě můžou odebrat krev a když vyjde dobře, tak tím líp

• Citovat
  • Upravit
637
3.10.12 15:08

@elis_an3 ahoj, tak to je dobře, že to nedopadlo, tak hrozně, ležení a nic nedělání neni úplně nejhorší :lol: Jasně, že nad tím jídlem trošku budeš muset přemýšlet, ale to by jsme měly všechny a né se cpát hnusama ;) to s tím ohledem na těhule znám taky, nikoho nezajímá že si od rána nejedla a důchodci to je kapitola sama o sobě. Vydrž ještě ve škole a pak se doma na táhni a zapoj přítele. Pro mě začíná být poslední dobou strašné vydržet sedět 15 minut, všechno mě tlačí na tom břiše a bolí, takže tě obdivuji, že sis naložila ještě tu školu. Jinak začínají mě zase bolet kyčle od ležení na boku a dlouhé chůze, to je hrůza tyhle konce těhu, žáha už mě pálí taky skoro po všem, ach jo, ať už začne padat sníh a příjde Ježíšek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.10.12 15:10

@Jarmila6 Taky bych to zkusila říct a trochu na sebe upozornit, lepší trocha krve a vyšetření, než pak něco horšího :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
3.10.12 15:16

@Miry školu přežiju, budu tu sedět do 7, pak hodinová cesta domů a doma totálně odpadnu :-D :-D přítel se zapojuje někdy rád, někdy bručí, ale rozhodně už ho divím, že mě nenechá ani jít na záchod pomalu :D tak neotevírám se, takže chodit mlžu jen to nesmím přehánět, je to hlavně kvůli poloze, kterou malá zaujala, hlavou silně tlačí přímo na ty žebra

• Citovat
  • Upravit
762
3.10.12 15:19

@elis_an3 @Miry Jo jo máte pravdu, zkusím to v pátek nadhodit! Jinak je to fakt čím dál horší, já nemůžu zase dýl stát hned se mi motá hlava a bolí břicho, když sedím tak prcci kopou asi tam mají málo místa o žáze ani nemluvím, no horor :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí