Poradna duly
Jana Čurdová
@katkatel je děkuju za tipy, možná to vyzkouším, třeba to aspoň trochu pomůže
@elis_an3 ahojky, jsem ráda že to nakonec dopadlo jakžtakž v pohodě… s tímhle neporadím,
u nás zatím vše funguje, jen nás od minulého týdne extrémě pálí žáha, mlíko už nezabírá..:-( u mě když už je nějaký problém, tak dám mlíko a extremě moc granka to je pak fičáááák.:-)
@Pilulkaaa je pravda, že jsem teď neměla čas pít mlíko, tak možná to je i tím, předtím jsem ho pila hodně…žáha se mi taky pomalu rozjíždí, teď to ještě jde, ale ono to nejhorší asi přijde
Ahoj děvčata. Já jsem od svého gynekologa dostala na pálení žáhy APO-OME 20. Je to super. Bere se jedna tabletka denně a problémy žádné. Už jsem tabletky brala, když jsem byla těhu s naší čtyřletou dcerkou. Na pálení žáhy si stěžovat nemůžu.
Dobré ráno holky,
tak se taky hlásím
Musím se pochlubit, už máme kočárek
Nakonec jsme koupili na inzerát, objevil se na mimibazaru, téměř nový, tak jsem neváhala a měla jsem štěstí
Včera jsem si vybalila věcičky po Kryštůfkovi, takže se chystám na praní a žehlení a zase se po dlouhé době na to žehlení těším
Celkem to uteklo příští týden už konečně na ten UZ a budu moct dokoupit kombinézku, autosedačku, fusak do sedačky a pak už se snad budu jenom těšit. No a ještě jsem zapomněla, že už se blíží s tím miminkem i ty Vánoce, tak jak jste na tom s dárečkama, už máte něco, nebo zatím vymýšlíte, nebo na to letos prdíte ![]()
@elis_an3 Na ten tvůj problém bych zkusila nejdřív asi zapojit do jídelníčku víc mléčných výrobků, ovoce(z ovoce mi nejvíc pomáhají jablka), zelenina a luštěniny. Já na tenhle problém netrpěla ani při prvním a teď tedy taky né zatím, ale slyšela jsem že se to samo zhoršuje čím víc si těhu a taky na to prý má vliv magnézko. Kdyby nepomohla přírodní pomoc, tak bych zašla do lékárny, lepší než aby se to ještě zhoršovalo nebo abys z toho měla ještě nějáké větší problémy
A gratuluji k přetočení princezničky.
@saruselib Neboj, určitě to neni nic vážného, jak říkal doktor. Myslím na Vás a chápu tě, já mám taky celkem strach z toho UZ, aby bylo vše v poho, ještě když ho dělají po takové době ![]()
Koukám, že jsem se zase rozjela, omlouvám se, že je to tak dlouhé ![]()
@Miry už jsem začala s těmi mléčnými výrobky, uvidíme…kontrolu mám 22. tak kdyžtak si řeknu doktorovi, ten můj tam měsíc není, tak budu u jiného a jsem z toho nesvá ![]()
u nás to s dárečkama vypadá tak, že pro nevlastního syna už mám nakoupeno, povlečení s jeho oblíbeným spiremanem (Nevím, jak se to píše), malý polštářek se stejným motivem, knížku se skládacíma autama, nějaké hračky drobné, už ani nevím jaké, protože to nakupuju už pěkně dliuho
Teď bude mít narozeniny, tak dostane rybičky, ať má co krmit, snad to bude trefa do černého!!! Teď ještě dárky pro ostatní…
Vy co máte termín před vánoci dáváte mimču něco pod stromeček? Třeba symbolicky, nebo kvůli starším dětem???
Dobré ránko,
s dárkama to letos vyřešíme jednoduše, rodiče, a max drobnosti babičky, i tak bude peněz v luftě, tento měsíc už mám stresíky jak výjdeme, čeká nás ta svatba, musime doplatit prstýnky a jak nascvhál jdou 4000 na doplatek, ještě musím splašit něco na sebe- což je taky síla nemám tucha v čem jít..:-) @Miry už se máš že máš kočárek já už týden čekám a nic..:-/ příští měsíc mě čeká fusak a pak už prostě postupně,
celkově budou další dva měsíce nářez, svatba, oznámení svatby, možná se snáma nikdo do vánoc bavit nebude a bude vyřešeno
potom hned hypotéka, mimoušek a Vánoce, přítel narozky, bude to síííííla…-)
Prosím a netušíte někdo kdy jít k dr. nahlasit mimčo? jinak se nechám od 15. vypsat na mateřskou
konečně bez vycházek a já sem ležák
si to umím načasovat…-)
@Pilulkaaa budou se bavit, uvidíš
prvně je to možná naštve…jo s drobnostma to máme stejně, jen kluk dostane jak se patří nadílku…
Tak mě napadlo nechcete diskusi utnout a založit skupinu??? bude to lepší i do budoucna, jak si budeme psát o prckách a tak
@Pilulkaaa to by mě taky zajímalo, úplně jsem zapomněla, že se to taky musí nahlásit, já jdu na mateřskou 24.
@Pilulkaaa píše:
Prosím a netušíte někdo kdy jít k dr. nahlasit mimčo? jinak se nechám od 15. vypsat na mateřskoukonečně bez vycházek a já sem ležák
si to umím načasovat…-)
Ahoj je to úplně jedno já jsem se k dr nahlásila už někdy v půlce září ![]()
@elis_an3 já jsem pro
občas mě trošku znervozní když nevím kdo to čte.:-) @lecka mě právě kámoška říkala že nebyla nahlášená -rodila předčasně tak to nezvládla a že ji z porodky dělali problémy, že dokud nedonese papír od dr. tak ji nepustí..:-/ asi měl doktor blbej den, přijde mi to divný..:-)
Já mám ještě takovej hodně blbej dotaz, ta známá byla osvč a měla by nárok pouze na rodičák, její chlap vydělává celkem dost, a říkala že pujde na týden na mateřskou on, a že po tom se přepíše na, mateřskou ona, a že jednou vypočítaná částka je už neměnná, takže by měla dostávat tu nejvyší mateřskou, co na to říkáte?
Ahoj děvčata. Tak se k Vám přidávám. Čekám třetí mimčo, z prvního manželství mám 21-ti letého syna. S druhým manželem máme čtyřletou holčičku a teď čekáme druhou cácorku. Termín porodu mám 2.12. podle UTZ a 5.12. podle menzes.