Poradna duly
Jana Čurdová
@Pilulkaaa píše:
@elis_an3 já jsem proobčas mě trošku znervozní když nevím kdo to čte.:-) @lecka mě právě kámoška říkala že nebyla nahlášená -rodila předčasně tak to nezvládla a že ji z porodky dělali problémy, že dokud nedonese papír od dr. tak ji nepustí..:-/ asi měl doktor blbej den, přijde mi to divný..:-)
Mno mně doktor papír žádnej nedal a v porodce když jsem tam teď byla na kurzu říkala že při odchodu je jen potřeba nahlásit jméno dr aby věděly kam poslat info o narození prcka
@lecka no mě se to taky nezdá,
možná že když byla předčasně o 5tt tak chtěli mít jistotu že bude hlídaná… ![]()
@Pilulkaaa píše:
@lecka no mě se to taky nezdá,možná že když byla předčasně o 5tt tak chtěli mít jistotu že bude hlídaná…
Jako doopravdy nevím podle mně na tohle vůbec nárok nemaj
ale asi určo je dobré mít ho včas zajištěného a případně tam jen z porodnice zavolat aby sestra udělala pořádek ![]()
Já jsem taky pro skupinu, taky občas přemýšlím, co napsat, aby si to třeba někdo nečetl ![]()
K doktorovi, bych se taky nahlásila klidně hned, já jsem se ho zeptala už někdy v červenci, jestli nám vemze i druhého prcka, říkal že jasně že s ním můžem počítat, takže toho už něják řešit nemusím.
Dáreček asi jeden tady pro mimčo koupim, hlavně kvůli staršímu a tak to prostě k tomu patří
@Pilulkaaa s tou mateřskou si teda fakt jistá nejsem, hlavně mateřská je pro matky a je to na těch půl roku a myslím že s tou se takovéhle čachry nedělají, pak se to takhle kombinovalo s tím rodičákem, jelikož nějáká ženská nedosáhla třeba na 3 letou variantu, tak se to řešilo třeba s chlapem, ale mateřská určitě né ![]()
Já teda skupinu zakládat neumím..umíte to některá??? A klidně bych jí dala uzavřenou, kdo k nám bude chtít, ať zažádá…umíte to některá založit? Pak by se poslaly ty pozvánky
@Miry omlouvám se rodičák, se v tom pořád plácám..:-)
@elis_an3 neumím..:-/ nemůže to udělat jen ten kdo diskuzi založil?
Ahojte teda s tim dareckem pro mimi to jste me prekvapily, to me ani nenapadlo, ale je to vlastne takovy logicky… bylo by divny, kdyby darky dostali jen ti vetsi ze, ja teda nevim jestli mi zavrou tu porodnici kdy ani kde budu rodit tak ani netusim, jestli to klapne pred tema svatkama, toz nevim. Jinak prubezne se snazim na Vanoce nakoupit dopredu, vetsinou to zarizuju ja (a muz plati ze
, mame to rozdeleny), uz finisuju, ale vsem jsem rekla, ze je chci videt az v unoru
mame mraky pribuznych
S tou rodicovskou pres muze - vim, ze to slo driv, jestli porad to nevim a trochu o tom pochybuju, ale mozny to je.
zalozit skupinu to nebude slozity asi ne? Umi to nekdo bo se o to mam pokusit?
@elis_an3 píše:
Já teda skupinu zakládat neumím..umíte to některá??? A klidně bych jí dala uzavřenou, kdo k nám bude chtít, ať zažádá…umíte to některá založit? Pak by se poslaly ty pozvánky
není problém mmt založím pokud chcete
@elis_an3 píše:
Mě nejde odeslat žádost…jak to?? Dělám něco blbě???
vůbec nevím mmt pošlu ti jí,
Ahoj holky, se skupinou je to dobrý nápad
.
A jinak info z ultrazvuku - slyšely jste tu ránu? To byl obrovskej balvan, co mi spadl ze srdíčka
. Prý tam nějaká odchylka u té ledviny je, ale je to ještě na hranici normy a u kluků se to prý stává. Další vyšetření a kontrola není prý nutná, maximálně po porodu. Takže je vše ok
. Chudák malej, co si za ty dva dny čekání zkusil… (ale jsem ráda, že doktor jakmile se mu něco nelíbí, pošle mě na podrobnější vyšetření - alespoň mám pocit, že je fakt poctivý a že se nic nepodcení
)
@elis_an3 No, mě doktor řekl, když mi předepisoval železo, že je po něm dost zácpa - no a že si na to můžu koupit v lékárně laktózu, že ta pomáhá. Někdy si sice 3 dny na wc nemůžu dojít, ale ještě jsem to nezkusila…
Jinak co se týče Vánoc, tak Vánoce si oslavíme - jako cukroví a doufám, že i stromeček, ale dárky? Ty neřeším, penízky ubývají, jen co je pravda, a myslím, že to všichni pochopí… S dárečkem pro mimi jste mě překvapily
@saruselib skupina už je, ale nevím, jak se do ní leze, já tam jsem ani nevím jak
@lecka tě tam šoupne
Už jsem si poslala žádost, tak doufám, že dorazila bude přijata ![]()
@saruselib píše:
Už jsem si poslala žádost, tak doufám, že dorazila bude přijata
máš to tam nebyla jsem doma takže až teď se spožděním ![]()