Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky tak mám po kontrole, malá 1700g a zítra nastupuju do nemocnice na kapačky, aspon do pátku prý..
čípek je v háji… sem z toho hotová..:-((
@Pilulkaaa to už je pěkný macek, je mi to s tou nemocnicí moc líto
snad jen do toho pátky a pak tě pustí domů na ležení
tohle je snad noční mlra každé těhule
držím pěstičky, ať tam nejdi dlouho a ať se prcek drží v bříšku až do termínu.
@elis_an3 děkuju
nesnasim kapacky takže to opravdu mam za trest..:-( byla sem dnes u kamošky a ta si poležela 14dní a má miminko ve 35tt…-( doktor říksl že odpovídá 31tt tskže o týden víc.. ještě že tak..:-)
@Pilulkaaa no ve 35 to ještě jde, musíš myslet pozitivně
ale plně tě chápu, já jsem nervózí i u odběru krve a přijde mi to nekonečné, kapaček se taky děsím :- budu na tebe myslet…
já jdu na kontrolu zítra tak snad z něj vytřískám odběr krve, psala mi maminka, co už miminko má, že měla ty samé příznaky jako já a měla to právě od jater…
Tý brďo takže taky dobrý,
zkusim se připojit přes mobil na wifi jinak se tam zblázním..:-(((( tak snad se dočtu jak na tom si.. sem si dnes objednala kočár i s autosedačkou, prdim to bojim se kdyby… věcy nevypraný, manželé nejsme, tak malá musí vydržet!:-/
@Pilulkaaa nj vy jste měli mít tu svatbu že??? Jeeejda tak to je fakt smůla k tomu není co dodat
já bych se v nemocnici taky zbláznila kvůli internetu, ale teda nevím, jestli je v nemocnici wifi.....no jsem taky zvědavá, jak zítra dopadnu, dneska už jsem trochu krotila tuky ve stravě, a musím říct, že zatím svědění v míře!!! Ta maminka mě trochu i vystrašila, že prej byla v nemocnici kvůli tomu, tak snad já to nebudu mít tak hrozné…že mě to nenapadlo dříve, že to můžou být játra a takových prkotin jsem vyzkoušela
hele nevyprané věci neřeš, máš maminku, nebo tchýni ochotnou?? Maximálně taťulda zamaká
![]()
my jsme dneska byli na matrice a už máme úředě potvrzeného tatínka i jména máme ztvrzeny
Sofie a Jakub, už není cesty zpět ![]()
Já teda doufám, že se připojíš a napíšeš nám, jak ti je a jak to s tebou vypadá ![]()
@Pilulkaaa No drzim palce moc, mysli na prcka, vsecky ostatni veci jdou nejak resit. Kapacky jsou blby, ale prezit se to da, nebudes to mit na cely den ne? Ja po operaci mela snad 4 kapacky naraz nekolik dni, to byla uleva, kdyz uz jsem pak mela jen jednu. Nejvic me pobavil nejakej doktor, ktery mi rekl (s tolika kapackama upoutana na luzko) ze bych se mela taky snazit hybat trochu, ale nevysvetlil mi jak jako to mam provest. Sestry se zlobily ze uz to zily ani neberou a musela jsem mit ruce uplne nasponovany. Ale to bylo po operaci, kdy jsem mela i transfuze. Budem na Tebe myslet, drz se a domluv miminku at jeste vydrzi v poklidu briska ![]()
Ahoj holky, @Pilulkaaa to mě moc mrzí, určitě to bude vše v pořádku a na víkend tě pustí, abys ležela doma, to bude přece jen příjemnější a vše ostatní hoď za hlavu, žádný stres, vše se vyřeší, hlavně ať jste v pořádku vy dvě, to je nejdůležitější
@elis_an3 jsme zvědavá, jak dopadneš ty dneska a hlavně aby ti přišel od čeho to teda vlastně máš.
To je hrůza holky, co my musíme vytrpět kvůli těm prckům v bříšku, ještě že víme, že to za to stojí ![]()
Děkuju, VŮBEC SE MI NECHCE,,,:-((( mám žíly jak papír tak snad dostanu jednu denne třeba..:-) snad v pátek budu doma, mějte se tu zatím moc krásnově a já jdu do boje… chjo myslela sem že zrovna mě se nemocnice týkat nebude..:-(
ahojky… ![]()
@Pilulkaaa No malá je už velká a neboj oni tě nebudou píchat každý den, jenom jednou a pak tam nechají kanylu, odpočineš si a na víkend tě pustí.
Je to nepříjemné ale vydrž, já taky nevím jak v pátek dopadnu jestli mě tam nepošle.
@Pilulkaaa tak se tam drž a sbad tě v pátek pustí.
gynekolog mě vůbec nechtěl odbýt, hned jak jsem se mu znínila o svědění, necham mi odebrat krev, ale výsledky budou až za týden, zatím mi dal Zyrtec na zkoušku, že se možná zadaří a trochu to svědění přestane
mě se to moc brát nechce nějaké hnusy, ještě jako bonus mám vaginální infekci, takže mi dal i nějaké tablety tam dolů
si teď říkám, aby to nechytl chlap a od něj zase já potom až se přeléčím…
Jinak Sofinka má 1501g a já nepřibrala ani dekooo
je v pořádku a má se k světu, akorád vystrkuje zadek, pořád má zadek dole, když jsem se zeptala, jestli se ještě stihne otočit, tak říkal, že to by mi možná nějaký senzibil řekl
že jediné, co mi poradí, jsou nějaké lékařsky nepodložené cviky jako je kočičí hřbet atd, že prej je toho na internetu plno, ale účinky nezaručí, už se tak potvůrka drží přes dva měsíce…další kontrolu mám za 3 týdny, on tam nebude celý měsíc, takže mě objednali k jiné doktorce a je to zrovna jedna maminka z práce, co jsem měla její dítě, to je mi trochu nepříjemné teda, že mi bude chmatat tam ![]()
@Pilulkaaa píše:
Ahojky tak mám po kontrole, malá 1700g a zítra nastupuju do nemocnice na kapačky, aspon do pátku prý..![]()
čípek je v háji… sem z toho hotová..:-((
ahoj
ja ted ctu tvuj prispevek resp. reakci…odpoved.muzu se zeptat v kterem ses a proc jdes skrz cipku na kapaky.ja sem ve 30 dnes
a musim brat magnesolv sacky a dalsi vitaminy bo se otviram… ![]()
@elis_an3 píše:
@Pilulkaaa tak se tam drž a sbad tě v pátek pustí.
gynekolog mě vůbec nechtěl odbýt, hned jak jsem se mu znínila o svědění, necham mi odebrat krev, ale výsledky budou až za týden, zatím mi dal Zyrtec na zkoušku, že se možná zadaří a trochu to svědění přestanemě se to moc brát nechce nějaké hnusy, ještě jako bonus mám vaginální infekci, takže mi dal i nějaké tablety tam dolů
si teď říkám, aby to nechytl chlap a od něj zase já potom až se přeléčím…
Jinak Sofinka má 1501g a já nepřibrala ani dekoooje v pořádku a má se k světu, akorád vystrkuje zadek, pořád má zadek dole, když jsem se zeptala, jestli se ještě stihne otočit, tak říkal, že to by mi možná nějaký senzibil řekl
že jediné, co mi poradí, jsou nějaké lékařsky nepodložené cviky jako je kočičí hřbet atd, že prej je toho na internetu plno, ale účinky nezaručí, už se tak potvůrka drží přes dva měsíce…další kontrolu mám za 3 týdny, on tam nebude celý měsíc, takže mě objednali k jiné doktorce a je to zrovna jedna maminka z práce, co jsem měla její dítě, to je mi trochu nepříjemné teda, že mi bude chmatat tam
ty tak ja uz mam maleho hlavickou dole.muj rikal ze uz tak zrejmne zustane.ze je uz jaksi velky aby tam plaval a kulal se jak na zacatku.
a ma 1300g a prijde mi to jak macek, ale jak to tak ctu ![]()
Ach jo mam drzet klidovy rezim a hlaven se nestesovat.dyt jo, ale ono nejde vzdy, ze? maly chce uz jaksi ven.hm.
jsem z toho na nervy.muzu si jen odychnout to ze mam jednoho s nejlespich doufam
gynekologu a hlida nas jak muze.no ono to u nas ani jinak nejde uz jsem rodila v 2004 a to bylo tehu a porod…nikomu nepreji
cily ted si davaj kazdy pozor. a ja nic nepodcenuji cily su tezce nervozni pac by mel vydrzet aspon do 32t…hm.snad mi ten magnosolv pomuze.ale jakoze jak uz se otvirasm?hm.no zas na druhou stranu se to muze tak ted zastavit na tech 2cm.ne? ![]()