Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
5.10.12 11:05

Zdravím konečně ze svého domova… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.10.12 11:09

@Pilulkaaa no hurá :-) tak vidíš to, byla to nakonec jen chvilka :-) ještě, že tak a jak ti je, co nového tam u prcka dole?

• Citovat
  • Upravit
637
5.10.12 12:30

@Pilulkaaa no ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
5.10.12 12:36

Prcek roste jako z vody čípek je lepší tak mě díkybohu pustili..:-) včera mi dali na pokoj paní která se 7let snažila o mimčo trošku se nepohodla s dr. tak zas šla za 5 hodin domů, tak sem zas byla sama..:-) a byla jsem ráda paní mi vyprávěla kolikrát potratila brečela atd.. trošku mě to vykolejilo, mno a ranko mi tam zas dali druhou a tato zas měla podezření na mimděložní a taky brečela a kolikrat potratila cítila sem se blbě s břuchem.. :roll: takže huráááá sem doma..:-)))))) a magnezko magnezko magnezko..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.10.12 12:50

@Pilulkaaa tak je to na dobré cestě, to je fajn.
holky mám dotaz, jak poznám, že se mi mimčo přetočilo? Poznám to vůbec?

• Citovat
  • Upravit
637
5.10.12 16:39

@elis_an3 já nevim, jestli to poznáš, to spíš asi budeš vědět že se přetáčí, jelikož už je tak velký že by to muselo být strašně cítit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.10.12 16:57

@Miry tak snad se otočí, kdyby jste viděly tu komedii, jak malá bojuje s gravitací :-D ležím na tom levém boku a ona je vždy nacpaná na pravém, jak lehnu tak jí to začne táhnout na opačnou stranu, tak s tím celkem bojuje :-D a jak si na chvíli lehnu na záda, tak jde úpně vidět, jak se pomalu sune boule zpět pod játra :-D s přítelem jsme se včera večer hooodně nasmáli :-D

• Citovat
  • Upravit
986
9.10.12 16:11

Ahojky všem, tsk podávám info..:-) mám opráno s vyžehleno tchyně mi koupila lovelu color já vychytala v akci i dětský dreft, lovela katastrofa, musela sem dnes věcy oprat v dreftu veškeré věcy byly jak šutr..:-(( dreft zas ujde ale je tekutej takže nám ho stará pračka spíš pustí do odpadu než do prajdy..:-) jinak přecházím až to nějak vypyplu na persil sensitiv jak ste radili..:-) a jak se jinak vede? pár dnů žádné info…:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
9.10.12 18:07

Ahoj holky,
tak mě je teď nějak do breku, byla jsem na kontrole a doktorovi se moc nezdála malýho ledvina :,(. Prý je nějak zvětšen ledvinový vývod, copak já vím, co to znamená??? Prý se nemám nervovat, že to není nic, co by ještě neviděl a je to zvětšené jen málo, ale stejně, holky, bojím, bojím… Objednal mě hnedky na čtvrtek na velký ultrazvuk, ať to tam zkontrolují. Asi se do té doby zblázním!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.10.12 19:14

@saruselib ahojky, tak to mě mrzí :-( ale bude to určitě v pořádku, zbytečně se nenervuj- vím že se to lehce řekne, ale pokud dr. říkal že to bude dobrý tak určitě bude, já vůbec netuším co to znamená, třeba byl malinkej nějak blbě natočený a mohlo se na ultrazvuku ukázat něco co není.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.10.12 20:05

@saruselib No to mame z toho, ze nam delaji tak podrobny vysetreni… nejspis je to neco v podstate bezneho, ale kdyz to ten doktor tak rekne, to aby se clovek nevydesil. Me v prvnim tehotenstvi ty kontroly minuly, nikdo me nedesil a asi to bylo lepsi. Nenadelas s tim nic, pri nekterych vaznych vadach treba srdce se treba hned planuje operace, ale tohle asi nebude zivot ohrozujici. mam kamaradku, jeji dite melo rozstep patere a az ted, kdyz uz ma 16 zjistili nejakou dalsi anomalii, ktera s tim souvisi, ale doted ji nevideli. Rekli ji ale, ze ji nastesti v podstate neohrozuje, jen ma neco narostly nejak jinak nez vetsina lidi, ale telo si s tim poradilo po svem. Tak hlavu vzhuru, drzim taky palce at Te pri pristim ultrazvuku uklidni.
S tim pranim se na to tez chystam mam jeste lovelu, tak uvidim, jestli tez zaplacu :-). Problem mam ale s prackou, vetsina veci teda smrdi po vyprani desne, podniknu dalsi pokus o vycisteni pracky, prvni dva byly neuspesne.
No ja se desim toho, ze mi mini v prosinci zavrit porodnici, si nejak neumim predstavit jak tam na toho cisare pujdu, vedouc, ze uz tam asi neni ani obvazovy material a vsichni to tam bali.
Jinak se mi zda, ze uz ten cas trochu zrychlil a moc se tesim az budem maminky tady same :-) Budem si psat kdo jak spi, ji a jak mu sedi plenky, my, co uz mame starsi deti zas proberem, co na nove sourozence rikaji :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
9.10.12 20:19

@saruselib neboj, kdyby to bylo nějaké vážné, tak více plaší…koukej na mě, jak mě vyplašili kvůli těm játrům a nakonec to tak nehoří…určitě bude dobře.

já jsem dnes byla na kontrole, po týdnu malá přibrala dalších 100g a prý je to ideální :nevim: doktor naprosto zuřil, kam mě to ta doktorka poslala, že jí volal osobně ještě večer, ať mě pošle do gastroenterologické poradny a ona napsala takovou blbost, že se nedozvěděl nic, že o anémii ví už dávno a hlavně, že mi nedali žádné léky, takže miznova nabrali krev a že se rozhodne co dále podle výsledků, možná do té poradny nebudu muset chodit, jinak malá už je hlavičkou dolu :dance: :dance: měřil nějaký průtok krve pupečníkem a v pořádku, tlak mám děsný (nízký) a ležení nadále, ale mám dobrý pocit.
Pak jsem byla dneska v tescu a měli tam zimní kombinézy, které místo 600 stály 200,– 160,– a podobně, tak jsem malé vzala se srdíčkama trochu tenčí a od 3 měsíců, že jí ještě na jaře trochu vynosí místo bundičky :-) a dvě bodyčka po 37,– mám zase radost :-)
@katkatel mě přijde, že se to zase táhne :-( všechno už mám nakoupeno, už jen takové drobnosti, ale přijde mi to ještě strašně daleko, že už toho pupana mám nějak dlouho :D taky se těším, až tady budeme psát své potřehy z prvních dní, jestli bude vůbec čas :-D :-D ty musíš na císaře?? Nějak mi to uniklo 8o a jestli jo tak proč?

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
9.10.12 20:49

Holky, mám ještě trapný a nechutný dotaz :-( doktora jsem se styděla zeptat, no když chodím na záchod vykonat tu důležitou potřebu…tak to strašně bolí, ale fakt jako dost, mám chuť u toho vždycky zařvat (jak teprv ponesu porod hihi :-D ) jaksi zaobaleně řečeno, je to asi i tou konzistencí…máte nějké tipy, třeba stravovací, co vám pomohly, nebo stává se to někomu?

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
9.10.12 20:49
:oops: :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
1598
9.10.12 21:19

@elis_an3 hoj hoj Ja mam mit planovanyho cisare, protoze prvni tehotenstvi skoncilo akutnim cisarem, pak jsem mela mimodelozni, kdy mi to prasklo a vytekla do bricha vetsina moji krve, takze to byla velka operace se stejnou jizvou jako po cisari. Normalni porod by uz v mem pripade tedy neriskovali.
Jinak k tve otazce - ja uzivam dlouhodobe mlady jecmen a chlorelu, coz to upravuje spolehlive. Ted jsme to resili s malym, ktery chodil na zachod nejak nepravidelne a pak plakal, naordinovali jsme mu aloi vera a duphalac - ten ma byt prirodni a nenavykovy a svete div se, chodi na zachod uz zase s usmevem na rtech - ono to nejako zmekcuje bo co takze je to tak nejak snesitelnejsi. Predpokladam, ze to muzou i tehotne. On ten problem se ke konci tehotenstvi pry spis zhorsuje, tak fakt zkousej nejaky postupy jak to mirnit. Drzim palce. A male gratuluju, ze je takova sikulka a zvolila si uz tu spravnou polohu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí