Poradna duly
Jana Čurdová
@elis_an3 Zkus přášky přímo na alergie, já mám rozdrápané nohy jak mě svědí a doktor-gynekolog mi řekl že si mám vzít právě prášek na alergii, nebo si nech u obvodního vzít krev. četla jsem v jiné dizkuzi že to může být špatnýmí játry a to není prdel už!
@elis_an3 tak to je mi líto..:-( já zas měla celou noc bolesti břicha jak hrom, už mi bylo do pláče..:-(
já sem někde četla že pár lidí v těhotenství tohle postihne, zadala sem do seznamu svědění v těhotenství a projela pár článků, ale psali že to se má řešit s gnekologem.. tys pak nepsala že tě to pořád trápí tak už sem se nezmiňovala..:-((
ale může to být cokoliv myslím že ti opravdu nejlépe pomůže on…:-( s nikým jiným bych to neřešila…
@Jarmila6 @Pilulkaaa hmmm tak ty játra mě fakt nenapadly, ale je pravda, že to by sranda nebyla a v těhotenství tuším dostávají více zabrat, jinak s nikým jiným už bych to neřešlia, už fakt věřím jen mému gynekologovi v úterý tam jdu, tak to musím vydržet…takový malý trénink na probdělé noci nad prckovou postýlkou
o tom, že to v těhotenství bývá jsem se taky dočetla, ale jak jsem někomu zmínila ty chodidla u kterých to začalo a dlaně, tak se každý divil, mě prvně napadlo, že mám nějakou mykózu na chodidlech, že se z tohovyvrbí toto, to jsem netušila…teď bych zabíjela i pro tři hodiny spánku
ale dneska už snad usnout musím to už bych v bdělém stavu neměla šanci vydržet ![]()
Aja decanek se najak pootocil, ze mam pocit, ze snad kazdou chvili prokopne nohu az ven nebo co… to nevim nevim teda jak to bude dal s jeho zustavanim v brise - trochu se desim, ted by jeste nemelo sanci prezit… rozhodne ne tady u nas v prdelakove za horama… mate taky nekdy takovy pocit, ze se to decko snad uz hodla prokopat ven?
@katkatel já to občas mívala, tak před 14ti dny(možná více), teď se kopání změnilo na tzv. vyvalování jak tomu říkám já, vždycy něco vystrčí udělá se boule, asi na to pravé kopání nemá už tolik místa a kopne jen občas ![]()
@katkatel Já jsem to měla taky tak před pěti dny a dva dny jak popisuješ a pak už se asi přesunul, taky jsem měla strach jestli se nederou ven a zatím dobrý, ty jsi kolikátý týden?
Tak už mám taky usínáček, měli s těma korunkama a dva s hvězdičkama zelenýma tak jsem vzala s hvězdičkama ale jenom jeden. Granko sem vypila hned k večeři.
A tak dik holky uklidnili jste me… navic mimi v noci zmenilo polohu do nejake rozumnejsi, takze uz kope zas nejak standartne doboku… a prosimvas, co je to ten usinacek jako? Ja jsem se chystala na tu dalsi maminku, co tam jsou slevove kupony, ale jestli to je uzitecne, muzu posehnat i tuto, ale se mi zda, ze uz jsem ten casak moc nikde nevidela u nas… ja jsem ted ve 26 tydnu, porod mam planovanej pred svatkama - cisar, takze krapet driv nez mi termin vychazi normalne, jen se bojim, jestli to tak bude u nas v rodine se vsechyn holky cpou na svet driv a ja se segrou jsme spechaly o vic jak mesic driv… opatrujte se a dik za podporu ![]()
@katkatel usínáček je většinou takový ten čtverec příjemné látky, většinou plyš a uprostřed je hlava nějakého zvířátka, některé děti si na něj rychle přivyknou a tulí je k sobě
třeba tyto a v mamince je jiný, bez hlacičky, taky příjemný matroš a dokonce se dá připevnit na dudlík, použiješ to i když mimčo slintá
je to tento
@elis_an3 Ahaa tak to jsem teda jeste u nikoho asi ani nevidela. Maly si vydrzel hrat jen tak s rucickama, coz nam prislo dost namahavy, tak mozna by ten druhy prcek do tech rucicek mohl i neco dostat. V pondeli razim do mesta, tak to pohledam kde by ten casak mit jeste mohli. Dnes je docela dobry den, konecne jsme zacali spravovat loznici a skoncilo zda se me trapeni se zanesenou prackou co nejde vycistit. Holky jakym cisticem cistite pracku? ja mam plneni shora a to se tam neda dostat nicim, trochu pomohla serie cistic dm, ocet, vysoka teplota, ale porad citim zatuchlinu ![]()
@katkatel jak ja mam jeden co byl k dupackam, ale ten neni cely plysovy a ted tento co byl v casaku, nic extra nekupuju kdyby mala k tomu netihla ![]()
Na tipy s prackou si pockam, me ted taky zacala smrdet
Dneska ultrazvuk po 3 měsících už sem natěšená..:-) a po se odměním výběrem snubáků…:-))tak držte palečky…:-)
@Pilulkaaa jsem zvědavá, jak prcek porostl
potom napiš, já jak mám vždycky týden + nějaký den, tak automaticky hlásím ten další týden, třeba teď mám týden 30+4 dny tak jsem v 31TT tak to vzdycky rikam
ale ted uz rikam, za dva mesice rodim ![]()
Tak jsem to s tím svěděním zakřikla, dvě noci jsem nespala, ale fakt nespala, ani minutu a nechápu, jak se ještě můžu udržet při vědomí a nešlehnout sebou, chudák prcek, beztak jí to taky nedělá dobře, že je mi tak strašně…nemůžu usnout ani přes den, fakt už mi přestávají docházet nápady, z čeho by to mohlo být, navíc už to nesvědí jen v noci, ale i přes den, celý den, v kuse, přestane svědět noha, začne ruka a tak to pokracuje celý den
jestli mi nepomůže ten gynekolog, nebo neporadí kam zajít, tak budu v koncích úplně, až do porodu to takhle nevydržím