Poradna duly
Jana Čurdová
@elis_an3 Jo renie trochu zabírá, ale zase se s ním nemůžu rvát furt, takže hrůza někdy. No holky my jdem s malým na prochajdu dokud je ještě hezky, tak zatím ![]()
Tak jsem celou noc ležela na levém boku, nebo na zádech a jsem vyspaná do růžova, hned jak jsem vstala, tak začalo svědění, tak zase ležím ![]()
Ale musím se s vámi podělit o noční scénku u nás doma
v klidu si spím a chytně mě křeč do lýtka (to asi znáte všechny
)ale byla to fakt síla a nějak jsem samovolně ze spaní začala křičet něco v tom smyslu,,auuu to bolí, to bolí''
fakt sranda a přítel hned začal zmatkovat, že jsem začala rodit
byl vzhůru během sekundy a naprosto bdělý
pak jsem dostala sprda, že ho plaším, když je to jen noha ![]()
@elis_an3
tak to je dobrý, to je scénka jak z filmu, ale aspoň je vidět, že má o vás strach
no jinak gratuluji k prospané noci a hezky odpočívej dál a nebo jedině ještě zkusit nějáké ty cviky, aby se ta tvoje princeznička otočila a netlačila ti tolik na ty játra, protože domluvy na ní asi neplatí
Holky já vám tak závidím, že víte, co tam máte schované v tom bříšku, už bych chtěla objednávat nějáké věcičky a nechci, zase ty neutrální barvičky, ještě 2 týdny do UZ ![]()
@Miry my už to víme dlouho snad od 4 mesice prvni odhady
ale neteskni snad uz za ty dna týdny to vidět půjde.
Já dnes v zrcadle zaznamenala, že se mi začíná obracet pupík, zase to porostlo ![]()
@Miry Tak to jsme dve, ja uz to vzdala a koupila zlotou kombinezu, doktori porad rikaji, ze to neni videt, ale ze by tipovali spis holku. No protoze u naseho maleho rikali snad do sedmeho mesice ze to bude holka tak na ty jejich tipy teda moc nedam. Obleceni mi zas tak neva, jako ze nejsme dohodnuti na jmene a to je u nas na dlouhy dohadovani, zazrak ze jsme se shodli na jmene pro naseho prvniho a to uz mi tehdy pripadlo jako jedina moznost. Rada bych absolvovala hadku jen o jedno jmeno
. Taky mam dalsi ultrazvuk za dva tydny. Ale je fakt, ze doktro rikal, ze je mozny, ze se to do porodu nejak neukaze a bude to prekvapeni az na narozeni - coz je blby kdyz ja budu v limbu (mam planovany cisar) ze, to budu vedet jako posledni ![]()
@katkatel no právě, po prvním porodu akutním císařem, jsem řekla, že příště to prostě vědět chci u prvního jsme to nechali jako překvápko a já to věděla jako poslední
Já věřím v ten UZ, jestli to nepůjde vidět, tak mám hold smůlu a bude to zase všechno bílé, béžové, zelené a žluté. Já jména řešit nemusím, aspoň zatím, manžel něják tohle těhotenství neprožívá, nechápu
a tak o ničem nediskutujeme, takže já jsem si vybrala, vím jen, že klučičí se mu líbí a u toho holčičího se moc netvářil ![]()
@katkatel @Miry teda holky, jak to ty vaše mimiska dělají?? Mě pokaždé opakuje, co to bude, ještě se nestalo, že by to neviděl
jak to, že vám to pořád nejde?
není už to doktorem? Protože tam co chodím já, je doktorů více, ale je tam jedna doktorka, která má podezdřele moc pacientek, jejichž miminka mají špatnou polohu já už jí teda nevěřím
Milé maminky, omlouvám se za narušení diskuse. V srpnu se mi narodila holčička a roste jako z vody, tak pomalu odkládám věcičky. Ale protože byly kupované nové, tak nabízím k prodeji. Vše bez známek nošení, flíčků, žmolků. Prosím. kdyby měla některá z vás zájem, podívehte se do mého fotoalba.
Moc děkuji a užívejte si zbytek těhotenství.
Eliška
@elis_an3 no jo, jenže, co jsem tak pochopila tak tobě dělají UZ pokaždé, nebo dost často, kdežto standardně dělaj UZ ve 12tt,20tt a pak ve 30tt, no a ještě se chodí na vyšetření srdíčka, kde by ti to taky mohli říct, ale jelikož ve 12tt to nebylo ještě poznat ve 20tt mi řekl doktor že to teda vypadá na chlapečka, ale pak za 2 týdny na tom srdíčku mi řekl, že by odhadoval holčičku, tak vím prd a musím čekat
Ještě nevím holky kdy se začít ptát na porod, jako když mám prvního akutního císaře, tak je tu možnost že by mohli udělat na podruhé taky, ale už teda bych ráda plánovaně, ikdyž si myslím že ta moje doktorka je takovej psí čumák a že mi řekne že indikace k císaři žádnou nevidí a já nevěřím, že se od minulého porodu něco změní, když teď pokaždé mi říká, že jsem totálně zavřená a to byl důvod proč jsem nakonec šla prvně na toho akutního císaře, prostě jsem se ani po 2 dnech neotevřela, proto bych moc ráda šla i teď na císaře než to zase zkoušet bůhví jak dlouho ![]()
@Miry tak já bych se jí už zeptala ne? Za to nic nedáš, to je pravda, že mi dělá pokaždé UTZ, tak tobě tak odhadovali pokaždé něco jiného? Tak to potom jo, to je blbá situace
mě vůbec neříká, nic o otevírání, zavírání, nikdy…
@elis_an3 no asi se zeptám až půjdu za těch 14 dní, to už budu 31tt, tak by mi k tomu mohla něco říct, ikdyž tuším co mi asi řekne
No mě pokaždý když to tam zkontroluje tak mi říká že to tam pevně drží… a to i po tom co mě třeba břicho bolí, přece jenom, občas popotáhnu toho mého 20 kilového drobka, takže to mě ujišťuje v tom, že já se zase jen tak neotevřu
Máš štěstí, že máš takového doktora u kterého ti ten UZ dělají, máš jistotu že je tam vše v pořádku ![]()
@Miry já jsem si na to tak zvykla, že to beru jako automatiku a je fakt super, snad jediny doktor kteremu verim a nikdy nic nezvoral a ni to o nem nei znamo, naopak je v okolí jeden z mála, kdo dělá to speciální vyšetření na vady na začátku těhu, dále je známý taky tím rozpoznáváním pohlaví, že se neplete, že to pozná brzo a říká až si je téměř jistý, no mě vlastně říká, že čípek je v pořádku, to je asi to samé ![]()
Holky neznáte nějaké dobré spolehlivé stránky, kde jsou tipy na cviky k otočení polohy miminka?? Vím, že to jsou babské povídačky ale za zkoušku nic nedám ![]()
@elis_an3 Máš štěstí takových doktorů dneska asi nebude moc ![]()
tady je odkaz, kde něco píšou http://www.rodina.cz/clanek7655.htm, myslím že jsem četla nedávno něco i tady na emimi, ale nemůžu to nejít. já bych ty cviky taky zkusila, za to nic nedáš ![]()
@Miry prave doktor taky říkal, že mu některé pacientky zatvrzele tvrdily, že cviky jim pomohly, tak že za to nic nedám, že on mi pomoct nemůže..vím, že je skvělý, proto za ním jezdím 25km
@Jarmila6 já žáhu zatím nemám denně na programu, ale když pálí, tak to stojí za to, doslova to bolí, až na kosti mi někdy přijde a koupila jsem si do rennie a musím říct, že když zcumlám dva hned po sobě a zapiju to studeným mlíkem tak to trochu povolí