Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
7.9.12 09:47

@Boboušek nene jsem kousek od olmika, tak omrknu a řeknu..:-) paní mi řekla že si mám počkat že do prosince pry daleko a že bude nová kolekce, vysvetlovat ji že mam termin z kraje nemelo cenu neochotna a neprijemna, chtela se me proste zbavit no..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.9.12 11:48

Ahoj holky, tak koukám, že nákupy jsou v plném proudu :). Já jsem ráda, že mám skoro vše už připravené, protože jsme po ročním běhání po úřadech začali v září konečně stavět náš malý domeček, tak na ty přípravy už není moc času. Protože jsem teď nákupčí stavebního materiálu :lol:. Kočárek mám taky vybraný, ale budu ho objednávat až na konci října, nám se líbí tento ABC Design Viper 4S, červeno-černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.9.12 13:07

Ahoj holky, vy jste se zase rozjely, koukám jak si to nakupování užíváte :mavam: já se chystám podívat na věcičky po malým tak za měsíc a dokoupit zbytek. Musím říct, že tohle těhotenství je takové celé jiné, ať už vemu příznaky, tak tahle nakupovací mánie mě zatím míjí, něják si to pořád nepřipouštím :think: Jinak kočárek mám vybraný Quinny speedi, po zkušenostech s prvním, jsem snad vybrala správně(ještě mám teda v záloze Jané slalom), no a ke Quinnymu bych chtěla Cybex Callisto, jako podvozek na sedačku do krámu a pak samo jako golfky, no tak uvidíme, myslím že už nic lepšího nevymyslím a vymyslet to je vždy to nejtěžší 8o A co jména holky, už jste rozhodnuté :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
7.9.12 13:17

@Miry My jsme začali vymýšlet jména už když jsem byla 16 dní těhotná (podle UTZ) :-D a už tehdy jsme oba narazili :-D ani jsme si nepřipouštěli, že by to mohl být kluk, tak jsme se nějak dohodli na Kubíkovi, ale u holčičky, já chtěla Karolínku, přítel nechtěl, chtěl pořád Terezku, Sárinku nebo Sofinku, to nechtěla já, pak jsem se zasekla úplně a řekla, že chci něco neobvyklého, nechci českou klasiku ani nic, co je na vrcholku statistik…takže začal boj, já jsem se zamilovala do jména Mia (to si všichni klepali na čelo) a kluka jsem chtěla Nataniela, nebo něco podobného (neprosšlo, neprošlo) nakonec jsme udělali kompromic na Melánii (kluk už byl pasé) jenže tohle jméno se mi prostě nehodilo k tomu mému břichu :nevim: 14 dní mi šrotovalo no a nakonec je to Sofinka :srdce: definitivně a myslím, že si to malá vybrala sama, ale stejně je to u vrcholku na žebříčku statistik :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
389
7.9.12 13:26

No my jsme pro holčičku měli jasný už od samýho začátku našeho vztahu - Nikolka, ale jak tomu tak bývá, tak čekáme klučinu! :lol: Hodně jsme diskutovali, přemýšleli, představovali si a nakonec to u nás zvítězil Tobiášek! - už u něj na 99,9% zůstaneme! :* Ale jste jediný, kdo to ví - u nás si to necháváme pro všechny jako překvapení! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
7.9.12 13:31

@Boboušek jako jméno, nebo i pohlaví? To my od začátku hlásali holčičku a všichni tvrdili, že to bude kluk. I teď občas někdo prohodí, že se doktor určitě spletl, že jsem zkrásněla a to přece bývá u kluka :-D já nevěděla, že babské povídačky jsou spolehlivější než UTZ u doktora :-D

• Citovat
  • Upravit
389
7.9.12 13:35

@elis_an3 Pohlaví jsme nevydrželi tajit, tak aspoň to jméno! :dance: No mě většina od začátku tipovala na chlapečka. :D Tak vidíš, jak ti těhulkování svědčí! ;) Krásníš a krásníš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.9.12 13:37

Krásná jména jste vybrali :potlesk: Tak u nás je to tak, že manželovi se o tom pořád něják nechce diskutovat, tak jsem řekla, že ho z toho vynechám a rozhodnu si to sama, když nemá náladu, no a já mám od začátku jasno nebo teda polojasno, pro holčičku jsme chtěli už u prvního Barušku, jenže to jí chudince nemůžu udělat vše v prosinci, tak jsem si vymyslela Elenku, ikdyž se manžel trochu šklebil, ale je mi to fuk stejně si myslím, že to bude zase ten kluk jako buk a to by měl být Alešek(líbí se mi Vojtové, Filípkové, Jakubové, ale těch je mooc, tak jsem se rozhodla pro Aleše a je to, proti tomu nemá nic ani manžel) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
7.9.12 13:39

@Boboušek no já si zatím nestěžuju, jsem spokojená, nevíc jsem předpokládala, že geneticky mám předurčelo být jako tlustý tank :-D :-D zatím mi nic neotéká, přibrala jsem 5kg (což ja zatím OK) akorád záda bolí a jsem unavenější, ale čekala jsem, že budu nechutná, tlustá, nateklá, rozpraskaná…ale musím to zaklepat :)

• Citovat
  • Upravit
389
7.9.12 13:42

@Miry :potlesk: Vy nevíte, co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
7.9.12 13:45

@Miry já tu klasiku nějak nemám ráda :nevim: jako pěkné to je, ale prostě jsem si neuměla představit, že můj syn bude třeba Jan (to je nevlastní a prostě se mi to moc nelíbí) nebo Vojtíšek, nevím, čím to je, ale u kluka jsem si vybrat nemohla vůbec, ten kalendář mi přišel nedostačující :-D jako vybrat tam něco pěkného pro kluka to je děs, proč to nějak neobnoví, nebo nezdvojí svátky jménům jako je Květoslav, Věnceslav atd…no nicméně u rodiny tento mlj názor ke jménům nějak nebyl pochopen :D ale tak já to chápu, každému se líbí něco jiného, někomu klasika, někomu moderní, někomu výstřední, já jsem vždy říkala i kdyby se má dcera jmenovala smradlavé hovínko, tak ji budu mít stejně ráda a zvykla bych si třeba i na Miluši a podobné :-D

• Citovat
  • Upravit
389
7.9.12 13:46

@elis_an3 Já jsem taky spokojená! :dance: Akorát jsem ekzematik, tak se mi od začátku bohužel zhoršil ekzém, ale jinak nic… žádný nevolnosti, žádný otejkání. Jenom mě poslední dobou občas večer pálí žáha a jsem víc unavená, ale s tím se dalo počítat a není to nic velkýho! Ale strašně se těším, až bude venku a budu si ho moct pomazlit! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.9.12 13:48

No, tak buď ráda, že to zatím snášíš tak dobře, každý takové štěstí nemá, mě teda taky všichni říkají, že krásním a i si myslím, že to bude kluk :) Já jsem u prvního přibrala asi 15kg, po porodu dobrý, ale pak se to zase vracelo, no a něják jsem se toho nedokázala pořádně zbavit, takže jsem začínala 2 těhotenství jakože dost oplácaná, no a zatím teda jsem nepřibrala nic, tak jsem celkem ráda no ale už mě začínají chytat chutě, kterým jsem doposud utíkala, jako že na sladké sem tam, to jsem do teď vůbec neznala. Jinak ta únava je naprosto strašná, poslední týden bych potřebovala tak od půl druhý sirky do očí, mám fakt co dělat abych se udržela na nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 13:49

@elis_an3 Máš pravdu, že nám teda taky přišel výběr jména pro kluka z kalendáře děsnej! Přesně tak, kdo dnes dá Ignáce, Ferdinanda, Jarmila, Věnceslava… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 13:52

@Miry To já měla děsný chutě ze začátku a bagrovala jsem jako blázen, ale teď spíš naopak - jím jenom, když mám hlad a vím, že bych fakt měla! A stačej mi teď malý porce, jsem hned plná! To jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží! :roll: Mám nahoře 4kg, tak uvidím, ale moje tajný předsevzetí je, nepřibrat víc jak 10kg! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí