Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
6.9.12 07:36

@vesna moje malá je dost akční, celé dny zaznamenávám aktivitu, není snad ani 20min, kdy by byl klid, v úterý jak jsem šla od doktora, tak se malá ani nehla a včera taky nic moc, tak jsem začínala mít až obavy, večer jsem se svěřila příteli, ten mě zprdnul, že zase myslím černě a že už takové řeči, že něco není v pořádku nechce slyšet a malá se najednou rozkopala jako blázen a dneska už má zase klasické ródeo :-D tak jsem si říkala, že má asi syndrom bílého pláště :-D :-D :-D my se loni taky stěhovali, v říjnu tuším a měli jsme první společné Vánoce a letos už budou s prckem :-) už se těším, přítel neměl v děctví pěkné vánoce, tak to nějak extra neprožívá, navíc jeho syn s námi na Štědrý den nebývá (pro mě teda úleva), takže ani radost z jeho radosti nemá, ale já jsem s Vánocema jak prdlá, všichni se musí hezky oblíknout, u večeře se usmívat, tvářit šťastně, dárky vybírané od srdce, po svátkách strávený čas s celou rodinou, prostě Vánoce miluju, tak snad to letos konečně chytne i jeho :lol:

• Citovat
  • Upravit
637
6.9.12 07:56

Dobré ránko, já mám Vánoce taky moc ráda a už se na ně těším, jen bych teda chtěla být i s tím nej dárečkem už doma :) No cukroví většinou nějáké zvládnem, všichni společně, je to moc hezký čas, pustíme koledy a zapojí se jak manžel, tak malej lump, sice ta kuchyň je po tom jak po výbuchu, ale stojí to za to, no tak doufám že nějákej ten kousek cukroví zvládnem i letos, pokud né, tak se z toho nezblázním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
6.9.12 08:45

Dobré ránko, teeeda neýtíhám dočítat..:-) tak já vůbec nemám potuchy jak je malá velká, od 20tt mi doktor pořád kontroluje čpek neřekl ani na velkém ultrzvuku míry.:-( ale 20. jdu na kontrolu a to bych měla být okolo 30tt takže že by teda dělal ultrazvuk? no nevim…
holky jsem zvědavá která z vás to natáhne do 2013 :D u nás to nehrozí mi máme termín 9.12 ale přítel furt otravuje s 12.12.2012 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.9.12 09:39

@Pilulkaaa No tak uvidíš třeba bude dělat UZ a dozvíš se něco nového :palec: A ten termínek by ti možná mohl vyjít, je to hezký datum, taky by se mi líbil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.9.12 10:15

@Pilulkaaa ten můj zase chce ať rodím dříve 24.11. protože se tak narodil jeho syn a asi si enchce pamatovat další datum :-D :-D ale já nechci!!! prostě 24. jí zakazuju vystrkovat nosík!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
986
6.9.12 12:50

@Miry @elis_an3 no uvidíme kdy se nakonec ti naši cvrčci rozhodnou vykouknout :-) sama sem zvědavá jak na tom budeme..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.9.12 17:34

Tak máme za sebou další kontrolu. Dneska jsme 26. TT a mimís je prý velký jako 28.TT a odhadují ho na 1120 g :lol: Dr doslova prohlásil: no, vy se s tím nemažete :lol: Ale o Terezce taky pořád říkali, jak bude velká a čtyřkilová a nakonec měla krásných 3,5 kg a 51 cm. :potlesk: :palec: Dnes se mnou byla i malá, jely jsme pak pro bačkorky do obchodu a zrovna mi měřili čípek, tak to měla malá i s troškou osvěty :oops: Ale když jsem slezla z křesla, tak prohlásila: byla jsi statečná :P I doktor se musel smát za tu pochvalu :P Taky si to víc užívám než poprvé, i když v noci moc nespím a když už tak jsou to tak živé sny, že se budím a nevím, co je realita a co byl sen. :nevim: Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.9.12 17:39

@vesna jeee kolik má Terezka?? To je pěkné, že tě tak pochválila :-) Já jsem začala trpět mírnou nespavostí, nemlžu usnout a třeba dneska už jsem od půl 5 vzhůru :cert: :cert: ale to je tím, že jsem doma, sny mám téměř denně, ale nic extra hrůzného ani příjemného, někdy jsou nepěkné, ale žádné šoky z toho zatím nemám.

Tak já doprala výbavičku měla jsem to na celých 10 praček nakonec 8o a od rána žehlím a myslím, že to dneska dorazím a budu mít hotovo :-) a strašně mě to těší dělat s těma mini oblečkama :)

• Citovat
  • Upravit
714
6.9.12 18:05
@elis_an3 píše:
@vesna jeee kolik má Terezka?? To je pěkné, že tě tak pochválila :-) Já jsem začala trpět mírnou nespavostí, nemlžu usnout a třeba dneska už jsem od půl 5 vzhůru :cert: :cert: ale to je tím, že jsem doma, sny mám téměř denně, ale nic extra hrůzného ani příjemného, někdy jsou nepěkné, ale žádné šoky z toho zatím nemám.Tak já doprala výbavičku měla jsem to na celých 10 praček nakonec 8o a od rána žehlím a myslím, že to dneska dorazím a budu mít hotovo :-) a strašně mě to těší dělat s těma mini oblečkama :)

Terezce budou v neděli čtyři roky. :) Já chodím skoro denně v půl třetí čůrat a než dojdu zpátky a usnu, je pět a vstávám do práce. V kolikátém jsi, že už pereš? Jo, holky, kdybyste některá sháněla věci na holčičku, tak toho mám plné krabice po Terezce. Já si nechám věci po synovcích - klučičí a to neutrál po Terce, takže hromada holčičího nám tu přebývá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.9.12 18:12

@vesna já jsem ve 27tt, vím, že je brzo, ale mě začíná na konci září škola, psaní bakalářky a projektu, tak už jsem to udělala, stejně už to bylo vyskládané ve skříni, tak už to bude i vyprané…myslím, že se s tím nic nestane :-)
To je sranda, jak ty malé děti někdy zaperlí…ten náš moc nekomunikuje ohledně miminka a u doktora koukal jak by mu to bylo fuk :roll:

• Citovat
  • Upravit
531
6.9.12 19:54

Ahoj holky, taky se přidávám k těm, co nemůžou spát :cert:. Dneska jsem se dokonce probudila o půl třetí a mimísek se mi v bříšku začal tak mlet, jak nikdy před tím (ale jak píšete - to mi nevadilo, protože alespoň vím, že tam je :mrgreen: ). No jo, ale do půl šestý jsem čučela do stropu a hladilo si pupíček. Pak jsem na chvíli usnula, ale v půl sedmé zvonil manželovi budík a to byl spánku konec…
Jinak manžel by chtěl, aby se malej vyklubal v lednu - kvůli sportu - aby byl nejsilnější v ročníku, takhle v prosinci bude nejslapší :). Ale to bych musela přenášet 17 dnů, tak mu to asi neklapne :mrgreen:. Ohledně datumu - i 20.12.2012 je hezký ;). Tak jsem na nás holky zvědavá, jak sem pak budou postupně přibývat miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 07:11
@elis_an3 píše:
@vesna moje malá je dost akční, celé dny zaznamenávám aktivitu, není snad ani 20min, kdy by byl klid, v úterý jak jsem šla od doktora, tak se malá ani nehla a včera taky nic moc, tak jsem začínala mít až obavy, večer jsem se svěřila příteli, ten mě zprdnul, že zase myslím černě a že už takové řeči, že něco není v pořádku nechce slyšet a malá se najednou rozkopala jako blázen a dneska už má zase klasické ródeo :-D tak jsem si říkala, že má asi syndrom bílého pláště :-D :-D :-D my se loni taky stěhovali, v říjnu tuším a měli jsme první společné Vánoce a letos už budou s prckem :-) už se těším, přítel neměl v děctví pěkné vánoce, tak to nějak extra neprožívá, navíc jeho syn s námi na Štědrý den nebývá (pro mě teda úleva), takže ani radost z jeho radosti nemá, ale já jsem s Vánocema jak prdlá, všichni se musí hezky oblíknout, u večeře se usmívat, tvářit šťastně, dárky vybírané od srdce, po svátkách strávený čas s celou rodinou, prostě Vánoce miluju, tak snad to letos konečně chytne i jeho :lol:

Tak s vánoční atmosférou jsme na tom úplně stejně! A mimochodem, přítelův syn s námi také nebude (pro mě též úleva, ale pšššt), tak o to víc, bych chtěla mít mrňouska už doma a ty společný první vánoce si užít doma ve třech! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 07:14
@Pilulkaaa píše:
Dobré ránko, teeeda neýtíhám dočítat..:-) tak já vůbec nemám potuchy jak je malá velká, od 20tt mi doktor pořád kontroluje čpek neřekl ani na velkém ultrzvuku míry.:-( ale 20. jdu na kontrolu a to bych měla být okolo 30tt takže že by teda dělal ultrazvuk? no nevim…
holky jsem zvědavá která z vás to natáhne do 2013 :D u nás to nehrozí mi máme termín 9.12 ale přítel furt otravuje s 12.12.2012 :roll:

No jelikož my máme termín 23.12., tak u nás přenášení do 2013 není asi zas takovej problém, ale já nechci! :roll: Já mám narozky 31.12. a ségra 1.1. a žádná výhra to teda není! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 07:16
@vesna píše:
Tak máme za sebou další kontrolu. Dneska jsme 26. TT a mimís je prý velký jako 28.TT a odhadují ho na 1120 g :lol: Dr doslova prohlásil: no, vy se s tím nemažete :lol: Ale o Terezce taky pořád říkali, jak bude velká a čtyřkilová a nakonec měla krásných 3,5 kg a 51 cm. :potlesk: :palec: Dnes se mnou byla i malá, jely jsme pak pro bačkorky do obchodu a zrovna mi měřili čípek, tak to měla malá i s troškou osvěty :oops: Ale když jsem slezla z křesla, tak prohlásila: byla jsi statečná :P I doktor se musel smát za tu pochvalu :P Taky si to víc užívám než poprvé, i když v noci moc nespím a když už tak jsou to tak živé sny, že se budím a nevím, co je realita a co byl sen. :nevim: Co vy?

Takže je možný, že byste rodili dřív, co? Když jste váhově o 2týdny dál… :think: My jdeme příští týden na 3D UZ, tak se jich chci zeptat tam, jak jsme na tom s velikostí my! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.12 07:19

@elis_an3 Tý jo, tak jsem z tebe upadla do mírnejch depresí! 8o Vypráno a připraveno… Já mám vše v krabicích a v pytlích, pořádně ani moc nevím, co máme a co ne! :think: A nějaký připravování a praní musí ještě počkat, protože se budeme v říjnu stěhovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí