Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
30.8.12 11:53

@saruselib : u nás též jednorázovky, tchyně děla v drogerce tak budeme mit obcas dobrý ceny..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 12:47

Já chtěla látkovky, protože přítel naléhal, pak viděl ceny, tak najednou obrátil :-D uvidíme průběhem času, zatím máme doma do zásoby 4 balíky jednorázovek :)

• Citovat
  • Upravit
531
30.8.12 18:44

Já nestíhám koukat, jak už jste vybavené :). Já si řekla, že vše začnu řešit po rekonstrukci, ale nedalo mi to… Koukala jsem na různý recenze a diskuze. Volím látkovky. Pořizovací cena je sice do začátku větší, ale je to v konečném součtu o dost ekonomičtější a ekologičtější…Navíc pak chceme ještě druhé mimi :srdce:, takže se i pak budou hodit. Samozřejmě v záloze budu mít vždy jednorázovky (např. na noc, na návštěvy a delší výlety…). Tak uvidím, jak mi to dlouho vydrží :mrgreen:. Jaký už máte pupík, holky, já mám pocit, že už jsem jak meloun, manžel si ze mě dneska utahoval, že už mě ani nemůže pořádně obejmout :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 20:37

@saruselib já látkovkám fandím, jen jsem se do toho neodhodlala :-) pupík mám asi takový průměrný, zatím jsem oficiálně přibrala 3 kila (na začátku dvě ubrala, takže mám vlastně navrch jen jedno),ale to bylo skoro před měsícem, teď očekávám další min. 2kg nahoře, na kontrolu jdu v úterý :-)

• Citovat
  • Upravit
637
30.8.12 21:12

Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? Čekáme druhého prcka 22.12., prvnímu jsou 3 roky a je to pěkný lump :) Jinak výbavičku skoro všechnu mám, pokud teda nebudu ještě dokupovat něco růžového, ale zatím to tak nevypadá. Potřebuji jen kočárek a novou autosedačku(snad mám vybráno, po zkušenostech s prvním), pak bych chtěla zkusit místo vaničky ten koupací kyblík, no a možná nějáká drobnost. Jinak plínky chystám zase jednorázovky, obdivuji látkovací maminky, ale na mě to neni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 21:44

@elis_an3
Tak to ti závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 22:03
@Miry píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám ještě přidat? Čekáme druhého prcka 22.12., prvnímu jsou 3 roky a je to pěkný lump :) Jinak výbavičku skoro všechnu mám, pokud teda nebudu ještě dokupovat něco růžového, ale zatím to tak nevypadá. Potřebuji jen kočárek a novou autosedačku(snad mám vybráno, po zkušenostech s prvním), pak bych chtěla zkusit místo vaničky ten koupací kyblík, no a možná nějáká drobnost. Jinak plínky chystám zase jednorázovky, obdivuji látkovací maminky, ale na mě to neni :oops:

Vítej u nás :-). Já fakt mrkám, trochu mě děsíte, jak už máte celou výbavičku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.8.12 22:09

Děkuji. No jo, tak já mám téměř vše po prvním, takže mi tyhle starosti-radosti odpadly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.8.12 08:34

@Miry výborně zkušená maminka..:-) můžu mít dotaz? monitor dechu ano či ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
31.8.12 08:48

Ahoj, no jako zkušená si nepřipadám, ale něco vyzkoušeného mám :) Já u prvního monitor neměla, něják jsem to moc neregistrovala, stačily mi chůvičky a malý spal s námi v ložnici a to spaní s tím malým pokladem, co máte vedle sebe je spíš nespaní, takže při jakém koliv zavrtění jsem kontrolovala, no z toho vyplývá, že jsme to zvládli bez monitoru a nyní ho asi pořizovat taky nebudu, kdybych měla možnost zapůjčení, tak proč né, ale kupovat se mi fakt nechce :oops: Samo nikoho neodsuzuji, ať se rozhodne tak nebo tak, je to určitě dobrá věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.8.12 10:18

@Miry : děkuju, há si taky řákám že hold to pozorování mimča k tomu patří..:-) nechce se mi to hrotit přežili to jiné maminky musim i ja, vím že budu mít malou ze začatku na sobě nalepenou furt, nedamn ji z ruky…:-)kamarade se před 14 dny narodila holčička a jak sme došly na čučandu poád sem měla tendenci štouchat ji chudinku do dlaní jestli žije..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.8.12 10:18

@Miry : děkuju, Já si taky říkám že hold to pozorování mimča k tomu patří..:-) nechce se mi to hrotit přežili to jiné maminky musim i ja, vím že budu mít malou ze začatku na sobě nalepenou furt, nedamn ji z ruky…:-)kamarade se před 14 dny narodila holčička a jak sme došly na čučandu poád sem měla tendenci štouchat ji chudinku do dlaní jestli žije..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
31.8.12 11:51

Jojo, tak to je :D jsou to naše největší poklady, tak co jiného nám zbývá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
31.8.12 17:05

@Miry my monitor dechu chceme, protože malá bude mit primární postýlku v dětském pokoji u brášky a druhou náhradí u nás (máme 2+1 a spíme s přítelem v obýváku), chceme ale kupovat nějkou starší po známosti, nebo z bazaru, jestli to nakonec nedopadne stejně tak, že malá bude spát spíše v té postýlce v obýváku :-D co myslíš, zvládne psychika matky nechat mimčo spát v jiné místnosti bez monitoru?? Čekám první, tak očekávám nával zodpovědnosti a strachu :D

• Citovat
  • Upravit
637
31.8.12 17:39

Ty první měsíce, chceš to miminko pořád kontrolovat, sledovat atd., ale myslím, že koupíte chůvičky a stejně každé to škvrknutí v té chuvičce tě vzbudí a poletíš miminko zkontrolovat, já bych tomu monitoru zas takovou váhu nedávala. Máte dvě varianty, takže můžete to zkusit, tak jak máte v plánu, pokud to nepůjde, psychika to nedá, nebo se tobě nebude chtít lítat do jiné místnosti, kvůli každému vzdychnutí, tak si dáš postýlku k sobě a bude ;) My jsme s Kryštůfkem spali v jedné místnosti 6 měsíců, pak jsme se navzájem rušili, tak jsme se přestěhovali do obýváku a malej měl celou ložnici pro sebe, než jsme mu zařídili pokojík. Ono se to vždycky něják vyřeší podle situace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí