Poradna duly
Jana Čurdová
@Boboušek dobré ránko, tak já mám zatím komplet postýlku, včera sem objednávala komodu a myslím že i základ oblečení, nechci to přehánět zbytek dokoupim za pochodu, a mám taky novorozenenckou sadu tommee tippee, takže asi tak na kočárek se chystám příští měsíc ![]()
@Pilulkaaa Dobré ranko, já třeba vůbec nemám kosmetiku (chci Weledu, tak to bude finančně nákladný
), plenky, povlečení, kojící podprdu a všechny pomůcky pro nás!
Ale už máme kočárek!
Teď sháním zimní kombinézku! Ale přijde mi, že všude lítaj jenom peníze… ![]()
@Pilulkaaa Ale na ty lahvičky Tommee tippee jsem taky koukala, ale koupím asi jenom jednu lahvičku, kdyby byla nutně třeba, jinak koupím až podle potřeby… Asi jsou lepší než od Aventu, ne? ![]()
@Boboušek drogerku obstarává tchyně..:-) pracuje tam takže už mám dobré zasoby, pro sebe taky nemám nic… celkem si ty lahvičky chválí, tak snad to bude dobrý,
taky mám pocit že to nebere konce, něco koupim a pak mě napadne dalších sto věcí kterých je ještě potřeba..:-(
@Pilulkaaa Aha, s tou drogoškou tak to máš dobrý - to i ušetříš, co?
-ZÁVIDÍM!
Oni ty plínky, ubrousky a kosmetika taky stojej pěkný prachy!
Teď právě na ty lahvičky koukám a vypadají fakt dobře! Já mám na papíru hozenej seznam, co všechno ještě pořídit a jak tam pořád něco dopisuju, tak se seznam stále zvětšuje místo toho, aby se zmenšoval! ![]()
@Boboušek ale žádné deprese, to já to dělám zbytečně brzo kvůli školy, jinak bych to dělala měsíc před termínem…
@Boboušek já kočárek chci obědnávat v nejbližší době, máme i vybráno (Tako Laret) drogerku už jsemt u psala, že mám (základ) plínek 4 balíky, ale pro sebe taky nemám absolutně nic ![]()
@elis_an3 Kočárek přesně vím jakej, u nás jich jezdí hodně a vypadá opravdu hezky! My už máme koupenej Espiro GTX 2012, kterej nás na prodejně oba uchvátil na první pohled! ![]()
4 balíky plínek? Jejku, tak to jsem fakt lajdák, že nemám nic!- vlastně jo, zaregistrovala jsem se v Globusu do Mimi klubu a tam jsme dostali balíček plínek! ![]()
Co se týče lahviček od Tommeho tak na www.mamitati.cz mají na nakup nad 500 POŠTOVNÝ GRATIS, a ta sada je tam za 450kč, ja ji u nás kupovala skoro za 600
kdyby někdo chtěl nakouknout je to jen na zboží skladem..:-)
juuu gtx? sakriš ja měla vybráno espiro atlantic ale nějak mě to odradilo a ted váhám mezi gtx a enzo evo, ale spíš vede evo..:-) super jsou oba ještě to musim očíhnout mno..:-)
@Boboušek já vždycky jak mám u sebe peníze tak kupuju zásoby mám úplně hrůzu z toho, že se malá narodí a nebdueme mít třeba na plínky a tak, proto ty zásoby
přítel chtěl Warrior, ale to je starý model a má nějaké nevýhody oproti tomu Laretu
@Pilulkaaa lahvičky jsem nakoupila v DM a jednu jsem dostala k vitamínům ![]()
@Pilulkaaa My jsme v obchodě koukali na oba, jak na GTX tak i na Enzo evo, ale u toho Enzo evo, pokud chceš dát autosedačku, tak musíš i s adaptérama - to u GTX ne, tak jenom naklapneš sedajdu a jedeš. Pak nám u Enza přišlo, že jakoby vyčnívají přední kolečka moc do strany- nevím, jak to popsat, ale to postavení se nám nějak nezamlouvalo, ale zase Enzo má lepší spodní košík!- větší! Ale jinak je taky moc hezkej! Oba kočárky mají vystavený v Babiez v Hradci Králové!
Na www.mamitati.cz, taky občas něco koupím, po výplatě se tam chystám na povlečení, ale že mají poštovný nad 5OOKč zdarma jsem netušila! ![]()
@elis_an3 s tím nakupováním to mám uplně stejně, ještě mám chlapáka nakupčího tak o to je to horší…:-) že mužu vybírat a nikdo nehučí..:-)
@Boboušek oni mají akci s poštovným jen do 9.9
já právě chtěla očárky okouknout v olomouci a paní byla taaak strašně ochotná že sem odešla a nic tak to zkusim ještě u nás..:-(přišel mi u gtx lepší podvozek… no nevim nevim jak to dopadne..:-)
@Pilulkaaa Aha, tak to poštovný nestíhám!
Kurnik!
Podvozku, abych řekla pravdu jsem si nějak extra nevšimla…
No to je pech, když narazíš na takovou sympaťandu!
Jejda, ty jsi z Olomouce? Tam jsem zrovna včera byla!
Ale to máš teda do Hradce Králové do Babiez trošku z ruky!
Tam ale byly teda strašně ochotný, milý a trpělivý! Tak to zkus omrknout někde u vás a sama uvidíš, pak mi dej schválně vědět tvoje dojmy, ju?
Já na netu nakupuju na www.mujandilek.cz mam od tama cestovi postylku zavinovacku do autosedacky, fusak a naručník (nebo jak se tomu teplému obalu na ruce říká
) @Pilulkaaa to já držím doma kasu, tak taky nikdo nehučí, ale on se rád angažuje a vybírá, takže se celkem nekdy nedohodnem
ten kočárek ještě nerozdýchal, ale včera jsem mu dala za úkol vybrat zavinovačku, tak hrdě vybral (já bych sice raději jinou, ale bude klid)