"... tajně porodila ..."

1371
20.8.10 19:42

"... tajně porodila ..."

Vždycky žasnu nad zprávou typu - žena tajně porodila na WC a dítě následně … (radši nedoplňuju :poblion: ).
Zrovna dnes na Primě zpráva o 17tileté holčině, která snad na intru na WC porodila holčičku (kterou tedy následně nechala zemřít :cry: ), další dny normálně chodila do školy a dokonce byla i na tělocviku.
Jako fakt NECHÁPU. Když si vzpomenu na svůj porod, a to jsem ho neměla určitě nejhorší, tak si nedokážu představit, že bych ho měla trávit celej SAMA, být TICHO, být v malinaktý místnůstce typu WC a následně dělat jakože nic (nebo dokonce jít na tělocvik 8-o ). Když jsem rodila, tak jsem tedy jednou zařvala snad na celej vesmír :oops: (doktor se směle jal mi rozpižlat hráz mimo kontrakci a bez umrtvení), takže opravdu akce utajení :mrgreen:

No chápete to, rodičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
20.8.10 19:44

Nechápu,a je my smutno,jak to s miminkem dopadlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
20.8.10 19:46

To nepochopim a vždy u těhle zpráv pochybuji o tom, že jsou vůbec pravdivé :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
20.8.10 19:58

také to nechápu,miminka je mi líto,…sice jsem zapla televizi až teď takže jsme to ani neslyšela…není k tomu co dodat…u mě je jasné,že já bych bez pomoci neporodila,…bo jsem rodila 23hod.a ještě 2 měsíce jsem o sobě neveděla co pořádně dělám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.8.10 20:02

Budete se divit, ale některé porody jsou opravdu hrozně rychlé a kupodivu neuvěřitelně hladké..
Jsou ovšem v menšině..
Také hraje roli psychika.. Tedy pokud nemá na výběr, že si může jít lehnout a odpočinout, tak holt prostě zabejčí a dělá jakoby nic..Prostě musí.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
20.8.10 20:05

Taky bych řekla, že to možné je, nemusí být každý porod 23 hodinový. Navíc na WC jí nikdo hráz nepižlal :wink: A třeba i křičela - nebo vydávala zvuk, ale nikdo to zrovna neslyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 20:07

,,mno hlavně to jde řešit i jinak.. Kolik rodin touží po mimču a nemůžou ho mít..tak dát dítě k adopci..než ho nechat jen tak zemřít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
20.8.10 20:39

Já nevim, tý holce bych dala lopatou přes záda to za prvě! A za druhé si to edovedu představit. Mě kdyby 2 porodní asistentky neskákal na břicho, tak je tam Davídek ještě dneska. protože se mi tam zasekl a nemohl ven. takže já bych do toho teda nešla, ale víte to se říká, SVIN* MAJÍ VŽDYCKY NEJVĚTŠÍ ŠTĚSTÍ takže tý cácoře se nemůže stát že nastanou komplikace

Fakt byhc jí dala přes hubu, pardon ale tohle mě vždycky vytočí. Je myslim dost možností, a i kdyby já nevim porodila a to dítě dala do babyboxu, nebo prostě třeba někam pořed barák, zazvonila a utekla tak prosim ale tohle?? granát! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
20.8.10 20:40

To jak je to silene, co se deje s ditetem pak neni predmetem teto diskuze, takze se vyjadrim k veci. Ano, uz me to tolikrat napadlo - jak je to mozne, nekde tajne, sama, bez jakekoli nasledne pomoci - snura, placenta…Svym zpusobem je to dukaz toho, co vse se da zvladnout. Ovsem o tom co nasleduje radeji nehovorit. A ta 17 letá holka - kdyz si predstavim sebe v 17, to bych teda nezvladla ani omylem…musi to byt fakt hruza, ta plodovka, krev, placenta, miminko…radeji nepremyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
20.8.10 21:09

no asi rychle porodila,…má to někdo štěstí,…ale znám takových plno,3hoďky a bylo po porodu,a druhej den by šli rodit znovu,…já zatím ani omylem,…co porod,to jiný průběh,…ale je zajímavý že zrovna v takových situacích,kdy jsou matky mladé a těhu i porod chtějí utajit,tak vždycky porodí bez pomoci druhých někde sami,…já bez 6ti kapaček,doktorů kteří mi roztahovali čípek,střídali se na mě jako o závod,všem těm čípkům a injekcím na urychlení porodu,no nevím nevím,…jo a taky mi dva doktoři houpali na břiše…!!!!!!no na záchodě někde po tajnu by asi nebyl kdo by mi pomohl…takže asi tak,… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
20.8.10 21:12

já jsem tedy nerodila klasicky, nýbrž císařem, ale i tak si to představit neumím…hlavně vždy žasnu, co jako dělalo okolí a podobně…nejvíc ale zamrzí osud toho chudáka miminka, proboha, dnes v době babyboxů a tolik čekajících neplodných párů :cry: je to nějaké nespravedlivé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.8.10 21:13
AnastazieB píše:
Taky bych řekla, že to možné je, nemusí být každý porod 23 hodinový.

Ne, třeba téměř 30 hodinový - nakonec jsem skončila na sále, vlastně v obou případech, i když podruhé to vypadalo na „klasiku“ … ne, já bych na poli neporodila, pravděpodobně by mě našli, protože bych tam byla hóoodně dlouho, a kdyby přeci jen, tak by tam našli mrtvoly dvě … :jazyk: :jazyk: :jazyk:

… přeháním. Chci říct, jednak nechápu holku vypatlanou, a jednak mám taky s porody jiné zkušenosti než jak porodit tajně … :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 21:19

Holky to je děs :cert: A takový cácory rodí v pohodě bez pomoci.Prominte,že jsem tak zprostá,ale těm čubkám bych udělala to samí co oni těm mimískům.Vždyt ty nevinátka přeci za nic nemůžou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.8.10 21:31

Tak já celekm chápu že se dá porodit rychle a nehlučně, je to můj případ. Sice ne teda poprvé, to byl docela masakr a bez pomoci doktora a porodní asistentky , kteří mi skákali po břiše by tam asi Adámek byl dodnes 8-)
Ovšem po druhé to bylo po třech hodinách takových lehčích kontrakcí za mnou a podle manžela jsem ani nepípla. Podle mudry bylo jediný štěstí že mi nepraskla voda, jinak jsem prý Zuzanku vyklopila na parkovišti před špitálem. Na dvě zatlačení byla venku a to měla 4,2 kg.
Jinak teda bych tu holku :pocitac: :cert: Chudák miminko co za nic nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
20.8.10 21:36

Kdo tohle dokáže udělat miminku, to je podle mě docela vypatlaný mozek. Pro tohle nemám pochopení. Stejně jako dítě opustit. To je můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí