Poradna duly
Jana Čurdová
@kikusha Ahojky, jasný, určitě se přidej… Já sice mám //, ale těhotenství ještě potvrzený nemám :-/ No, přeju ti, aby to dobře dopadlo a MS se nedostavila… Jak dlouho jste se snažili? Je fakt, že příznaky se dají snadno vsugerovat - já to tak měla
, ale je fakt, že s tím častým močením to na mě přišlo až teď naposledy a jelikož jsem měla pozitivní test, tak to asi vážně příznak byl
Držím palce ![]()
@elaurra A kdy jde k dr.?
Jaké máte holky příznaky…já vůbec nic, jen hroznou únavu a trošku citlivětší bradavky. U dcery jsem to taky tak měla. Občas si říkám, ať je mi raději špatně a vím že je vše o. k.
Teď se cítím absolutně netěhotně…
@Via Mě je teda pěkně zle od rána do večera, pořád takový pocit na zvracení
U prvního mi stačilo se najíst, teď nějak nepomáhá nic, ale snažím se na to nemyslet jak pořád obskakuji malého ![]()
@Lucka_ova A mi nic…ani u malé jsem to nezažila. Sice je mi dobře, ale zase se víc strachuju jestli je vše o. k.
Snažím se si nic nepřipouštět, prostě vše bude dobré a je to…
@Via Ahoj, mám stejnej problém jako ty - skoro žádný příznaky :-/ Za týden jdu na kontrolu, tak snad budu moudřejší
Ahoj holky. Mohla bych se k vám také přidat? Už jsem to nevydržela a došla jsem si na krev a prej jooooo. ![]()
@tteri Ahoj, určitě se můžeš přidat! Vítám tě tady a hlavně mooooc gratuluju
![]()
Ale domácí test sis určitě taky dělala, ne??
A kdy jdeš na první prohlídku??
Ahojky holky
moc gratuluji
i ja jsem dnes 8+5 a na zacatku unora sem mela ducha ![]()
@Veronikq To jsme skoro úplně stejně, já jsem dneska 8+4
Moc gratuluji
Ostatní ještě čekají na dr., tak už se těším až to budou mít všechny potvrzené ![]()
@Lucka_ova To ja nemohla cekat naklusala jsem tam a bylo ( bez objednani ) tak to je superrr
to sem rada ze sme tak stejne ![]()
Moc gratuluju, holky;-) Ja u doktora jsem sice byla, ale
zatim byl videt jen gestacni vacek..
@elaurra juu gratuluji
ja prvne taky videla vacek… byla jsem tam v 6 tydnu myslim 5+4 pak sem sla za 14 dni ( 7+4) a to uz byla fazolka a
cko ![]()
@Veronikq To je super.. ještě jednou gratulace
Doufám, že za tři týdny mě čeká něco podobnýho ![]()