Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem, v březnu je mi 28 let a nyní jsem v 6 týdnu těhotenství. Najde se tady taky nějaká čerstvá těhulka, ať se spolu můžeme dělit o zkušenosti, starosti a radosti? Pište, pa
![]()
Pravděpodobně já (31)…k dr. jdu 13.2. tak uvidim jak jsem čerstvá
ale mám už dvě děti..takže bohužel vim co mě čeká
co ty?
No tak to je dobré, protože mě čeká kontrola taky 13.2
…a úplně se mi to táhne, se nemůžu dočkat, ale taky mám strach…byla jsem u doktorky už před 2 týdny, ale viděla pouze tečku, tak mi neřekla nic bližšího…byla jsem z toho trošku zdeptaná
…no uvidíme, zatím nemám žádné příznaky, jen trošku bolest prsou, tak ani nevím, že v sobě něco mám… ![]()
Ty jo, to je hezké, tři děti..to bude doma veselo ![]()
No to právě - tři děti to bude záhul…jj..mě prsa taky bolej..muž mi dokonce řekl, že už se začínaj zvětšovat…to sou typický příznaky…pnutí prsou…věčný chození čůrat apod…
ve 28 jsem měla taky prvního
od kud jsi?
Jsem z okolí Havířova…
No, já právě žádné příznaky nemám, ani se mi prsa nezvětšily, nechodím často čůrat, prostě nic…někdy jsem z toho celkem znepokojená, ale nechci malovat čerta na zeď…mám hroznou chuť si dělat pořád testy, ale držím se zatím
…jelikož jsem si je dělala předtím co dva dny a šárka spíš slábla
…takže už nedělám a počkám na kontrolu…
No tak to držím palce..ale tydle příznaky by tě měli potkat trochu později..co já si pamatuju…ale vzhledem k tomu že se mi během 3 let dvakrát změnilo tělo..tak mám asi rychlejší nástup..já teď bydlim v Praze… já bych typla, že seš těhule..ale počkej co na to doktorka
vždyť to máme už příští týden
já se toho datumu hrozím…pak totiž musim zařídit 1000 a jednu věc…a to mě drtí ![]()
Mě to teda vůbec neutíká, taky se toho datumu hrozím…
říkám si, bud budu z ordinace odchazet s usmevem, nebo s pláčem, kdoví…ale co se má stát, se stane…nechávám to osudu…a u tebe bylo miminko plánované nebo nečekané? ![]()
No dá se říct, že bylo plánované…ale já sem spíš plánovala, že se zadaří později a že si to třeba stačim i rozmyslet..no a prd bylo to napoprvý, což sem právě víc z toho v šoku jak z toho, že čekám prcka… tak i já mám takový smíšený pocity!!
a neboj to dopadne dobře!! já ti věřím ![]()
Středočeský kraj, přesněji Jesenice, Vestec atd… A doma už mam jednu 3letou cácorku Emmu ![]()
takže taky víš do čeho jdeš
ve vestci dělal můj muž kdysi…já mám dva kluky..taky bych holku
Mnooo tohle to vypadá taky na holku, pořád už týden v kuse zvracim, je to úplně stejný jako když jsem čekala Emmu
Jinak zítra jdu na ultrazvuk, protože si jdu rovnou pro neschopenku, no v pondělí 11/2 bych měla nastoupit po rodičovský dovolený do práce…
Tak že super, zase si to s malou doma užiju. Už jste byly některý na krvi? ![]()
Včera jsem zakládala podobnou skupinku…// únor 2013
A s holkama jsme založily soukromou skupinu…kdyby se chtěl někdo přidat zatím se jmenuje Kdo objevil // únor 2013
Chceme přejmenovat na TP říjen 2013 ![]()
Ahoj holky ![]()
Já mám zase pocit, že čekám kluka, i když bych si přála Jůlinku
…hlavně, ať je to zdravé…na krvi jsem nebyla, ani doktorka mi ji nebrala…takže uvidím až toho 13.2 ![]()