Říjnovky 2013

95
5.2.13 09:46

Říjnovky 2013

Ahoj všem, v březnu je mi 28 let a nyní jsem v 6 týdnu těhotenství. Najde se tady taky nějaká čerstvá těhulka, ať se spolu můžeme dělit o zkušenosti, starosti a radosti? Pište, pa ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2037
5.2.13 09:57

Pravděpodobně já (31)…k dr. jdu 13.2. tak uvidim jak jsem čerstvá :mrgreen: ale mám už dvě děti..takže bohužel vim co mě čeká :lol: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.2.13 10:02

No tak to je dobré, protože mě čeká kontrola taky 13.2 :mrgreen:…a úplně se mi to táhne, se nemůžu dočkat, ale taky mám strach…byla jsem u doktorky už před 2 týdny, ale viděla pouze tečku, tak mi neřekla nic bližšího…byla jsem z toho trošku zdeptaná :)…no uvidíme, zatím nemám žádné příznaky, jen trošku bolest prsou, tak ani nevím, že v sobě něco mám… :mrgreen:
Ty jo, to je hezké, tři děti..to bude doma veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.2.13 10:11

No to právě - tři děti to bude záhul…jj..mě prsa taky bolej..muž mi dokonce řekl, že už se začínaj zvětšovat…to sou typický příznaky…pnutí prsou…věčný chození čůrat apod…
ve 28 jsem měla taky prvního :)od kud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.2.13 10:20

Jsem z okolí Havířova…
No, já právě žádné příznaky nemám, ani se mi prsa nezvětšily, nechodím často čůrat, prostě nic…někdy jsem z toho celkem znepokojená, ale nechci malovat čerta na zeď…mám hroznou chuť si dělat pořád testy, ale držím se zatím :mrgreen:…jelikož jsem si je dělala předtím co dva dny a šárka spíš slábla :think: :(…takže už nedělám a počkám na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.2.13 10:23

No tak to držím palce..ale tydle příznaky by tě měli potkat trochu později..co já si pamatuju…ale vzhledem k tomu že se mi během 3 let dvakrát změnilo tělo..tak mám asi rychlejší nástup..já teď bydlim v Praze… já bych typla, že seš těhule..ale počkej co na to doktorka :mrgreen: vždyť to máme už příští týden :mrgreen: já se toho datumu hrozím…pak totiž musim zařídit 1000 a jednu věc…a to mě drtí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.2.13 10:34

Mě to teda vůbec neutíká, taky se toho datumu hrozím… :mrgreen: říkám si, bud budu z ordinace odchazet s usmevem, nebo s pláčem, kdoví…ale co se má stát, se stane…nechávám to osudu…a u tebe bylo miminko plánované nebo nečekané? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.2.13 10:42

No dá se říct, že bylo plánované…ale já sem spíš plánovala, že se zadaří později a že si to třeba stačim i rozmyslet..no a prd bylo to napoprvý, což sem právě víc z toho v šoku jak z toho, že čekám prcka… tak i já mám takový smíšený pocity!!
a neboj to dopadne dobře!! já ti věřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
5.2.13 10:49

Tak já jsem dneska 5+4tt tak že 6tt. Můžu k Vám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.2.13 10:52

No jasný… :mrgreen: co ty? kolik dětí? odkad jsi? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
5.2.13 11:00

Středočeský kraj, přesněji Jesenice, Vestec atd… A doma už mam jednu 3letou cácorku Emmu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.2.13 11:01

:mrgreen: takže taky víš do čeho jdeš :mrgreen: ve vestci dělal můj muž kdysi…já mám dva kluky..taky bych holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
5.2.13 11:05

Mnooo tohle to vypadá taky na holku, pořád už týden v kuse zvracim, je to úplně stejný jako když jsem čekala Emmu :palec: Jinak zítra jdu na ultrazvuk, protože si jdu rovnou pro neschopenku, no v pondělí 11/2 bych měla nastoupit po rodičovský dovolený do práce… :palec: Tak že super, zase si to s malou doma užiju. Už jste byly některý na krvi? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
5.2.13 11:10

Včera jsem zakládala podobnou skupinku…// únor 2013 ;) A s holkama jsme založily soukromou skupinu…kdyby se chtěl někdo přidat zatím se jmenuje Kdo objevil // únor 2013 :D Chceme přejmenovat na TP říjen 2013 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.2.13 11:18

Ahoj holky :mavam:
Já mám zase pocit, že čekám kluka, i když bych si přála Jůlinku :-))…hlavně, ať je to zdravé…na krvi jsem nebyla, ani doktorka mi ji nebrala…takže uvidím až toho 13.2 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí