Poradna duly
Jana Čurdová
@Maja1111 píše:
@MartinaBCAhojky a kolikátý jsi dnes tt? Já jsem dnes 5+5tt a na kontrolu jdu ve čtvrtek, to budu 6+4tt, tak doufám, že už bude vidět víc…
Ahoj. Dle posledního menses jsem měla být v den kontroly ukončený 6TT, ale doktor říkal, že to vypadá zatím na 5TT. Takže předpokládám, že u Tebe bude vidět více. Ale ještě to nebude dle mého se srdíčkem. Držím palečky.
![]()
Holky mě celý víkend píchá na levé straně, stává se Vám to taky? Já už to mám teda třetí těhu (druhé skončilo bohužel špatně), ale myslím, že tohle jsem neměla…min týden to bylo na pravé straně ale třeba jen píchnutí a dobré…ted mě to pobolívá pořád i v klidu, jakoby mi to tam pulzovalo, vím, že se roztahuje děloha, vazy…ale bojím se mimoděložního
Dnes jsem 6+0tt
@Maja1111 me kazdou chvili taky nekde picha, asi je to normalni, ale kdyby jsi z toho uz mela spatny pocit, tak si skoc k dr. na ULT, to uz by mela v deloze neco videt ![]()
Ahoj holky, přidávám svou dnešní zkušenost…v pátek jsem teda měla HCG 1553 a dnes v pondělí 2364…jsem v 7 týdnu ( 6+4tt )..a na ultrazvuku ani náznak plodu…doktor tvrdí, že má podezření na mimoděložní…ve středu jdu na laparoskopii…nedokážu přestat brečet…
![]()
@Fofi píše:
Ahoj holky, přidávám svou dnešní zkušenost…v pátek jsem teda měla HCG 1553 a dnes v pondělí 2364…jsem v 7 týdnu ( 6+4tt )..a na ultrazvuku ani náznak plodu…doktor tvrdí, že má podezření na mimoděložní…ve středu jdu na laparoskopii…nedokážu přestat brečet…![]()
![]()
Protože jsem bez bolestí a bez krvácení, doktor mi chce dát ještě šanci…
@Fofi píše:
Protože jsem bez bolestí a bez krvácení, doktor mi chce dát ještě šanci…
jj přeju hodně síly já byla na revizi v říjnu
![]()
Ahoj holky,
můžu se přidat? Všem držím palce, ať nám to dobře dopadne
Fofi, četla jsem pár deníčků, kde byly podobné začátky a nakonec to dobře dopadlo ![]()
Mě je 36 a mám dvouletého Františka. U Dr. jsem ještě nebyla - chystám se v pondělí… Tak také zatím napětí. Dnes bych měla být 6+1.
@Jjarka Ahojky já jsem dneska taky 6+1tt
a mám taky holčičku skoro 2letou (v březnu bude mít 2). Na UZ jdu ted ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jestli už něco uvidí..
Majo tak to jsme se trefily
dej zprávu, jak to ve čtvrtek dopadlo
Můj František měl dva v lednu.
@Fofi Tak přesně něco podobného měla loni kámoška, musela na laparoskopii a nakonec za ní po operaci dr. přišla, že v děloze něco maličkého viděly a zítra její holčička slaví rok
Takže bych ještě neházela flintu do žita, třeba to je jen planý poplach ![]()
@Fofi Ahojky, držím palečky
ať to dobře dopadne.
Snaž se myslet pozitivně, určitě to pomůže a bude vše v pořádku.
Vím, že je to teď moc těžké, ale nepropadej panice. Drže se. ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.. je to už několik dní, co mi v bříšku roste malé kuřátko
, ale na KO jsem ještě nebyla, nemám žádné komplikace, takže jsem se s dr. domluvila na návštěvě příští úterý. To bych měla být 6+4, tak snad bude i srdíčko. Dnes jsem byla na náběru krve kvůli mé špatné štítce, tak jsem si nechala pro jistotu nabrat i HCG - v protokolu bylo napsáno, že hodnota vysoko nad referenční mez, tj. více než 10 000 j. Mám radost, že to po dlouhé době našeho čekání opravdu vyšlo.
@f-l-e-a GRATULACE ![]()
Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, také budu 6+4 a doufám, že srdíčko bude ![]()