Říjnovky 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
9.2.13 09:44

Děkuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.2.13 14:04
@Maja1111 píše:
@MartinaBCAhojky a kolikátý jsi dnes tt? Já jsem dnes 5+5tt a na kontrolu jdu ve čtvrtek, to budu 6+4tt, tak doufám, že už bude vidět víc…

Ahoj. Dle posledního menses jsem měla být v den kontroly ukončený 6TT, ale doktor říkal, že to vypadá zatím na 5TT. Takže předpokládám, že u Tebe bude vidět více. Ale ještě to nebude dle mého se srdíčkem. Držím palečky. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
10.2.13 21:02

Holky mě celý víkend píchá na levé straně, stává se Vám to taky? Já už to mám teda třetí těhu (druhé skončilo bohužel špatně), ale myslím, že tohle jsem neměla…min týden to bylo na pravé straně ale třeba jen píchnutí a dobré…ted mě to pobolívá pořád i v klidu, jakoby mi to tam pulzovalo, vím, že se roztahuje děloha, vazy…ale bojím se mimoděložního :-((( Dnes jsem 6+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
11.2.13 08:14

@Maja1111 me kazdou chvili taky nekde picha, asi je to normalni, ale kdyby jsi z toho uz mela spatny pocit, tak si skoc k dr. na ULT, to uz by mela v deloze neco videt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.2.13 11:35

Ahoj holky, přidávám svou dnešní zkušenost…v pátek jsem teda měla HCG 1553 a dnes v pondělí 2364…jsem v 7 týdnu ( 6+4tt )..a na ultrazvuku ani náznak plodu…doktor tvrdí, že má podezření na mimoděložní…ve středu jdu na laparoskopii…nedokážu přestat brečet… :nevim: :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
11.2.13 12:24
@Fofi píše:
Ahoj holky, přidávám svou dnešní zkušenost…v pátek jsem teda měla HCG 1553 a dnes v pondělí 2364…jsem v 7 týdnu ( 6+4tt )..a na ultrazvuku ani náznak plodu…doktor tvrdí, že má podezření na mimoděložní…ve středu jdu na laparoskopii…nedokážu přestat brečet… :nevim: :,( :,(
:hug: :hug: to je mi moc líto drž se a proč až ve středu?? aby to neprasklo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.2.13 12:29

Protože jsem bez bolestí a bez krvácení, doktor mi chce dát ještě šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
11.2.13 12:35
@Fofi píše:
Protože jsem bez bolestí a bez krvácení, doktor mi chce dát ještě šanci…

jj přeju hodně síly já byla na revizi v říjnu :(  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
11.2.13 13:30

Ahoj holky,

můžu se přidat? Všem držím palce, ať nám to dobře dopadne :-) Fofi, četla jsem pár deníčků, kde byly podobné začátky a nakonec to dobře dopadlo :hug:
Mě je 36 a mám dvouletého Františka. U Dr. jsem ještě nebyla - chystám se v pondělí… Tak také zatím napětí. Dnes bych měla být 6+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.2.13 15:08

@Jjarka Ahojky já jsem dneska taky 6+1tt :-) a mám taky holčičku skoro 2letou (v březnu bude mít 2). Na UZ jdu ted ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jestli už něco uvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3727
11.2.13 15:38

Majo tak to jsme se trefily :-) dej zprávu, jak to ve čtvrtek dopadlo :-) Můj František měl dva v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.2.13 16:53

@Fofi Tak přesně něco podobného měla loni kámoška, musela na laparoskopii a nakonec za ní po operaci dr. přišla, že v děloze něco maličkého viděly a zítra její holčička slaví rok ;) Takže bych ještě neházela flintu do žita, třeba to je jen planý poplach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.2.13 18:24

@Fofi Ahojky, držím palečky :hug: ať to dobře dopadne. :kytka: Snaž se myslet pozitivně, určitě to pomůže a bude vše v pořádku. :* Vím, že je to teď moc těžké, ale nepropadej panice. Drže se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
11.2.13 19:25

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.. je to už několik dní, co mi v bříšku roste malé kuřátko :), ale na KO jsem ještě nebyla, nemám žádné komplikace, takže jsem se s dr. domluvila na návštěvě příští úterý. To bych měla být 6+4, tak snad bude i srdíčko. Dnes jsem byla na náběru krve kvůli mé špatné štítce, tak jsem si nechala pro jistotu nabrat i HCG - v protokolu bylo napsáno, že hodnota vysoko nad referenční mez, tj. více než 10 000 j. Mám radost, že to po dlouhé době našeho čekání opravdu vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.2.13 19:43

@f-l-e-a GRATULACE :-)
Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, také budu 6+4 a doufám, že srdíčko bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...