Dubňátka 2013

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6050
31.1.13 17:04

Dubňátka 2013

Ahojda je tu už tolik diskuzí a nerada bych se do nich míchala tak hledám maminky co jsou tady třeba nové a mají TP duben 2013 :mavam: Na pokec jak se cítíte a jak se chystáte a jak se vám v noci spí :zed: a co záda? Mě hodně trápí tvrdnutí bříška, začínám to mít i při chůzi a to je dost nepříjemné. Nevíte od kdy začínají poslíčci? A ještě od včera mě začíná pobolívat na pravém jakoby vaječníku něco jako při MS a když delší dobu něco dělám tak mě hooodně píchá na pravé straně jako k pupíku něco jako při běhání tak to je taky dost nepříjemné, no začíná to být náročné a to mám ještě dlouhou dobu před sebou (29+6) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6444
31.1.13 17:08

@natyber Ahoju koukám že těch dubnátek bude letos hodně těch diskusí je tu hodně jednu jsem taky založila :) Záda ty mě tolik nebolí spíš kyčle :) A bříško mi taky tvrdne bereš na to magnézko? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 17:10

@natyber A co čekáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 17:17

No právě a já tady jsem docela nová a nechtěla jsem se míchat mezi mamči co už si píšou delší dobu tak jsem ráda že je tu někdo na pokec :potlesk: magnézko beru, ale nic moc mi to nepomáhá měla jsem teda to tvrdnutí bříška docela od začátk, ale teď je to o dost silnější a vůbec mě teď to bříško bolí celkově hlavně v horní části jako kdyby namožené a to mi dr. řekl že to je tím že mám hodně té vody tak to je tak napnutý a bolavý, jinak čekám kluka a je to pěknej fotbalista :lol: a kolikrát se tam tak šponuje až mi přijde že se snad celej otáčí, ale prej je pořád ve správné poloze :palec: a kdy máš termín? Já 12.dubna. Jinak mě kyčle vůbec nebolí, ale třeba to přijde protože teď jsem dost nabrala a to bude asi na nohy záhul :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 17:22

@natyber Klidně ses mohla přidat my bereme mezi sebe nové čekající maminky ;) Já to tvrdnutí mám tak od cca 16tt a vím o čem mluvíš :D Já mám termín 22.4.2013 :D A taky čekám kluka a taky je to fotbalista někdy mi přijde že se prokopne ven z bříška :lol: A to bolení břicha taky znám taky ho mám v horní části a někdy je to dost nepříjemný :cert: A jaké máte jméno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
31.1.13 17:27

Ahojky :-) Dnes jsem 30+5, termín 5. dubna :-)

Tvrdnutí mě netrápí a to píchání mám taky, jsou to podle mě vazy - po odpočinku několikaminutovém to přestane :-)

Jinak tam mám taky klučíka.
No a o spaní mi nemluv, tak 3 hodiny v noci max. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 17:37

@Betynka87 teda to je bomba samej kluk no to bude armáda :potlesk: jo to je pravda když mě to začne píchat tak šup na gauč a za chvíli pohoda, ale je to horor když doma něco dělám a každou chvíli si musím odpočnout a v noci to je hrůza několikrát se vzbudím a pak dlouho nemůžu usnout ale to je asi koukám taky normálka :pocitac: na dnešek se mi dokonce v noci dělalo špatně od žaludku až jsem myslela že snad hodím š… :poblion: a to jsem nezvracela zatím vůbec od začátku. A co obouvání to je horor v létě bych navlíkla pantofle a tradá ale teď přes to moje obří břicho no to je mazec funím u toho jak lokomotiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 17:41

@Liddka no se jménem jsme docela bojovali, ale nakonec to asi bude Matyáš je to tak jediné na čem jsme se schodli :palec: a co kočárek už máte??? My už konečně, je toho tolik že jsem z toho až bláznila až jsem ani spát nemohla jak jsem přemýšlela který no tak teď mám klid a postýlka už je taky na cestě a parádní je že moje ségra porodila před 3 měsícema taky chlapečka tak mě zásobuje hadříkama :lol: tak jsem koupila jen pár nových věcí neb jsem prostě neodolala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 17:44

@natyber To mi budeme mít Sebastiánka :) Tak kočárek ještě nemáme ale postýlka už je taky na cestě už se těším až přijde a složíme jí :mrgreen: Už se strašně těším na toho našeho drobečka :srdce: tak mi všechno musíme kupovat u nás je to první kluk jinak máme v rodině samé holky nikdo nam nevěřil že čekáme kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 17:51

@natyber Ahoj :kytka: tak v noci snad nespím vůbec, lítám pořád na malou, přes den to moc nedospávám, prtože pořád někdo otravuje :mrgreen: Záda bolí jako blázen, někdy mám problém se vůbec narovnat :lol: Jsem 28+3tt, termín 26.duben, ale asi to tak dlouho nevydržíme..Břicho mi tvrdne jako o závod, magnézko mám 3×2 denně a když se to do pondělí nezlepší, tak jdem ležet do špitálu :? Dneska je to ale lepší, tak uvidím ;)
Tak mě napadlo jak máte dlouhej čípek? Jste po téhle stránce ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 17:52
@Liddka A bříško mi taky tvrdne bereš na to magnézko? :D

a tobě to magnézko pomáhá? kolikrát denně ho bereš? já jen dvakrát denně, ale piju ještě magnézii a tak nechci být přemagnéziovaná :think: já jsem zastánce toho že se nic nemá přehánět i když myslím že mi dr. říkal 3× denně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 17:53

@Artik Tak 26.4 mám narozeniny ;) Jinak čípek mám v pořádku ale asi mi bude hrozit předčasnej porod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 17:58

@Artik no jo to čůrání to je děs, já teda naštěstí v noci jen jednou, zato přes den bych mohla bydlet na záchodě :mrgreen: teda a to bys šla ležet jako kvůli tomu tvrdnutí břicha?? já právě že mi taky tvrdne dos až to někdy bolí ale je to chvíle a pak to přejde a je to několikrát za den, dr. říká normál :nevim: já bych do nemocnice nechtěla to si neumím představit snad to vydržím doma mě zas straší že mám hodně plodovky a to prej bejvá taky porod před termínem že jak tam toho je hodně tak se to neudrží tak dlouho a předčasně praskne no snad to bude ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 17:58

@Liddka Máš nějaké problémy? Mě se začal právě trošku krátitčípek a jeden malej ještě hlavičkou náléhá na spodek, ale jinak sem uzavřená, taky mám strach z předčasného porodu :,( Mám ted nakázáno jen ležet, nic nesmím, max wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 18:01

@natyber mě to tvrdnutí břicha ovlivnuje čípek trochu se zkrátil a malej ještě naléhá, tak musím jen ležet a třeba se to srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí