Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda je tu už tolik diskuzí a nerada bych se do nich míchala tak hledám maminky co jsou tady třeba nové a mají TP duben 2013
Na pokec jak se cítíte a jak se chystáte a jak se vám v noci spí
a co záda? Mě hodně trápí tvrdnutí bříška, začínám to mít i při chůzi a to je dost nepříjemné. Nevíte od kdy začínají poslíčci? A ještě od včera mě začíná pobolívat na pravém jakoby vaječníku něco jako při MS a když delší dobu něco dělám tak mě hooodně píchá na pravé straně jako k pupíku něco jako při běhání tak to je taky dost nepříjemné, no začíná to být náročné a to mám ještě dlouhou dobu před sebou (29+6) ![]()
@natyber Ahoju koukám že těch dubnátek bude letos hodně těch diskusí je tu hodně jednu jsem taky založila
Záda ty mě tolik nebolí spíš kyčle
A bříško mi taky tvrdne bereš na to magnézko? ![]()
No právě a já tady jsem docela nová a nechtěla jsem se míchat mezi mamči co už si píšou delší dobu tak jsem ráda že je tu někdo na pokec
magnézko beru, ale nic moc mi to nepomáhá měla jsem teda to tvrdnutí bříška docela od začátk, ale teď je to o dost silnější a vůbec mě teď to bříško bolí celkově hlavně v horní části jako kdyby namožené a to mi dr. řekl že to je tím že mám hodně té vody tak to je tak napnutý a bolavý, jinak čekám kluka a je to pěknej fotbalista
a kolikrát se tam tak šponuje až mi přijde že se snad celej otáčí, ale prej je pořád ve správné poloze
a kdy máš termín? Já 12.dubna. Jinak mě kyčle vůbec nebolí, ale třeba to přijde protože teď jsem dost nabrala a to bude asi na nohy záhul ![]()
@natyber Klidně ses mohla přidat my bereme mezi sebe nové čekající maminky
Já to tvrdnutí mám tak od cca 16tt a vím o čem mluvíš
Já mám termín 22.4.2013
A taky čekám kluka a taky je to fotbalista někdy mi přijde že se prokopne ven z bříška
A to bolení břicha taky znám taky ho mám v horní části a někdy je to dost nepříjemný
A jaké máte jméno? ![]()
Ahojky
Dnes jsem 30+5, termín 5. dubna ![]()
Tvrdnutí mě netrápí a to píchání mám taky, jsou to podle mě vazy - po odpočinku několikaminutovém to přestane ![]()
Jinak tam mám taky klučíka.
No a o spaní mi nemluv, tak 3 hodiny v noci max. ![]()
@Betynka87 teda to je bomba samej kluk no to bude armáda
jo to je pravda když mě to začne píchat tak šup na gauč a za chvíli pohoda, ale je to horor když doma něco dělám a každou chvíli si musím odpočnout a v noci to je hrůza několikrát se vzbudím a pak dlouho nemůžu usnout ale to je asi koukám taky normálka
na dnešek se mi dokonce v noci dělalo špatně od žaludku až jsem myslela že snad hodím š…
a to jsem nezvracela zatím vůbec od začátku. A co obouvání to je horor v létě bych navlíkla pantofle a tradá ale teď přes to moje obří břicho no to je mazec funím u toho jak lokomotiva ![]()
@Liddka no se jménem jsme docela bojovali, ale nakonec to asi bude Matyáš je to tak jediné na čem jsme se schodli
a co kočárek už máte??? My už konečně, je toho tolik že jsem z toho až bláznila až jsem ani spát nemohla jak jsem přemýšlela který no tak teď mám klid a postýlka už je taky na cestě a parádní je že moje ségra porodila před 3 měsícema taky chlapečka tak mě zásobuje hadříkama
tak jsem koupila jen pár nových věcí neb jsem prostě neodolala ![]()
@natyber To mi budeme mít Sebastiánka
Tak kočárek ještě nemáme ale postýlka už je taky na cestě už se těším až přijde a složíme jí
Už se strašně těším na toho našeho drobečka
tak mi všechno musíme kupovat u nás je to první kluk jinak máme v rodině samé holky nikdo nam nevěřil že čekáme kluka ![]()
@natyber Ahoj
tak v noci snad nespím vůbec, lítám pořád na malou, přes den to moc nedospávám, prtože pořád někdo otravuje
Záda bolí jako blázen, někdy mám problém se vůbec narovnat
Jsem 28+3tt, termín 26.duben, ale asi to tak dlouho nevydržíme..Břicho mi tvrdne jako o závod, magnézko mám 3×2 denně a když se to do pondělí nezlepší, tak jdem ležet do špitálu
Dneska je to ale lepší, tak uvidím ![]()
Tak mě napadlo jak máte dlouhej čípek? Jste po téhle stránce ok?
@Liddka A bříško mi taky tvrdne bereš na to magnézko?
a tobě to magnézko pomáhá? kolikrát denně ho bereš? já jen dvakrát denně, ale piju ještě magnézii a tak nechci být přemagnéziovaná
já jsem zastánce toho že se nic nemá přehánět i když myslím že mi dr. říkal 3× denně ![]()
@Artik Tak 26.4 mám narozeniny
Jinak čípek mám v pořádku ale asi mi bude hrozit předčasnej porod ![]()
@Artik no jo to čůrání to je děs, já teda naštěstí v noci jen jednou, zato přes den bych mohla bydlet na záchodě
teda a to bys šla ležet jako kvůli tomu tvrdnutí břicha?? já právě že mi taky tvrdne dos až to někdy bolí ale je to chvíle a pak to přejde a je to několikrát za den, dr. říká normál
já bych do nemocnice nechtěla to si neumím představit snad to vydržím doma mě zas straší že mám hodně plodovky a to prej bejvá taky porod před termínem že jak tam toho je hodně tak se to neudrží tak dlouho a předčasně praskne no snad to bude ok ![]()
@Liddka Máš nějaké problémy? Mě se začal právě trošku krátitčípek a jeden malej ještě hlavičkou náléhá na spodek, ale jinak sem uzavřená, taky mám strach z předčasného porodu
Mám ted nakázáno jen ležet, nic nesmím, max wc
@natyber mě to tvrdnutí břicha ovlivnuje čípek trochu se zkrátil a malej ještě naléhá, tak musím jen ležet a třeba se to srovná..