Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
25.2.13 18:24

@guesssgirl Jo jo jde to je na tobě kolik si tam dáš kafe právě proto jsem chtěla pákovku :palec: nemůžu si ho vynachválit :palec: A ty kapsle jsou dost drahý a na latte vypotřebuješ dvě. Takhle si jen vyšleháš mlíko uděláš kafíčko a je to. Nikdy jsem kafe nepila až co jsem začala pracovat v kavárně tam mě to naučily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.2.13 18:27

@Gabca85 My taky bydlíme v rodinným domku s tchánem a tchýní a máme to jako ty a je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.2.13 18:47

@Liddka hlavne je dobry, ze jsme ve svym a plati se jenom poplatky. Pred tim jsme bydleli v podnajmu a to bylo o dost narocnejsi financne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.2.13 18:54

@Gabca85 To jo to znám je to fajn bydlet v domě oproti podnájmu takhle můžeš jít kdykoliv na zahradu atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.2.13 20:18

@Liddka To urcite. Hlavne s detma je to vyhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.2.13 13:00

@Gabca85 Tak pro mě je to první ale určitě to bude lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.2.13 13:21

To určitě, viděla jsem to u našich, když jsme jezdili na návštěvu, když spal, nechal se kočárek před oknem a byl klid. Tady bydlíme v patře, takže mu tam budu muset dát chůvu, ale stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.2.13 13:40

My taky tak skončíme, až nebude babi a děda, tak budem bydlet s manželovými rodiči v jednom křídle a samostatný vchod, mají obr zahradu :-) a teď se podržte, dneska jsem byla na gyndě, Dr. mi dělal UTZ a ptám se jestli už je malej otočenej hlavičkou dolů, tak říká že jo a najednou kouká do toho monitoru tak dobrých 5 minut a nic neříká…tak na něj koukám a on: Já jsem Vám řekl, že budete mít kluka?? a já: Jo!! neříkejte, že je to holka?!! a on: No čekáte HOLKU!!! 8o 8o 8o jsem z toho v šoku!!! už mám komplet nakoupeno, vše pro kluka samozřejmě :cert: :think: normálně jsem to ořvala :nevim: a manžel do toho, cože?? holku? tak to jsem fakt nasranej, ty taky furt musíš mít všechno hned a teď máš všechno na kluka!!! Tak jsem mu řekla, že kdyby to měl na starost on, tak že jesště mimino ve 3 měsících chodí s holou prdelí a ne v oblěčení :,( :? achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.2.13 17:34

@guesssgirl Cože? To si děláš srandu ne? Jak se mohl takhle splést? Tak ale hlavní je aby byla maličká zdravá ne? Ale věřím že jsi byla a pořád seš z toho v šoku a v jakém týdnu ti říkal že čekáte kluka? :| Manžel se uklidní neboj jen mu nech prostor to vstřebat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.2.13 19:50

@guesssgirl To je teda sila, ale porad lepsi holka v modrym nez kluk v ruzovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.2.13 21:54

@Liddka No nedělám!! Poprvé mi to Dr. řek ve 20+4 a necelej měsíc na to jsme byli na 3D a tam mi taky potvrdil kluka 8o No doktor z toho byl sám překvapenej, říkal, že mi udělá ještě 14.3. UTZ a ujistíme se, ale tak dlouho já to nevydržím!! zítra se jdu objednat znovu na 3D ať vím, jestli mám nakupovat nanovo 8o to je fakt mazec :D no manžel už to pomalu vstřebává, hlavně mu říkám, neříkej to ještě vašim, dokud to není jistý (holku strašně chtěli, protože jsou v rodině samí kluci), no a on jim to hned vyžvanil, táta prej celej rudej radostí a pak mi volá mamča(tchýně), prej nechceš mi něco říct??? :lol: a já NE :) A ona, dědek mi tady tancuje po kuchyni a ty mi to ani nezavoláš, že čekáte holčičku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.2.13 21:56

@Gabca85 tak to určitě, ale já jsem typ, co chce mít vše ťip ťop a fakt nechci odvážet malou v modrým, i když jsem koupila tu hnědou medvídkovou kombinézku a ta se hodí i na holčičku :lol: nejlepší bude, jestli teď nakoupím r§žový věci a narodí se kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.2.13 11:01

@guesssgirl TAk to museli mít radost vid :lol: Ale at se radši moc neradujou on to doktor mohl klidně splést. Tak lepší dávat holčičku do modrý než kluka do růžový ne? :mrgreen: a kdy se budeš objednávat? Tak to je dobře že manžel už to vztřebává ted radši počítejte s oběma variantama :) Ale nejdůležitější je aby to mimi bylo zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.2.13 11:27

http://www.stream.cz/…nko-v-brisku
Holky jukněte na to jestli jste to ještě neviděli je to mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.2.13 13:17

Snad vám to teď nebudou měnit na každý kontrole. :-) A holčička bude bezva, budete mít páreček. Tomík u nás chodí, že chce raději sestřičku. Tak jsem zvědavá, jestli bude spokojenej a nebo bude mít bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí