Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Jo jo jde to je na tobě kolik si tam dáš kafe právě proto jsem chtěla pákovku
nemůžu si ho vynachválit
A ty kapsle jsou dost drahý a na latte vypotřebuješ dvě. Takhle si jen vyšleháš mlíko uděláš kafíčko a je to. Nikdy jsem kafe nepila až co jsem začala pracovat v kavárně tam mě to naučily ![]()
@Gabca85 My taky bydlíme v rodinným domku s tchánem a tchýní a máme to jako ty a je to fajn ![]()
@Liddka hlavne je dobry, ze jsme ve svym a plati se jenom poplatky. Pred tim jsme bydleli v podnajmu a to bylo o dost narocnejsi financne.
@Gabca85 To jo to znám je to fajn bydlet v domě oproti podnájmu takhle můžeš jít kdykoliv na zahradu atd ![]()
To určitě, viděla jsem to u našich, když jsme jezdili na návštěvu, když spal, nechal se kočárek před oknem a byl klid. Tady bydlíme v patře, takže mu tam budu muset dát chůvu, ale stejně.
My taky tak skončíme, až nebude babi a děda, tak budem bydlet s manželovými rodiči v jednom křídle a samostatný vchod, mají obr zahradu
a teď se podržte, dneska jsem byla na gyndě, Dr. mi dělal UTZ a ptám se jestli už je malej otočenej hlavičkou dolů, tak říká že jo a najednou kouká do toho monitoru tak dobrých 5 minut a nic neříká…tak na něj koukám a on: Já jsem Vám řekl, že budete mít kluka?? a já: Jo!! neříkejte, že je to holka?!! a on: No čekáte HOLKU!!!
jsem z toho v šoku!!! už mám komplet nakoupeno, vše pro kluka samozřejmě
normálně jsem to ořvala
a manžel do toho, cože?? holku? tak to jsem fakt nasranej, ty taky furt musíš mít všechno hned a teď máš všechno na kluka!!! Tak jsem mu řekla, že kdyby to měl na starost on, tak že jesště mimino ve 3 měsících chodí s holou prdelí a ne v oblěčení
achjo…
@guesssgirl Cože? To si děláš srandu ne? Jak se mohl takhle splést? Tak ale hlavní je aby byla maličká zdravá ne? Ale věřím že jsi byla a pořád seš z toho v šoku a v jakém týdnu ti říkal že čekáte kluka?
Manžel se uklidní neboj jen mu nech prostor to vstřebat ![]()
@guesssgirl To je teda sila, ale porad lepsi holka v modrym nez kluk v ruzovy..
@Liddka No nedělám!! Poprvé mi to Dr. řek ve 20+4 a necelej měsíc na to jsme byli na 3D a tam mi taky potvrdil kluka
No doktor z toho byl sám překvapenej, říkal, že mi udělá ještě 14.3. UTZ a ujistíme se, ale tak dlouho já to nevydržím!! zítra se jdu objednat znovu na 3D ať vím, jestli mám nakupovat nanovo
to je fakt mazec
no manžel už to pomalu vstřebává, hlavně mu říkám, neříkej to ještě vašim, dokud to není jistý (holku strašně chtěli, protože jsou v rodině samí kluci), no a on jim to hned vyžvanil, táta prej celej rudej radostí a pak mi volá mamča(tchýně), prej nechceš mi něco říct???
a já NE
A ona, dědek mi tady tancuje po kuchyni a ty mi to ani nezavoláš, že čekáte holčičku ![]()
@Gabca85 tak to určitě, ale já jsem typ, co chce mít vše ťip ťop a fakt nechci odvážet malou v modrým, i když jsem koupila tu hnědou medvídkovou kombinézku a ta se hodí i na holčičku
nejlepší bude, jestli teď nakoupím r§žový věci a narodí se kluk ![]()
@guesssgirl TAk to museli mít radost vid
Ale at se radši moc neradujou on to doktor mohl klidně splést. Tak lepší dávat holčičku do modrý než kluka do růžový ne?
a kdy se budeš objednávat? Tak to je dobře že manžel už to vztřebává ted radši počítejte s oběma variantama
Ale nejdůležitější je aby to mimi bylo zdravé ![]()
http://www.stream.cz/…nko-v-brisku
Holky jukněte na to jestli jste to ještě neviděli je to mazec ![]()
Snad vám to teď nebudou měnit na každý kontrole.
A holčička bude bezva, budete mít páreček. Tomík u nás chodí, že chce raději sestřičku. Tak jsem zvědavá, jestli bude spokojenej a nebo bude mít bráchu.