Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Jojo maji ohromnou radost
ale já jsem jim to říkala, až se zatím neradujou dopředu, dnes jsem se byla objednat na to 3D, jdu až 4.3. budu muset vydržet
dneska mi přišli další věci na malýho - vše modré
ale jako už jsem se uklidnila, hlavně jak říkáš, ať je to zdravé
a pokud to bude holčička, tak jméno by asi bylo Mia, nebo Alexis ![]()
@Gabca85 no to taky doufám, že už se to konečně v pondělí rozsekne, případně mi ještě bude dělat UTZ 14.3. můj Dr. tak doufám, že už mi to řeknou definitivně
jinak náš malej chtěl od začátku ségru, pak jsme mu řekli, že mám v bříšku brášku, tak se těšil na něj, ale teď je nadšenej, že čekáme holku, prej: mami, já ti to říkal, já to věděl
a jsem rád, že budu mít holku
![]()
@guesssgirl Tak vidíš, tu holčičku si přál malej tak jí bude mít. A kdy máte vůbec holky termín. Já jdu zítra do poradny do Krče, tak jsem zvědavá, co mi řeknou na to, že je prcek pořád koncem pánevním.
já mám termín 26.4. a mimčo už je teda otočené a váží 1800g
tak dej vědět, co ti řeknou, jestli už se přetočilo jo?
Ne já jsem z Prahy. A termín mám podle genetiky hned na začátku dubna. Podle MS už 26.3.
@Gabca85 Aha
tak to jsi o měsíc dřív, to jsem zvědavá, co ti řeknou, držím palečky ![]()
Jinak přetočení ještě nejni, hlavničku má pořád nahoře, to poznám.
@guesssgirl To je jedno jestli máš modré věci ale zase budeš mít aspon hočičku do páru
Co jsi dneska vařila? ![]()
@Gabca85 Já mám termín 22.4
Já mám malého taky otočeného ale neboj se určitě se otočí ono se to mimi může otočit klidně den před porodem ![]()
@Liddka Ja vim, ale stejne mam strach. Tomas byl otoceny od zacatku hlavou dolu.
@Liddka no to se ještě neví
uvidím snad v to pondělí, ale popravdě bych byla ráda
dneska jsem nevařila, byli jsme u tchýně na obídku a tam malýho nejoblíbenější řízečky s kaší, ale včera jsem dělala brokolicovou krémovou polívku a kuře na paprice s těstovinama a ty?? ![]()
@Gabca85 to je pochopitelný, že máš strach, ale nestresuj se tím, zítra ti řeknou co a jak a jak píše Lidka, může se otočit den před porodem, dobře to dopadne ![]()
Ahoj holky, tak jsme byli v tý porodce. Mimčo je pořád hlavou nahoru. Dostala jsem papír se cvikama co cvičit, musím to dělat 5× denně. Skřítek váží 2600g a je o týden menší, takže mi posunula termín porodu na 2.4. Jinak je všechno v pohodě.