Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj budouci maminy..
najde se nekdo kdo by jsi rad popovidal o
blizicim se porodu.. ![]()
Ahoj, ja si rada popovidam. Termin mame 17.brezna a cekame holcicku. ![]()
Ahoj, také se ráda přidám. První termín máme 9. března a čekáme našeho druhého chlapečka.
Ahojky, my máme termín 9.3. a čekáme chlapečka:)Už pomalu začínám doufat, že to bude dřív:))
A co holky máte už všechno pro vaše maličké nakoupené a nachystané? ![]()
Tak u nás je to jednoduché. První byl syn, druhý také, tudíž už nic na štěstí nekupujeme. Jinak mám už vše připravené. I taška z části zabalená
Říkám si, co kdyby to bylo dřív.
Nám už chybí akorát kočárek, ten snad vyřešíme tenhle týden a hotovo..snad nezjistím, že jsem na něco zásadního zapomněla ![]()
Ahoj, tez se pridavam TP 13.3 pokud to bude o neco driv zlobit se nebudem ![]()
Ahoj, tez se pridavam TP 13.3 pokud to bude o neco driv zlobit se nebudem ![]()
Ahojky tak já mám termín až konec března 28
čekáme chlapečka! A co se týče věciček na mimi tak snad mám vše. Jen dokoupit kočárek a zavinovačku do autosedačky! a snad to bude vš. Pak jen pár drobností pro mě do porodnice. A jak pak se holky cítíte?? ![]()
@Mamča Barča ja teda spim, jak drevo a klidne 12h zvladnu! nemuzes kvuli kopani? my uz mame taky vse, akorad jsem zacla prat a kocarek si vyzvednem behem unora a pak muze dorazit prcek
.
@xk.kx ty jo ty se máš
to já usínám až ve 4h. ráno a budim se když ke mě ulehá můj drahý po noční!! protože malej pořád kope..ani nevim pořádně kdy ten prcek spí..pořád ho cítím.. Určitě jsem ráda že o něm furt vim, ale mohl by mamku taky nechat vyspat
taky si řikám že by malej mohl přijít dřív ![]()