Poradna duly
Jana Čurdová
@KaataH já jsem taky pvrorodička..taky se pořád ptám..Já jsem 30+1tt a už chodim po 14 dnech ale já jsem vedená v rizikové poradně a to je asi jiné.. jinak nevím ![]()
@xk.kx no jo člověk nenadělá nic..snad jen to že jim bude věřit že to jsou doktoři a že maj alespon z části pravdu.Na tom čajíku mám napsáno že od 34.týdne. Tak se budu řídit podle toho.Snad to nebude moc brzo ![]()
No ja uvidim co mi rekne ten pristi tyden, to uz me asi preda do porodnice. Jinak musim teda rict ze malej je asi pekna ciperka, citim ho snad vsude, uz si ani pomalu na zachod sednout nemuzu, hned se ozyva ze ho mackam
Ja jsem od zacatku pribrala 6 kg, tak jestli to neni i tim, ze mam oproti ostatnim mensi vahovy prirustek a mensi bricho… I kdyz on si mel z ceho brat zasoby, nikdy jsem nebyla hubenour ![]()
@KaataH No já mám taky čiperku ani nevim kdy spinká..
připadá mi že je pořád vzhůru. já jsem teda byla hubenour přibrala jsem ale zatim 6kg a mám velký bříško..ale mám to vše jen v bříšku.. takže ono to je je asi opravdu u každé jiné. Řiká se že ten kdo je hubenější tak by mě přibrat víc a je to tak i obráceně
holky vždyt to dáme potom běhání kolem prcků zase dolů ![]()
@Mamča Barča přesně tak nezbývá nám nic jiného, než jim věřit. Tak já se zítra u svý dr na něj zeptám a půjdu si ho koupit
.
@KaataH jj to znám, taky si u mě měl kde vše brát, zásob je
.jájsem od začátku zhubla 9kg, ale přes ty Vánoční svátky jsem přibrala 1kg ![]()
@Mamča Barča já si taky myslim a hlavně co znám osůbky tak malokterý pomohl, ale to i sex. Když se jim chtít nebude, tak s tim nic nenaděláme, že
.
týýýýýýý jo tak sníh už u nás není to je parááááda, doufám, že napadne zase až za rok
![]()
Holky vy jste vůbec nic nepribraly. Já měla před 14ti dny +10 kilo, zeď to tipuji tak na 11,5. Ale říkám si, že zásoby budou potreba, az budu litat kolem prcka.
Já chodím na kontroly po 3-4 tydnech. Kdyz jsem měla spatny nalez na cipku tak po 14ti dnech. Taky vůbec nevím, kdy si mě převezme porodnice. Ale pro mě bude lepsi čím dele tím lepe. Porodnici mám 90 km od postele ![]()
U nás je jako na jaře. Ráno, kdyz jsem šla pro pečivo, tak dokonce zpívali ptáci
Klidně by to tak mohlo i zůstat.
Teda holky, všichni píšete jaké máte čiperky. Já abych toho svýho mrňouse přemlouvala, aby dal vědět, že vůbec žije. Někdy se mu fakt nechce, ani bych nevěděla, že jsem těhotná. Teda krom toho obr břicha.
@xk.kx taky si myslim že to moc nepomůže ten čajik..ale ten sex doktoři řikaj že pomáhá
no už by nemuselo snežit, já se pak bojim že někde spadnu a radši jsem zalezlá doma
@Pinac já si myslim že ještě přiberu, v posledních měsících se prý přibývá nejvíce
no máš to pěkně daleko, nejlepší by bylo kdyby jsi jela jen jednou a to na jisto
ale víme jak to chodí.. ty poslíčci
@petula84 každý miminko je jiný no
ale tak alespon malinko se ti hýbe. Furt lepší kdyby opravdu nic..kamarádce malou museli budit na kontrole
protože pořád spinkala ![]()
@Mamča Barča Jj, doufám, že to na poprve trefime a hlavne nebudeme rodit na D5
![]()
Taky pořad přemýšlím, jak ty poslicky poznám, protože tvrdnuti je u mě na denním pořádku.
@Mamča Barča Jojo, buzení na kontrolách znám moc dobře. Můj první syn byl také lenoch a kontrola probíhala tak, že jsem tam byla dvakrát tak dlouho a nakonec jsem vždy putovala do nemocnice na posouzení, jestli je v poho nebo ne. Ale někdy jsou to nervy, než se mimčo ozve ![]()
Ja vzdycky trnu pri bezne kontrole, kdyz dr hleda poslech srdicka a kolikrat ji to trva pekne dlouho, nez ho najde. Pritom i citim kopani, ale srdicko ne a ne najit, vzdycky se ji to nakonec podarilo ![]()
Minulý týden jsem byla na kontrole ve 32.týdnu a doktorka řekla, že má 2,1kg a délu mi vůbec neřekla a ani do průkazky ji nezapsala. Podle mě jí vůbec neměřila ![]()