TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
7.2.13 14:05

U nás je to zase obráceně. Já sex chci, ale přítel ne :(. Prý se bojí, aby neublížil miminku a nevyvolal mi porod. To si pak člověk moc nevybere no :lol:. A když se stane zázrak a po mým stěžování si, tak je sex zhruba jednou za měsíc. Snad po těhotenství bude zase normální jako dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.2.13 15:29

My sexujeme tak jednou za tyden, ale pripadam si jak velryba, co uvizla na melcine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.2.13 17:43

@Fally123 :lol:
Dnes jsem byla na kontrole a v půlce 36 týdnu už doktorka nahmatala hlavičku :) Prý jsem na prst otevřené, ale hrdlo dlouhé, snad teda budem rodit kolem 38. týdne, jak si plánujeme… :)
U nás sexíkujeme jak kdy, ale od toho 38. týdne začneme s vyháněním o něco aktivněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.2.13 17:56

Ahoj holky!

@Fally123 - já taky ležela, nejdřív kvůli špinění a pak vcestné placentě, od 32tt se vytáhla a už je to ok, takže jsem ráda a konečně si užívám trochy pohybu…

jinak já jsem dnes byla na poslední kontrole u mého dr., příští čtvrtek už jdu do porodnice… mám hraniční množství plodové vody, ale jinak prcek má 2400gr. a prej bych teda se měla snažit, ať do 3 týdnů porodím… 8o tak jsem dr. řekla, že to je sice hezký, ale že ještě teď 14 dní fakt na to nemám čas :-D navíc bych chtěla, aby teda malej byl březnovej, když už je v tom letopočtu ta 13tka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.13 08:35

Já dávám prckovi ještě příští týden a pak začínám vyhánět (jakoby to k něčemu bylo, že, ona si stejně vyleze, až sama bude chtít) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.13 08:47

@petula84 A mela jsi nejake poslicky, tvrdnuti, nebo se oteviras jen tak bez priznaku? U prvniho syna jsem mela od 32tydne poslicky, v 35t jsem byla na dva cm, CS 5-8, ale o tom jsem vedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.13 13:47

@Fally123 Poslíčky asi nemám. Já mám bolesti v kříži a podbřišku téměř každý den, jenže to mám od nějakého 17. týdne. Stejně tak tvrdnutí břicha. Takže změnu nepozoruju. Jsem zvědavá, jestli vůbec poznám blížící se porod. A kdy jsi v prvním těhu rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.13 14:13

@petula84 První syn se narodil v 37+5 a to tak, ze v 35+5 me zavreli na dva dny do porodnice, ze jeste nemam ukonceny 36tyden a uz se oteviram, bylo to k nicemu, vpodstate na revers jsem sla domu, protoze to tam na me hrozne psychicky padalo. Mela jsem odpocivat a pritom jsem mela na pokoji pani, co celou noc rodila. Pro prvorodicku docela vystrasujici. Nakonec jsem odjela do jine porodnice na kontrolu a protoze se malemu uz moc nelibili ty caste (ale temer nebolestive) kontrakce, dali mi jednu tabletku a uz to jelo. Za tri hodiny byl venku. Byla to sranda, ja tam jela jen na kontrolu, bez tasky, bez fotaku, ve snehove kalamite skoro 50km a nechali me tam, manzel se na otocku vracel domu pro veci, tak tak to stihl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.13 15:13

@Fally123 No, teda. To ještě, že tě kontrolovali ty ozvy. Mně ted malého vůbec nekontrolova, tak jsem si říkala, kdyby bylo něco špatně, třeba málo plodovky nebo tak, tak víme prd a může se něco stát. Jsem z toho jemně nervózní. A co teď u druhého prcka? Je zatím vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.13 15:29

@petula84 Druhy prcek, holcicka, me zlobi tvrdnutim briska a takovou jakoby bodavou bolesti uvnitr jakoby na cipku, ale dr mi minule rikala, ze je CS2 a vse v poradku. V utery jdu na ozvicky, tak jsem zvedava, jak jsme pokrocili. Uzili jsme si na zacatku, kdy se ji odlucovala placenta, ale ted je mi dobre, lakaji me prochazky, ale jinak se uz citim hrozne nemotorna a brisko mi prekazi na kazdym kroku, ale co budu tehulkam povidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.2.13 15:56

Ahoj holky, prosím vás už máte doma kočárky??? my ho máme v obchodě objednaný a máme se 2-3 dny předem ozvat až ho budeme chtít, tak furt přemýšlim kdy.To jak se říká, že by neměl být doma, to se říká jen na začátku těhu, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 16:19

Tak jsem se byla ptát u doktora na ten výtok a řekl mi že jak jsou ty svaly natažený atd..že tam praskla nějaká malá žilka a že je to v pořádku. Jinak máme prý ukázkové těhotenství..čípek se zkracuje tak jak má, hrdlo mám uzavřené a jsme zdraví.. Ty jo tak daleko to máte?? já to mám do bol tak 15min cesty autem z klidným přítelem..ale až to přijde tak nevim jak dlouho to bude trvat :P jinak jsem za těhu přibraly zatím 6kg a mám to vše v bříšku. Měřim 168cm a připadám si jak slůně když mám přes břucho už 103cm :dance: jinak mě malej asi tlačí na žaludek a před spaním když ležím tak mi je občas na zvracení. Ale zatím to v sobě držim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 16:22

@xk.kx no tak mi kočárek máme vybraný ale ještě ne obednaný..neměl by být doma než se mimčo narodí..co vím já.. :) jinak já ho budu mít u mamky.. A doma jen vajíčko :) je to pověra..ono jich je víc ale tuhle mi každej říká at ji dodržim..že to nosí smůlu. Pověrčivá nejsem..ale když oni ostatní mi jinak nedaj pokoj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 16:25

@petula84 ty jo ty máš všechny příznaky porodu na které bych sázela já že už rodím..tak to držim palečky at to poznáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 16:29

@Fally123 haha…to mě pobavilo z tou velrybou.. :mrgreen: taky si tak připadám..mi máme sex..dalo by se říct kdy máme chut..já to zakázaný nemám a přítek je opatrný akorát nám ted už velice překáží bříško a nebo když se malej moc hejbe.To se člověk nemůže soustředit a abych to přehlížela to nejde připadala bych si jako sobec :( ale jinak si nemůžem stěžovat.. :D koukám a jak to tady čtu jsem asi štastný člověk o tom sexu.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí