TP březen 2013

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
19.2.13 13:54

Pořád 2v1 a neskutečně se to blíží. A začínám mít pomale a jistě strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 14:23

@Fally123 holka beru to jako provokaci :lol:. Jediné co já cítim, je malýho, jak se tam vrtí a boulí mi celý břícho, jinak si připadám, jak na začátku těhu :think:. Na monitoru máme pohodu, žádný poslíčci natož kontrakce, čipek ten ani nesestupuje, natož, aby měknul. Takže to vidim na termín což je 13.3 a nebo na přenášení, nj kdo by se v této době hnal na svět co :lol:. já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak dej zítra vědět ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 14:26

@sjuzenn já ani nevim zda u mě převládá těšení se a nebo strach, ale myslím, že spíš víc to těšení až ho budu držet ;).strach si nějak moc zatím nepřipouštím, spíš si říkám zvládly to jiný, musim i já, přeci na tom neni nic těžkýho, jenže až budu v tý porodnici v těch bolestech, tak je mi úplně jasný, že hned změním názor, že budu první co to nezvládne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
19.2.13 15:52

Tak my jsme zatím také vcelku. Už aby byl na světě, tuhle jsem počítala noční cesty na záchod a dopočítala jsem se 10. Už mě to fakt neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.2.13 16:23

@xk.kx
Nic si z toho nedělej, já jsem na tom uplně stejně jako ty. Žádní poslíčci, čípek to má na háku, a malá se jen pořád vrtí, tlačí mi na močák a kope mě do žeber :( Už mě to nebavíííí :cert: :cert: :cert: ale obávám se že taky vyleze až na termín (17.3.) I když bych ji chtěla mít doma co nejdřív, tak ted by se to teda moc nehodilo, od včerejška mám doma nemocnýho muže, má 40 horečky a jen skučí v peřinách :zed: tak už se moooc těším až to od něj chytím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 17:05

@Martinka17 jééééé tak to jsem ráda, že nejsem sama :oops: :),no, ale nakonec, aby jsi nebyla dřív ;).Taky už bych ho nejradši měla doma :dance:.Už vidim, jak si říkaj, že vylezou až budou chtít oni a že mi do toho nemáme kecat :lol:. jéjé, tak snad to nechytneš 8o, i když teda teď to řádí pěkně, ani se teda nedivim, když vidim to počasí, který neví co by dřív :cert:. Ať se brzo vyléčí, aby jste mohli začít vypuzováním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.2.13 19:16

@xk.kx To já si na druhou stranu říkám, že právě ten porod zvládnu levá zadní :D. Ale bůh ví jak to skončí :D Můžu si říkat teďka co chci a přitom bude všechno úplně jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.13 10:01

@sjuzenn :palec: to je správný přístup, odskočíme si, porodíme a jdem domů, pohoda, žádnej stres :dance:.Ale jak píšeš kdo ví jak to dopadne, ale kdyby to bylo takhle, tak bych :dance: radostí ;). Ale zase je dobrý mít pozitivní přístup, nebát se a třeba to tak bude. V sobotu se přemístim do města, kde budu rodit a pak už může vylézt, i když tomu nevěřim, ten spěchat nebude :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.2.13 11:12

@xk.kx No já bych radostí skákala :D. Ale jak jsem nervozní, kdy to přijde a jak tak jsem takovej nervák. Že jsem pomale na všechny v okolí nepříjemná. Přitom v sobě cítím tolik radostí. Už aby to bylo za náma. A byli spokojené a klidné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.2.13 12:47

Ahoj, poradna dopadla dobre, odhad vahy je 3,063-3,27kg, takze zatim zadny obrik (dnes jsem dle ulz 38+0). Horsi jsou kontrakce, dr mi s usmevem rikala, az si jdu balit tasku. Ja bych rada, aby se uz mala rozhodla, zda se uklidni a da mi trochu pokoj, nebo pujde ven, ale tyhle kopecky fakt uz docela lezou na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
20.2.13 14:16

@Fally123 Ty jo to máš poradny Himaláje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.2.13 14:22

@Fally123 no parádní monitor :-). Takže koukám, že ty budeš nejspíš první, kdo bude držet mimíse :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.2.13 15:15

Fakt uz potrebuju babske rady, jak ty hory bud uklidnit nebo rozjet a porodit, neni to zrovna prijemne a jsem z toho uz unavena. Jesteze v noci byva jakztakz klid. Mam doma jeste skoro trileteho kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.2.13 12:21

Ahojte, tak co? všichni pořád v celku? Já jsem dneska začala pít ten maliník, nebo spíš jakousi směs na čaj 4 týdny před porodem (já už mám teda jen 3) tak jsem zvědavá jestli to bude mít nějaký efekt…
Přes noc u nás nasněžilo asi 15cm sněhu a pořád padá, je to krása, ale zítra do toho má začít pršet, tak z toho budou pěkný sra*ky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.2.13 14:05

@Martinka17 Tak mi zatím vpořádku. Už nám zbývají taky 3.týdny. a nemůžu se dočkat až se malé bude chtít na svět. Každej den ju přemlouvám. Jinak ten sníh je pěkne na prd, ani na procházku se nedá jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí