Poradna duly
Jana Čurdová
Pořád 2v1 a neskutečně se to blíží. A začínám mít pomale a jistě strach.
@Fally123 holka beru to jako provokaci
. Jediné co já cítim, je malýho, jak se tam vrtí a boulí mi celý břícho, jinak si připadám, jak na začátku těhu
. Na monitoru máme pohodu, žádný poslíčci natož kontrakce, čipek ten ani nesestupuje, natož, aby měknul. Takže to vidim na termín což je 13.3 a nebo na přenášení, nj kdo by se v této době hnal na svět co
. já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak dej zítra vědět
.
@sjuzenn já ani nevim zda u mě převládá těšení se a nebo strach, ale myslím, že spíš víc to těšení až ho budu držet
.strach si nějak moc zatím nepřipouštím, spíš si říkám zvládly to jiný, musim i já, přeci na tom neni nic těžkýho, jenže až budu v tý porodnici v těch bolestech, tak je mi úplně jasný, že hned změním názor, že budu první co to nezvládne
.
Tak my jsme zatím také vcelku. Už aby byl na světě, tuhle jsem počítala noční cesty na záchod a dopočítala jsem se 10. Už mě to fakt neba.
@xk.kx
Nic si z toho nedělej, já jsem na tom uplně stejně jako ty. Žádní poslíčci, čípek to má na háku, a malá se jen pořád vrtí, tlačí mi na močák a kope mě do žeber
Už mě to nebavíííí
ale obávám se že taky vyleze až na termín (17.3.) I když bych ji chtěla mít doma co nejdřív, tak ted by se to teda moc nehodilo, od včerejška mám doma nemocnýho muže, má 40 horečky a jen skučí v peřinách
tak už se moooc těším až to od něj chytím ![]()
@Martinka17 jééééé tak to jsem ráda, že nejsem sama
,no, ale nakonec, aby jsi nebyla dřív
.Taky už bych ho nejradši měla doma
.Už vidim, jak si říkaj, že vylezou až budou chtít oni a že mi do toho nemáme kecat
. jéjé, tak snad to nechytneš
, i když teda teď to řádí pěkně, ani se teda nedivim, když vidim to počasí, který neví co by dřív
. Ať se brzo vyléčí, aby jste mohli začít vypuzováním ![]()
@xk.kx To já si na druhou stranu říkám, že právě ten porod zvládnu levá zadní
. Ale bůh ví jak to skončí
Můžu si říkat teďka co chci a přitom bude všechno úplně jinak ![]()
@sjuzenn
to je správný přístup, odskočíme si, porodíme a jdem domů, pohoda, žádnej stres
.Ale jak píšeš kdo ví jak to dopadne, ale kdyby to bylo takhle, tak bych
radostí
. Ale zase je dobrý mít pozitivní přístup, nebát se a třeba to tak bude. V sobotu se přemístim do města, kde budu rodit a pak už může vylézt, i když tomu nevěřim, ten spěchat nebude
.
@xk.kx No já bych radostí skákala
. Ale jak jsem nervozní, kdy to přijde a jak tak jsem takovej nervák. Že jsem pomale na všechny v okolí nepříjemná. Přitom v sobě cítím tolik radostí. Už aby to bylo za náma. A byli spokojené a klidné.
Ahoj, poradna dopadla dobre, odhad vahy je 3,063-3,27kg, takze zatim zadny obrik (dnes jsem dle ulz 38+0). Horsi jsou kontrakce, dr mi s usmevem rikala, az si jdu balit tasku. Ja bych rada, aby se uz mala rozhodla, zda se uklidni a da mi trochu pokoj, nebo pujde ven, ale tyhle kopecky fakt uz docela lezou na nervy ![]()
@Fally123 no parádní monitor
. Takže koukám, že ty budeš nejspíš první, kdo bude držet mimíse
.
Fakt uz potrebuju babske rady, jak ty hory bud uklidnit nebo rozjet a porodit, neni to zrovna prijemne a jsem z toho uz unavena. Jesteze v noci byva jakztakz klid. Mam doma jeste skoro trileteho kluka.
Ahojte, tak co? všichni pořád v celku? Já jsem dneska začala pít ten maliník, nebo spíš jakousi směs na čaj 4 týdny před porodem (já už mám teda jen 3) tak jsem zvědavá jestli to bude mít nějaký efekt…
Přes noc u nás nasněžilo asi 15cm sněhu a pořád padá, je to krása, ale zítra do toho má začít pršet, tak z toho budou pěkný sra*ky ![]()
@Martinka17 Tak mi zatím vpořádku. Už nám zbývají taky 3.týdny. a nemůžu se dočkat až se malé bude chtít na svět. Každej den ju přemlouvám. Jinak ten sníh je pěkne na prd, ani na procházku se nedá jít.