Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám poslíčky 14 dní a furt nic
. Otevřená jsem jenom malinko už těch 14 dní a četla jsem, že poslíčci otevírání nezpůsobují, tak proto jsem pořád otevřená stejně
. Mně vždycky od poslíčků pomůže procházka nebo vana. Jsem chtěla vyzkoušet ten sex na spuštění porodu a přítel nechce
. Prej už nechce, když je malá takhle dole, že mu to nepřijde správný a bojí se, aby jí něco neudělal. Ach jo ![]()
Vana je super ale hned jak vylezu tak za půl hodky je mám zas potvory jedny
tohle je moje druhé těhu a z prvního jsem je neměla vůbec tak to mám asi za to
uvidíme zkusim procházku se psíkem a snad to povolí.
Ahoj, taky se přidávám, termín máme 31.1, ale kvůli tlaku to spíš vypadá na vyvolání o trochu dřív. Od začátku března jsem otevřená na 2 prsty, sc 8, všechno prej vypadá na porod…ale…nic se neděje. Posledních pár dní mě pobolívá v podbříšku jako u ms, ale nic víc.
Teď jsem v tom počasí navíc asi natydla, takže ucpanej nos a v krku knedlík - snad se to do porodu umoudří.
Ahoj, 40+2 a stale nic. vcera mi delali hamiltona, tak dneska rano me opustila hlenova zatka, ale to nic neznamena. Takze ve ctvrtek kontrola a domluva na vyvolani, snad malej do ty doby vyleze sam ![]()
Hamiltona mi dělali už minulý úterý a taky nic. Jestli to do pár dnů nepůjde samo, zkusim některej z koktejlů, abych to malinko popohnala ![]()
U mě při prvním porodu odešla ráno zátka a druhý den byla malá na světě
tak hodně štěstí at je to co nejdřív ![]()
Ahoj holky, já mám TP 22.3. čekám holčičku
zátku nemám už týden, ale prý to neznamená nic. neodešla totiž s krví?! ![]()
Mě opouští zátka už druhý týden a to docela dost silně, takže to nic moc neznamená. Ted jsem si jeden den taky poležela v nemocnici kvůli zátěžovýmu monitoru, tak jak do mě píchali ten Oxytocin tak se to asi o kousek pohlo. Kleslo mi trochu břicho, hlavička že už naléhá na vchod a hrdlo je na prst, tak uvidíme, snad se to brzo rozjede pořádně a třeba i dodržíme ten zítřejší termín. CS mi posunuli na 5 tak aspon nějaký malý pokrok.
@Martinka17 jj to nic neznamena to mas pravdu, me taky hlavicka uz hodne doliha na vchod, ze ji dr nemohla ani zmerit pri UTZ. jinak to mame stejne otevreno na 1prst a CS 5 a je mi to prd platny, stejne se nic nedeje a to jsem 3dny po terminu.
Když to tak čtu…u mě je to přesně obráceně…otevřená na dva, cs 8, ale zatím mi nikdo neřekl, že by hlavička sestupovala. To abych se nakonec začala bát, že já sice budu k porodu připravená úplně, ale malýmu se dolu prostě chtít nebude…chjo…
@rtima to máš dobrý, jakmile ti pak klesne dolů tak to pujde rychle ![]()
@Martinka17 Snad máš pravdu…já si pořád dělám srandu, že na porod si vyčleňuju max dvě hodiny
od prvních kontrakcí, ani o minutu dýl…tak abych pak nebyla překvapená, až mi řeknou, že se malýmu nechce a musím třeba na císaře. Trochu by mě pak naštvalo, že ty všechny utrejchy do sebe leju zbytečně ![]()
@rtima Neboj, já rodila koncem února (termín byl 9.3) a byla jsem také otevřená. Jen se čekalo na kontrakce, aby malej sestoupil. A když nastoupili, tak byl malej za 45 min. na světě ![]()
@petula84 tak to je krásný, to by se mi líbilo, takhle rychlovka
Když ale koukám jak se to moje zlatíčko dlouho chystá, tak to bude trvat o hoooodně dýl ![]()
@petula84 A ty bláho…to zní víc než hezky
pěvně věřím, že na tom budu stejně jako Ty. Každopádně gratuluju.