TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
20.3.13 11:34

@PupikMira jsme na ton uplne, ale opravdu uplne stejne, ja uz se dozvim zitra vic, kdy pujdu na vyvolani, jsem dnes 41+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.13 12:13

@xk.kx já jsem taky ráda, že nejsem jediná :)Jsem prvorodička a nedělám si z toho těžkou hlavu, ale už mi přišlo, že tady skoro všechny diskutující porodily (včetně těch, co měly termín až po nás :) ). Zítra a v pátek začnu nasazovat skořici a sex, když to nepomůže, tak v neděli nastoupí sofistikovanější pomoc :) Každopádně, jestli někdo jíte hořčík proti nočním křečím v lýtkách a chcete už rodit, tak ho přestaňte brát - kromě křečí v nohách to samozřejmě mírní i kontrakce :) (asi to víte, ale kdyby náhodou :) Mě to v první chvíli nedocvaklo :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.13 18:26

@marky9
Ahoj, jsou totiž vyjančený ještě víc než my :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.13 18:32

@xk.kx
Ahoj o tom hamiltonu jsem tu už četla-do té doby jsem nevěděla, že se vůbec něco takovýho existuje :roll: jsem zvědavá, jak pochodíš zítra a na sebe, jak pochodím v pátek… :? ale když se přenášení nebrání, tak mě určitě ještě nechají být :cert: zatím si nepříjdu, jak před porodem :mrgreen: dnes jsem měla na návštěvě kámošku a projít jsme se byly a vařila jsem a prala a před tím uklízela… :think: a to chodím x krát denně do čtvrtého patra-nemáme výtah… tak uvidíme :lol: :lol: :lol: spíš si myslím, že zítra už budeš rodit Ty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.13 18:37

@PupikMira
Ahoj, taky prvorodička… tak to i já budu přenášet… bříško mi vůbec nepadá dolů :D zřejmně si řekli ty naše mimi, že půjdou ven až na sluníčko :dance: a jakou skořici nasadíš? :?: 8o u nás sex nepřipadá v úvahu :oops: jsem mrtvá na spodek pár měsíců a i přes to, teď už se i ten můj bojí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.13 18:39

Já byxh sex dala, jenže manžel se bojí, že mi rupne voda při sexu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.13 19:03

@florance
:lol: nooo, holt trochu víííííc mokrááá :lol: já jsem o chuť přišla a toho mýho jsem o ní asi do slova připravila :lol: :lol: :lol: prý se Ti to pak hned spustí?! a nebo počkej co napíše @PupikMira o skořici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.3.13 19:17

@Bolly
Halooooo, kde jsi? jak si dopadla v porodnici? co Ti řekli? jak se cítíš? Ty určitě rodííííííš :pankac: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.3.13 23:03

No jestli čekají na hezké počasí, tak to má být až druhý týden v dubnu a to teda nevydržím :jazyk: Skořice by měla podporovat děložní činnost. Mám ji hrozně ráda a celé těhotenství jsem se jí kvůli toho snažila omezovat, tak snad teď pomůže… :) Máte někdo ještě nějaký další tip? Já znám jenom skořici, sex a čaj z maliníku :) Procházky mi dělají hrozně dobře, chodím každý den, normálně se hýbu a skoro v ničem se neomezuju, ale nevím, jestli to má kýžený efekt, když už jsem ve 41. týdnu :mrgreen:
Doufám, že budou u doktorů jen samé dobré zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.3.13 07:20

@PupikMira No, já si plánovla přesně to co ty plus skleničku vínka. Že začnu vyhánět od 38. týdne. Nakonec jsem si dala večer jen to víno a druhý den rodila :lol: Nevím jestli to pomohlo nebo ne, ale byla to dobrá souhra okolností. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
21.3.13 08:46

U nas zafungoval sexik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.13 08:59

Ahojda, tak jsem pořád celá a v porodce jsem se dozvěděla úplně něco jiného než u mojí gynekoložky. Ta mi naposledy říkala, že jsem na jeden prst otevřená a čípek je měkký a včera doktor v nemocnici, že jsem na špičku prstu a jinak je čípek uzavřený a polotvrdý. Vypadá to, že se asi zavírám :think:. Fakt tady je vidět co doktor to jiný názor. Jediný na čem se shodli s doktorkou byla váha mimča. Tak se mi vidina porodu vzdálila ještě víc po těch informacích :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.3.13 09:32

@eva0209 ahoj,tak jsem dopadla tak, ze termin na vyvolani mam v utery a to budu 41+6,to jsem mohla tusit, ze to nechaj na posledni chvili.ze nejradsi by me nechali az do kvetna, kdyby to bylo mozny.Dnes mi udelala dr zase hamiltona a pry, ze dnes ci zitra urcite prijdu, haha, fak vtipny.Jsem z toho nestastna, vsichni rodej a ja toho nejsem schopna.sice cipek mekkej a otevrena na 2cm, ale k cemu mi to je.Tak drzim palce, at tobe to dopadne lip a o vilendu mas prcka u sebe. jinak na mongtor jdu ted obden, takze v sobotu a v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.13 09:40

@xk.kx Ahojda, zkoušela jsi jim říct po termínu, že to chceš prostě vyvolat a čekat nechceš, jestli to náhodou nepřijde samo? Moje kamarádka právě měla termín v pátek a doktorka jí řekla, že jestli přes víkend neporodí, tak ať si zajde do porodnice na vyvolání, jestli chce 8o a stejně pak o víkendu začla sama rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
21.3.13 10:40

:P :P @xk.kx
Až v uterý? Božééé!!! :x neboj, příjde to samo a nebo v úterý to je už tutovka!!! jsi statečná a strašně Ti držím palce :potlesk:

@Bolly
já sem tam piju ten maliňíkovej čajík :think: prej to tam má změkčit, tak si ho zkus dát :lol: a nebo si uvař ňákou skořicovou kaši či jinou mňamku, jak píše @PupikMira a nebo sklenku vínka, když to @petula84 takhle popohnala!!! mě po vínu pálí žáha, jako čert :cert: a normálně jsem na mejdánkách pila vodku, tak to nevím co si dám o víkendu já, pokud to do zítra nepříjde :mrgreen: mě teď strašně voní rum-pokaždý, když peču, tak bych si do toho těsta obtiskla celej ksicht :D zbombardovala jsem, jako náhražku rumový pralinky a i mi holky přišlo, že jsem po nich pinknutáá :lol: :lol: :lol:
@PupikMira
To má být takhle hnusně až do dubna? jéééé, to mě čekají hezký věci!!! :zed: zítra jdu do poradny a na ultrazvuk, tak uvidíme??? hned se zeptám na čípek a na otvírání 8o dnes mám jen strašně oteklý kotníky, ale jinak jsem taky úplně v pohodě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí