TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
16.3.13 19:56

@Martinka17
Ahoj, tak tady u Tebe čtu, že Ti odchází zátka a to silně…asi jsem úplně mimo, ale co je silně? a odchází i s krví? snad se nikdo nepozvrací :poblion:,ale ta moje zátka vypadala, jako rozkousaný průhledný haribo :mrgreen: a i mi doktorka řekla, že to bylo fakt ono. a taky tady holky píšete o CS a já to nikde ve zprávě uvedený nemám… dnes jsem 39+1 a naposledy v poradně jsem byla 38+6 a to mi jen napsala proměklé hrdlo 1cm pro prst těsně, hlavička volně naléhá…a pak tlak atd… ještě, že tady jste :dance: :potlesk: díky moc za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.3.13 20:37

@eva0209 já mám cs prímo v průkazce - cervix score, boduje se tam naléhající část, diletace hrdla, zkrácení čípku, konzistence a směr čípku. hodnoty 0-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.3.13 20:51

@eva0209 no já mám už asi měsíc výtok, postupně se zvětšoval, ze začátku to bylo jen trošku, že sem měla špinavý kalhotky (bez krve), ted něco přes týden se to hoodně zhoršilo, musím si dávat vložku, doktor, když sem mu to říkala, tak mi říkal že postupně odchází zátka a že je to v pořádku… Lehce krev jsem tam měla jen asi 2 dny, jinak je to bílé, občas nažloutlé… Když toh oodejde víc tak to pak i dost svědí, jako by to byly kvasinky, ale ty to prý nejsou… Takže se několikrát za den sprchuju a dá se to tak vydržet. Jinak já CS v průkazce nikde napsaný nemám, poprvé mi ho doktor řekl v 39 týdnu a to jen když říkal co psal do počítače, tak jsem ho zaslechla, jinak nic. Ted v té nemocnici mi to napsali do zprávy kterou mi pak dali, takže tam jsem se konečně dočetla co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
16.3.13 21:07

@rtima @Martinka17
Ahá, tak já taky v průkazce nic nemám :think: možná, že mi to napíšou do zprávy až teď při další návštěvě v poradně kam jdu ve 40+0 :nevim: jinak já žádný výtok, jen párkrát to haribo :mrgreen: po prvé bylo průhledný a včera takový mléčný :roll: no už, aby to přišlo a prcková byla venku :lol: jinak teď ke konci jsem taková ňáká mokrá furt :oops: a děkuju móc za odpovědi :potlesk: prvorodička a čumím, jak umím :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.3.13 09:37

Ahoj tak se musím pochlubyt, dlouho jsem tu nebyla.7.3 se narodil Jířík. Sem z něj nadšná. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.3.13 10:50

@hafan Ahojda, tak to velká gratulace k Jiříkovi :kytka:, ať vám dělá jen samou radost :). Já mám poslední termín dneska a furt nic, nějak se jí nechce ven. Ach jo, já se snad nedočkám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.3.13 11:24

Ahoj březňáci, tak mi už jsme týden na světě :dance: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
18.3.13 12:14

@hafan @Těhullle
Moc gratuluji holky :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
@Bolly
Ahoj, já mám termín v pátek a taky se obávám, že se jí nebude chtít ven… moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.3.13 12:22

Hezky se to tu zamiminkovává :-) co přidat galerii miminek? Pochlubte(me) se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
18.3.13 15:15

@Fally123…zatím můžu přidat jen jednu z bříška, ale na miminka co jsou na světě se strašně ráda podívám s tím souhlasím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.3.13 15:43

Tak to je naše Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
18.3.13 15:54

@Fally123
Bože můj, ta je kráááásnááá :lol: a ty vlásky :mrgreen: hrozně se mi líbí ty vlasáčci :lol: pálela Tě žáha? říká se, že u vlasatých mimi pálí a já jím tak 5 i víc rennie denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.3.13 16:21

Pálila jak čer :cert: t :-) Mně pomáhala jedlá soda - malá lžička do studené vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.3.13 19:04

Ahoj, také přidávám foto. My už jsme teda 3 týdny starý, rodily jsme trochu dřív. A dávám i foto s bráchou :D
Fally123 malá je fakt krásná. Má úžasné háro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.3.13 20:50

@petula84 to jsou dva drobecci :potlesk: Aničce je teď také 3 týdny, ale je to pěkný buřtík, neustále by jen jedla. Měla 3,05kg a už má 3,7kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí