Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás podobně, dort nedort, hlavně že chutnal
A celá rodina pohromadě, takže se mohl Tomášek náležitě předvádět ![]()
Když tak čtu ty vaše míry, tak si říkám, že mám doma asi pořádnýho chlapa. Měl skoro 11 kilo a 81 cm…a to ho ještě měřila jen tak aby se neřeklo, takže ve skutečnosti bude mít ještě víc ![]()
Jinak taky už nějakej ten pátek není k zastavení a ten bordel, co je schopnej udělat během tří minut, je taky žůžovej ![]()
@rtima s tim bordelem mas naprostou pravdu, kazda minuta, kdy se klid a hraje si sama, me pak stoji pul (a vic) hodiny uklizeni
Tak mi v roce skoro 12kg a 80cm, máme pořádnýho chlapa, od pondělka nám chodí a prošmejdí vše. Akorád mě rozčiluje, jak se mu pořád něco nelíbí a je to vzteklinka ![]()
@xk.kx tomáš se taky hrozně vzteká, když mu nedovolím někam jít, něco vzít, nebo když jdeme z procházky domů…posledně dokonce kolem sebe kopal nohama
a ještě začíná zkoušet, co povolím, fňuká, pořád chce chovat…no radost ![]()
@rtima přesně to samé máme, ale úplně doslovně, jak píšeš. Už z toho kvetu, včera teda perlil celý den
.Naštěstí teda kolem sebe ještě nekope a nemlátí do ničeho, ale co takhle vím, tak nás to taky určo potká. Teď je rád, že chodí
.Včera jsme někam jeli autem a pokaždé, když se vystoupilo a zase se šlo nastoupit, tak to byl řev v té autosedačce, vůbec tam nechtěl.
A co s ním provádíš, když ti při všem řve? Já ho nechávám vyvztekat a za chvíli ho to přejde. Občas dostane přes ruku.
@xk.kx já podle toho, o co jde…v autě ho taky nechám řvát, když něco dělám, tak na něj houknu, že už teda ale dost, nicméně to zrovna dvakrát nezabírá. Někdy se ho snažím zabavit jinak, ale to bych nic jinýho neudělala. Takže občas dojde i na to, že dělám, že to jeho fňukání nevidím, nicméně když mi u toho visí na noze, tak teda kvetu taky. Nejhorší je, že to přijde naprosto bez varování…jednu chvíli zlatíčko a během minuty mi utírá nudli do kalhot. No, snad to období brzo přejde ![]()
Ahoj, tak u nás se ještě nechodí…ale i po čtyřech udělá bordelu hromady
jak je dlouho ticho, vím, že někde škodí
nejraději si hraje s miskou vody našeho psa
a pokaždý, když se rozčiluju- tak mi příjde, že se rozčiluje taky
Zkoušela jsem dávat i přes ruku, ale když se to celé opakovalo už 6×
i vztekloun je prvotřídní
asi to mají po otcích ![]()
@eva0209 jj taky vždycky, jak někde je a je ticho, tak vím, že někde něco rozebírá
.My misku doma schováváme, jinak byla voda všude. A naštěstí haf je venku, tak bumbá tam. Rádi vyndáváme dvd ze skříňě, no prostě dělá cokoliv při čem udělá bordel
.no jako hrozný vzteklí zvířátko máme
.Bude jak po tatínkovi, tak trošku i po mě, hlavně já nedokážu být vůbec trpělivá, takže je to pro mě boj.Ale snad je to přejde. ![]()
za chvíli začne chodit, uvidíš, u nás to přišlo hrozně nečekaně, o víkendu dělal tak 3 kroky a hned spadnul a v pondělí se najednou pustil a šel jich tak 10 a druhý den už prošel celej barák ![]()
@xk.kx miluje nádobí, vařečky, hrající hračky, mokrý ubrousky, tahací kapesníky, šuplíky
a vsětšinu věcí by ráda sama- hlavně jíst
Já ani nevím co to je v klidu si zajít na záchod
minule šáhla po toaleťáku a odešla… Já si pak namotávala
jí se moc líbilo, že se to dá táhnout metry daleko
no na první krůčky jsem zvědavá
občas zapomene se přidržovat a stojí sama
a jak si všimne, hned čapne stůl a nebo si klekne
pes dostává čulajs- támhle zatahá, lehá si na ní
jen s jídlem se dělí
Včera jsme byly u fotografky, že se necháme od profíka zvěčnit- ani náááhodou
prostě když se zabejčí, tak ani prd
![]()
Holky, my dneska ráno pomalu hodinu hledali klíče od auta..nakonec byly v base s pivama. Na to, že mám hračky v lednici, boty v koši na odpadky a kreditku v bedně s hračkama…na to uz jsem zvyklá…ale tohle byl docela šok. Manžel měl v 8 ráno někde být a my lezli po kolenou, hledali a přemlouvali mlaďase, aby nám klíče zase našel ![]()
Jinak u nás ta chůze nebyla tak rychlá…já ho nechávala vyloženě samotnýho a snažila se nepomáhat…ve všem byl hrozně rychlej, ale chození bylo na jeho styl pomalejší, je na sebe opatrnej a bál se. Každopádně jsem četla, že by děti měly cca 5 měsíců lézt a stát a teprve pak začít chodit…asi to měl spočítaný ![]()
Co se ještě toho bordelu týče, všechno smete na zem, ze stolu, ze skříněk, z šuplíků…prostě hrozný, už ani nemám sílu to uklízet.
@sjuzenn a porodila jsi 17.3.?! Já měla ten samý termín a v ten den i porodila ![]()