Poradna duly
Jana Čurdová
@Fally123 Mě se ještě nepovedlo dokopat muže k tomu, aby malou přebalil
říkala jsem mu at si to jde vyzkoušet dokud je maličká a tolik se nebrání, že se tomu stejně nemuže vyhýbat na pořád, ale jako bych mluvila do zdi
![]()
@Martinka17 ahoj mi tam mely pečivo z mrazáku kolikrat ješte studeny
ale nejde ani tak o pecivo jako zelnačku, hrach, květák a podobně obědy sem prostě nejedla jinak by se malej uprděl ![]()
Jinak ten muj se přebalování kupodivu nebrání
zkusil si to už v porodnici
Kazde dite reaguje jinak, u syna jsem jedla temer vse bez omezeni, dcerka rve u kazdeho prdu, citlivka ![]()
Trochu z jineho soudku, uvazujete o antikoncepci? jake? Poprve jsem brala azalii, ale nesedla mi, zvazuji telisko, nemate zkusenost?
@Fally123 zrovna řeším to stejné, hnedka těhotná být nechci, ted nám to vyšlo hned na první pokus, tak je velká pravděpodobnost že by to dlouho netrvalo. ![]()
Do prášků se mi ale znovu jít nechce, přece jen je to svinstvo, tak se teď chystám zajímat o další možnosti ochrany
Budu ráda za každou radu ![]()
@danyzem33 Já si tělísko nechala dát, mám mirenu. Mám ho dva týdny, tak uvidíme. Zatím občas trochu špiním, ale jinak ok.
Ahoj holky, já se k Vám taky přidám, 11.7.mi vyšly dva testy pozitivní, hned jsem běžela k doktorovi a ten mi to potvrdil. Jenom že, teď mám trošku problém. Když mi 11.7.řekl, že už tam je „váček“, tak jsem přeci nemohla otěhotnět mezi 5.-7.7., ne? Doktor mi tvrdí, že jsem otěhotněla mezi svátky. Já mám pocit, že už v červnu. Máte s tím nějaká zkušenosti? ![]()
Pokud doktor vidí zatím jen váček, bude to tak do pátého týdne, později už by viděl i víc. Takže můžete mít pravdu i Vy, i on. To se zjistí podle dalšího ultrazvuku, ten už bývá na den přesný ![]()
Rtima: Děkuji moc… Už 2 návštěvy po sobě mi řekl, že jsem buď to 4+5tt nebo 19.den těhotná… návštěvy byly od sebe cca 2-3 týdny.. ![]()
Ahoj, oslavili, Anicka je sikulka, chodi od desateho mesice, takovy maly dablik
Je to tedy drobek, na rocni kontrole 71,5cm a 8,1kg a tady je:
Ahój
tak oslava byla
myslím, že jsem to nejvíc žrala já a babičky
Josefíně to bylo docela fuk
zapatlala si v dortu a jinak den, jak každý jiný
a k roku tedy u nás 72,5 cm a 8120g ![]()
Tak ja se teda taky pochlubim. My slavili 1.rok 25.3.
Mia taky moc nevedela o co jde, ale my jsme si to uzili a hlavne ten vyborny dort.
Jinak Mia ma 74cm a 9,6 kg