TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
22.3.13 14:50

@Martinka17 gratulace k me jmenovkyni :potlesk:. Taky pocitam, ze kdyz mi ted nic neni, ze si to pak uziju alespon trojnasobne :(.ale jak pises, jak je venku pak clovek na to hned zapomene. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.3.13 17:47

@Martinka17 velké gratulace! Přidej fotečku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.3.13 20:07

@Bolly
Ahoj, já byla dnes na poradně 40tt a malý se nechce ven :think: prý to tam mám připravený na porod, ale nic víc mi neřeknou :cert: v neděli, středu a pátek jdu na monitor a v pátek i do poradny a pokud to nepropukne do apríla (to budu 41+3)tak začnou zátěžákem a vyvolávačkama… to řikám furt-čekají na sluníčko :lol:
@Martinka17
gratulace :kytka:
@marky9
Ahóój i tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.3.13 20:17

@eva0209 takze jsi na tom stejne vid? drzim palecky at to propukne samo.no jestli cejaki na slunicko, tak to vidim, ze dorazi az v kvetnu :cert:.jinak ja jsem po horke koupeli, ted si dam cervene vinko a za hodku mi dorazi pritel, tak na nej hupsnu a to by bylo aby nebylo :cert: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.3.13 21:02

@xk.kx
Ty jsi víííc, né? ale máš stejný problém :pankac: no jsem zvědavá na tebe a já to budu mít taky tak :mrgreen: koupel si dám taky, vínko nechci a sex nebude 8) 8) 8) taky Ti držím palce a jsem zvědavá, jak se cítíš i když vím, že jsem dnes aspoň desátá co se ptá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.3.13 21:59

@eva0209 jj ja jsem dnes 41+2tt, ale mame stejny problem.. No k sexu se dnes donutim po hodne dlouhe dobe, behem tehu me to moc nebralo, tak snad po porodu se chut vrati :roll:. Ja se citim furt stejne, zadna zmena :(.az teda, ze ruce mi vic a vic otykaj, takze po ranu 10min. rozvicka, abych zacla citit prsty. jinak teda furt mi nekdo pise ci se me ptaj, tak co uz, no neodepisuju, nebavi me furt psat neee.Az bude venku dam jim vedet, coz nechapou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.3.13 22:08

@xk.kx
Mě taky od rána pípal tel a myslím, že dalších pár dní pípat bude :lol: :lol: :lol: pokaždé, když já náááhodou někomu volám, tak místo ahoj slyším jen :„úúúúžžžž?“ :cert: taky se cítím fajn-mě začaly otékat nohy :zed: už včéra mě bolela kyčel a kolena :| dnes i záda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky doufám, že si mě po porodu najde ta má chuť :lol: tak si dej ještě vínko :oops: 41+2 je strašnej masakr :kytka: 9 dní ještě to už snad ani nedám :pocitac: Hlavně, že se cítíš jinak fajn-to je fajn i miminku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.3.13 23:35

@xk.kx
Haló, kdepak jsi??? nechci být otravná, ale Ty rodííííš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.3.13 23:37

@Bolly
A ty rodíš taky… :potlesk: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.3.13 09:41

@eva0209 ahoj,ja urcite ne. U me to nehrozi :D. Vcera na mongtoru rovna cara u kontrak2i, takze uz jsem se smirila s tim, ze v utery rano mame nastup na vyvolani :(.taky stale 2v1? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.3.13 15:14

@xk.kx
Ahoj, u nás taky dneska ráno rovná čára :cert: já se z nás picnu :think: ve mě včera úplně hrklo, že si tady nebyla… 8o přitom jsem Ti to tak přála a záviděla :oops: tak v úterý…mi příští pondělí aprílové… :zed: dnes říkala sestra, že mám dost živé miminko-dneska tam snad tančila lambááádu :dance: ale ani kontrakcička… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.3.13 15:35

@eva0209 taky na tebe ten monitor nefunguje vid? Miluju, kdyz vidim tu rovnou caru a to ji zitra uvidim znovu :(.tak to uz mate za par a budete mit aprilovy mimco :). Teda, tak ono si to tam trsa a ze by vylezujo to ne, nj je znat, ze to budou tvrdohlavy berani :roll:.dr mi dal radu, ze cely vikend mame sexovat, tak mu rikam, ze bych rada, ale ze s tim brichem moc gymnastiky teda nejde :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.3.13 20:37

@xk.kx
berani-to si užijeme 8o partner je lev a já panna :think: hned si o tom asi něco přečtu…myslela jsem, že stihnu ještě rybu :lol: od doktora rada dobrá, né? to mi říkala v pátek doktorka taky a dnes i sestra… :zed: u nás tohle neprojde… :nevim: spíš dám víno a pak plato rennie na žáhu :lol: a k snídani cini minis do skořicové kaše :lol: půjdu běhat nahoru a dolů po baráku :lol: a to je asi u mě maximum :think: zítra už uvidíš kontrakce :dance: určitě se už i u Tebe v břiše ví, že pokud to nezačne v úterý už bude muset :D :D :D normálně bych s fešákem dala řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.13 06:09

@eva0209 to jsme dve, tez jsem myslela, ze bude ryba, ale beran, to si fakt uzijem a ja tuplem.Jsem taky panna, ale pritel je byk, takze se tesim mit doma byka a berana :o. A sex neprojde, ze nechces? Tak u nas treba vubec nezafungoval a i jsem malymu domluvila, at kouka sam, ze zitra ho to nemine a ten ma z toho akorad srandu :cert:.tak to me zaha nepali vubec, takze se u me nesplely a bude to kluk a nebo treba plesata holcicka :D. Jsem zvedava na monitor na tu rovnou caru :).jinak tu tvou snidani bych si nechala taky libit, mnam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.3.13 08:18

Holky i já se k vám musím přidat, taky už mě to nebaví, ale mimču se prostě nechce ven a nechce :cert:. Taky zkouším ledasco, ať ho trošku popoženu a NIC. Dneska mám kontrolu, tak uvidím, jak pochodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí