Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já se přidávám do diskuze…termín mám za 9dní, už je mi to dlouhé, nic mě nebaví
stále se jen pozoruji ![]()
Tak devcata je tu nejaka, ktera uz ma po terminu a stale nic nebo jsem sama
?
Tak já hlásim, že jsem včera měla první termín a dnes mi oznámila doktorka, že počkáme ještě týden a pak vyvoláme.
Jinak zátku prý mám hodně uvolněnou a že jsem už připravená na porod, prý to může přijít hned, takže to vyvolávání nejspíš prý nebude.
Tak jsem zvědavá, kdy to bude, ale prý jsem na porod už připravená každou hodinou, tak uvidíme
Tak já se taky přidávám. Mám den po posledním termínu a nic. Zítra jdu poprvé do porodnice, aby mě prohlídli, tak jsem zvědavá co mi řeknou. Kdyby mi zázrakem nabídli vyvolání, tak ho určitě přijmu, ale myslím že spíš ještě ne, že budou chtít ještě chvilinku počkat
. Já jsem právě hodně drobná a mám úzkou pánev a myslim, že není dobrý abych jí dlouho ješte nosila, aby byla čím dál větší. To by to pak mohlo skončit císařem a to nechci ![]()
@marky9
Ahoj, já mám termín za 3 dni a taky se furt pozoruju
přítel se mi směje a pokaždé, když jde ráno do práce, tak se na mě podívá a říká. „dneska to nebude“
já si vždycky říkám-Ty by si to tak poznal…
ale taky jsem taková na pérkách ![]()
@xk.kx
Ahoj, já na termín teprv čekám
mám ho v pátek
jak dlouho čekáš? a jak dlouho Tě nechají přenášet? ![]()
@florance
Ahoj, zrovna se ptám, @xk.kx jak dlouho Tě nechají přenáše a čtu dál a u Tebe čtu, že týden
zátka mi odchází už pár dní, ale bez krve a to je prý v pořádku
držim palce ![]()
@Bolly
Ahoj, zítra pokud Tě pustí ještě domů, tak hned napiš
držim palce ![]()
@eva0209 dnes jsem 40+6 a ve ctvrtek se budem domlouvat na vyvolani, tak jsem zvedava zda o vikendu to vypukne a nebo budou jeste cekat. Kazdopadne mi rekli, ze do pristi stredy musi byt venku.
@xk.kx
Takže 42 tt je maximum… dnes jsem se totiž bavila se známou a prý slyšela, že tě nenechají po termínu víc než týden-to by byl 41 tt takže je to jinak
Jak se cítíš? rodíš po prvé? někdo říká, že prvorodičky rodí dřív..někdo, že přenáší…
![]()
@eva0209 prave,ze se citim uplne fit, zadny bolesti, otoky minimalni jen na prstech na ruce, nesevru po ranu pest, ale to hned rozhejbu a je to v poho, takze to vypada, ze me do 42tt nechaj, uvidime co mi reknou ve ct dam vedet
. Cekame prvni a kazdej mi rikal to budes prenaset a ja, ze nebudu, jo prd a je to tady
.Ve ctvrtek mi udelali hamiltona, ten napomohl jen, ze me opustila zatka, ale jinak nic.Tak drzim pesti at v patek porodis a mas to krasne za sebou ![]()
@eva0209 píše:
@marky9
Ahoj, já mám termín za 3 dni a taky se furt pozoruju![]()
přítel se mi směje a pokaždé, když jde ráno do práce, tak se na mě podívá a říká. „dneska to nebude“
![]()
![]()
já si vždycky říkám-Ty by si to tak poznal…
![]()
![]()
ale taky jsem taková na pérkách
Můj manžel také každý den, když se vrátí z práce…ptá se: Tak co?
…střílelal bych ![]()
Tak hlásim, že jsem pořád komplet… Zátka mi stále odtéká čirá, vodová bez krve. Někdy mě píchne v podbříšku a tvrdne břicho… Ale jinak se nic neděje
Ahoj, já jsem dneska 40+5 a cítím se fit
Komu by se taky chtělo z tepla a od neustálého přísunu jídla do zimy a sněhu, že?
Kdybych neměla takový břušek a nespala 10 h denně, tak ani nevím, že jsem těhotná
My čekáme max. do pondělka-tj. 10 dní od termínu. Na celém přenášení jsou bezkonkurenčně nejhorší neustálé dotazy okolí…už se bojím zapnout si počítač
Ať se daří! ![]()