Poradna duly
Jana Čurdová
@xk.kx Ahoj, no uklízení je hotové, a pořád nic
, už tech pár dní nepřežiju
![]()
Ahojda, pořád se mě mimčo drží zuby nehty
. Porod se nijak nesnažím vyvolat, četla jsem, že to nemá smysl pokud mimčo není připravené, tak se prostě porod nespustí
. Nejvíc mě štve, že se to ani podle nějakých příznaků stejně určit nedá, kdy to nastane. Nějaký ženský mají příznaky už měsíc před porodem a nějaký zase žádný. Doktorka mi řekla, že už je úplně dole a začínám se otvírat, ale že to na porod nevypadá
a že nezbývá nic jinýho než čekat. Ach jo
. Jsem ve 38.týdnu, tak by už mohla vykouknout, vůbec bych se nezlobila ![]()
@Bolly jo to mas pravdu, clovek neudela nic, kdyz se jim nebude chtit, hold musime cekat, jen teda bych byla rada, kdyby to bylo do terminu a ne prenaset
. Uz odpocitavam dny, tak snad do pristi str. vyleze.
.
Ahoj holky, je den termínu ale u nás to vypadá že se nic dít nebude. Kope jak blázen ale to je celé. ![]()
@Těhullle pockej v noci, to si uzivaj nejvic a pak pisnes, ze je venku
.my byli na ko a mame 3400g, uz mame min plodovy vody, ale zatim to nevypada na porod, termin sice ve stredu, ale vis jak ![]()
Ahoj, tak já jsem tu u Vás nová.
Termín porodu mám 18.3., čekáme holčičku. Nabrala jsem 11kg. Už moc chci rodit… už je to dlouhý ![]()
@florance Ahojda, to já mám taky termín 18.3. a taky čekáme holčičku a nabrala jsem 12kg
. Na mě je to taky už hoodně dlouhý a už to chci mít za sebou to těhotenství. Jsem z toho nějaká unavená. Doktorka řekla, že to tam je připravený na porod a že musím čekat na pravidelný bolesti. Ptala jsem se jí, jestli to vidí do termínu a řekla, že to nejde vůbec dopředu říct, kdy to bude, že se všechno může změnit z hodiny na hodinu. Snad to budeme mít brzo ![]()
Naprosto chápu, že už chcete mít miminko u sebe, neměla jsem to jiné, jen si teď u dvanáctidenního miminka říkám, kdyby aspoň na jednu noc ještě vlezla zpátky a já se normálně vyspala ![]()
Ahoj holky, tak mi stále nic, zítra na kontrolu k Dr a tam se to rozsekne, chci ho ukecat na pondělí aby mě už poslal do porodky, ale dnes v noci a včera večer bolesti v podbřišku, tak uvidíme jestli půjde sám nebo s pomocí ![]()
Ahoj holky jsem tady dneska poprvé
TP máme až 27.3.ale už to je dost úmorný
nemáte někdo návod jak na poslíčky? otravuje mě to už tři dny v kuse ![]()
@adika009 Ahoj, no já ti s poslíčkama moc neporadím, za týden mám termín a poslíčky mám teprve 2 dny, takže jsem spíš ráda, že se konečně něco děje
Ale vítám tě mezi náma ![]()
@adika009 Zkus vanu, ta poslíčky většinou utlumí nebo úplně zastaví. Mě poslíčci trápily u prvního těhotenství od 32.týdne, o druhého pak od 35.týdne, obě děti se pak narodili 37/38 týden. Ukázalo se, že to nebyly jen poslíčci, ale kontrakce, byly i na monitoru a dokonce jsem se i otevírala (na 2cm), ale oba porody urychlili píchnutím vody. Vím, že jsou otravné, někdo je má a někdo porodí naprosto bez nich. Můžeš zkusit trochu popoháněcí metodu, jestli se něco začne dít. U nás nejvíc pomáhal sexík. Stačil sex a pak jsem měla pravidelné kontrakce a tak jsme jeli.