TP březen 2013

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
25.2.13 09:34

@petula84 gratuluji ;) Teda to ste vzali všichni nějak hopem 8o Téma je TP BŘEZEN a ne unor :think: :lol: si tu za chvilku budu mocet povídat jen sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.2.13 11:25

@Martinka17 Pořát nás tu pár je :D :D :D Ikdyž bych taky brala mýt už malího doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.2.13 13:34

Holky, když jste začly od svého dr chodit na monitor do nemocnice, musel vám vypisovat nějakou žádanku na přepis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.2.13 13:44

@xk.kx Já chodím pořád na gyndu na monitor. Do žádný nemocnice mě neposílá, ale to záleží jaký má vybavení no. Každý doktor to má jinak a nemocnice taky. To ti přeci musí říct, až tě tam bude posílat co a jak dál, jestli ti něco vypíše nebo si tam jenom stačí zavolat a objednat se, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.2.13 13:48

@Bolly tak kdybych rodila ve měste, kde mám gyndu, tak chodim porád k ní, doposud jsem na monitor chodila k ní. Ale protože tam je neschopná porodnice, tak jsem jí řekla, že budu rodit v jiném městě a že se tam tento týden přesunu a ona jen, že i teda tam budu chodit na monitory, což jsem řekla, že s tím počítám a tím to haslo.Ale ted se mě kámoška ptala zda mi vypsala žádanku, tak proto se ptám. do porodnice volám, ale nikdo mi to nebere, tak proto se ptám nejdříve tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.2.13 14:01

@xk.kx Já myslím, že by v tomhle případě tu žádanku vypsat měla :think:. Tak zkus zavolat na tu gyndu a zeptat se tam, jestli je potřeba žádanka. To zní velmi pozitivně, když to v porodnice nikdo nebere :lol:. Až to bude nutný, když ženská bude rodit a bude se chtít zeptat, jestli ji přijmou a nikdo jí to tam brát nebude. To je fakt dobrý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.2.13 14:30

No já chodím na monitor ke svému dr. a ptala jsem se ho jestli se mám nějak hlásit do porodnice nebo tak něco, a říkal že nee, že prostě jen až to na mě přijde tak tam vyrazím, ale nijak papírovou formou to neproběhne. Ale ty když tam ted pujdeš i na monitor tak se hlásit budeš muset, no ale obávám se že my ti to neobjasníme, budeš se holt muset dovolat do porodnice a oni už ti řeknou co budou chtít. Vím že třeba v Brně se museli hlásit na monitory i několik týdnů dopředu, ale v menším městě by to neměl být takový problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.2.13 15:05

Tak jsem se dovolala, přepojili mě na porodní sál a ten přepis od dr mít nemusím, tak jsem si oddychla, protože 150Km bych proto nejela :-D. Díky ženy za názory ;).Myslela jsem, že už třeba nějaká chodíte do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.2.13 15:38

@xk.kx Já chodím do porodnice ale jen kvůli těhu. cukrovce. Jinak bych dál mohla chodit jen ke svému doktoru. Mě akorát napsal do zprávy že mě předává do jejich péče a to stačilo. Jinak sem to měla trochu jednodušší obědnala mě tam sestřička od mého gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.2.13 07:52

Ahoj, já jsem do porodnice také nepotřebovala žádné doporučení od svého dr. Stačilo tam přijít, zaregistrovat se, tedy spíš sepsat základní papíry než pravá registrace, jak ji známe třeba z Prahy, a pak se mě ptali, zda budu chodit na monitory k nim nebo ke své dr. Já nejdřív ještě chodila ke své, přeci jen to tam míň trvá a je to takové osobnější, ale pak jsem přešla k nim, protože třeba o vyvolání porodu a tak rozhodují oni a ne gyndař. Ale nakonec to bylo tak, že jsem přijela v sobotu ráno, že mě pořád bolí poslíčci, to se opakovalo už asi týden, a oni mi sepsali příjem a šlo se rodit, že jsem na 2cm a tak už tam zůstano. Jen to dole prohrábli při kontrole a bylo to, žádné vyvolávačky nebo kapačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.2.13 07:53

Teď jsme pátý den v porodnici a čekáme co žloutenka. Prvního syna svítili, dneska nás měli pustit domů, ale dělají ještě odběry na krev, tak jsem zvědavá, jestli nás pustí, nebo začnou svítit. Je to tu fajn, ale doma je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
28.2.13 08:09

@Fally123 Držim palečky abyste byly už brzo doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.2.13 10:37

Jedeme domu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.2.13 12:57
@Fally123 píše:
Jedeme domu! :mavam:

Gratuluji :kytka:

To já mám za sebou další monitor a malé se ven rozhodně nechce :( alespoň už se trošilinku zkrátil čípek, ale opravdu jen o kousek :? Takže za týden ještě na další monitor k mému Dr. a když nic tak pak už do porodnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.2.13 14:55

@Martinka17 ja uz teda dneska byla v porodnici a jsme na tom uplne stejne, budu prenaset, jak slonice, ten jen tak nevyleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí