TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.13 16:32

@Fally123 jé ty se máš taky bych už chtěla vyhánět.. :( :D kvůli nemotornosti a že se strašně těším :) nojo ale mi si ještě počkáme :( ale dočkáme se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 16:35

@Pinac To je supr že jste pořád 2v1… držim palečky.. A na tu zácpu jsou dobré kompoty..když se budeš cpát kompotama tak to prý pomáhá.. tak to zkus jestli je máš ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.13 17:01

@Mamča Barča my taky sexujeme podle chuti, ale uz nejak hur nachazim polohy a otocit se z jedne strany na druhou, no, chybi mi elegance baletky, spis jak dva hrosi :-) tedy abych manzela neurazila, ja jsem hrosice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.2.13 08:32

@Mamča Barča To já fakt doufám blížící se porod. Nejhorší moje varianta je, že to nepoznam zavčas a pojedu do porodnice i s mým 2-letým synem :roll: To kdyby mi to chytlo, když je manža v práci. Hlídání relativně daleko, tak se jen modlím, aby pak stihli dorazit a já nerodila s Ondrou na sále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.2.13 14:15

Já mám kočárek koupený od 13tt a na vánoce jsme si ho přivezli pod stromeček! jako na tyhle kraviny a pověry kašlu! to je jak s černou kočkou! pokud se má něco stát, tak se to stane nezávisle na tom, kde máš kočárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.2.13 16:56

@lilia81 Přesně :palec:. By mě zajímalo, kdo to pověry vymýšlel. Buď nějakej závistivej nebo zakomplexovenej blb, který se snažil někomu něco znepříjemnit. Vůbec na takový pověry nevěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.2.13 17:06

Ahoj holky taky na pověry o kočárku nevěrím :palec: máme ho koupený také někdy od 20tt možná i dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.2.13 19:01

Asi tak, je to pověra, ale u prvního jsme ho také neměli doma. To by moje mamina asi nepřenesla přes srdce mít ho doma. Teď u druhého už není co řešit. Prostě ho máme a snad to dopadne dobře… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 13:53

Ahojte, můžu se k vám ještě přidat?
já mám termín 17.3. a snad to bude holčička. Ve 12. týdnu to měl být jasný chlapeček, ve 20. už jasná holčička, tak uvidím co nakonec vyleze :) ale počítám s holčičkou, takže případný chlapík by jel z porodnice v růžovém :D
Jinak kočárek mám od Firkonu, za slušné peníze a mám na něj dobré reference, už ho mám i zaparkovaný u rodičů.
Ve čtvrtek jdu poprvé na monitor, ale ne do porodnice, ale ke svému dr. tak jsem zvědavá jak to bude probíhat… Taky ste museli přijít na lačno? mě to přijde divný, naopak jsem někde četla že si s sebou mám vzít něco sladkýho aby se mimčo vrtělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.2.13 14:03

@Martinka17 ahoj,já mám zase jednou v 17tt potvrzený kluka a od tý doby nic, tak si říkám, že nakonec to bude taky takový překvápko a u nás by jela holčina v modrém :D. já na monitoru už byla, ted ve čtvrtek jdu znovu a to zatím ke svý dr, ale o tom, že na lačno o tom teda nevím. A potom co se mi minule udělalo špatně, že jsem tam málem omdlela, tak určitě na lačno nepůjdu a beru si sebou pití. Ale doufám, že tentokrát to vyjde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 14:19

@xk.kx
No já právě když měla jít minule na lačno na krev tak jsem se tam trošičku složila, tak se mi do toho taky moc nechce, ale když sem se objednávala tak mi sestřička řekla že na lačno :( No každopádně si ráno dám aspon sladký čaj, at vydržím cestu šalinou, a s sebou si něco na jídlo vezmu… Jak dlouho trvá to vyšetření na monitorech?

Jinak už se hrozně těším až bude malá venku, začíná to být náročný, v noci teda zatím zvládám jen jednu zastávku na wc, připadám si jako bych spala na tenisáku jak mi pořád vyskakují nějaký boule, ale to vám asi nemusím popisovat, to určitě znáte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.2.13 14:35

@Martinka17 to víš, že jo aspoň sladký čaj si dej, já jak se ráno nenasnídám, tak mě hned začne bolet hlava a je mi divně :-(. Byla jsem na monitoru 30minut. A posledních 10 bylo pro mě nekonečných :-(.
tak to jsme na tom stejně, taky v noci dávám zatím jen jednu zastávku na wc a jsem ráda, že ne víc, bych se vůbec nevyspala :lol:.Naštěstí jsem tak unavená, že já jeho boulení zaspim a nic nevim, ale dělá mi teda problém se přetočit, nejen, že nemůžu spát v mé oblíbeně poloze a to na břiše, ale teď se nemůžu ani překulit a to dneska jak jsem se chtěla přetočit, tak mě chytla nějaká křeč v břiše, ale hned to přešlo :nevim:.Už máš tedy vše připraveno?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
12.2.13 14:46

Holky, já mám za sebou 2 monitory a pokaždé po snídani. A i tak jsme museli poradne zahybat břichem, aby se madam probudila. Poprvé jsem byla 25 minut a dneska 40 minut. Nevím, co určuje dobu. Pokaždé mi pak řekli dobré a to bylo vse, no a dneska mu během toho i ztvrdlo břicho. Každopádně mi to pekne podraždilo dělohu, protože mi cele dopoledne pekne tvrdila.
Dneska jsem 34+1tt a pořad tlačím čas ocima :) Si nedovedete představit, jak budu šťastná, az dokopeme ten 36tt.

Kočárek mám Icoo peak air. My máme holčičku jasnou po odberu plodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.2.13 14:56

Teda holky, já mám nějak laxsní doktorku. Já jdu na monitor teprve až za týden a to budu už ve 37. týdnu. Jinak s prvním synem (u jiné mudr) jsem měla monitory cca 40-50 min. Jenže to bylo kvůli tomu, že malej nespolupracoval a vůbec se nehýbal a pokaždé jsem ještě šupajdila do nemocnice na kontrolu. My máme kočár jané slalom 2008 a nemůžeme si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 14:57

No já celkem to vrtění taky zaspím, ale jak píšeš když se chci přetočit tak si připadám jak tanker :roll:
Nakoupený věči mám asi všechny, ale zabalenou tašku zatím nemám, vždy ráno si říkám že dneska se do toho pustím, ale zatím se tak nestalo :D
Mám dotaz, blbej ale co už… Co se myslí tím tvrdnutím břicha? Já ho mám občas tvrdý, ale spíš od toho jak se mi malá natlačí na stěnu to si občas říkám že snad chce ven přes pupík či co. Ale to asi není to tvrdnutí co všichni popisují, si připadám jak idiot s takovým dotazem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí