TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
30.1.13 12:03

@Mamča Barča áha, tak to já fakt zatím takové problémy nemám,,občas mě jen při chůži začne bolet podbřišek, že se musim zastavit a je klid. tyhle stejné míry jsme měli taky, ale ve 30tt na velkém UTZ? ty jsi v kolikátém že?? 8o
tak to máme dobré plány, snad se naše plány budou líbit i našim mužíkům :lol: :palec:.

jakej maliník jste si koupily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
30.1.13 12:17

Ahoj holky, muzu na pokec? :)
Já jsem dneska 32+2tt, termin 23.3. a bude to holcicka. Já pro zmenu doufám, že to vydržíme co nejdéle, protože uz par tydnu ležím kuli moznosti predcasneho porodu, mam zkraceny cipek. No a břicho mám tvrde kazdou chvíli.
Kocarek máme Icoo Peak air, ale jinak jsem s ostatní vybavičkou na štiru. Zatím ta naše prďola bude chodit nahá :D
Na velkém UTZ v 31+3tt měla 1871g. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme jestli zase vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.1.13 12:36

@Pinac ahoj,jasnačka ;). tak ať vydrží do toho 38tt a pak na Vás může vykouknout hm? :) já myslim, že to vůbec nevadí, výbava se dá postupně nakupovat i pak, zase lepší to dokupovat, než mít toho hooooooodně, že by to na sobě ani neměla. Já toho taky moc nemám, jak vidím ty děti z toho rychle rostou, takže radši budu postupně dokupovat :palec:. taky jdu zítra na kontrolu po 4 týdnech, už se těším, i když ty píšeš, že uvidíš kolik vyrostla, já myslela, že se kontroluje jen čípek to se bude kontrolovat i váha??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 12:45

@xk.kx no já to mám trochu složité.. podle poslední menstruace jsem 33+2tt ale podle utz jsem 30+1tt nejdřív že je prcek malej a ted mi řikaj že je zase na 30+1tt velkej atd.. takže já pevnej termín nemám..řekli mi že 28.března až do 3.dubna tak takovejhle já mám termín.. :( a ten čajík je váženej..je to předporodní čaj z listu maliníku a listu jahodníku.. jinak jinej název nemá :nevim: no já si myslim že můj mužík stim souhlasí :mrgreen: no máme to hezky naplánované…ale prcci si to udělaj stejně jak chtěl oni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.1.13 13:00

8o jo tak ty moš takhle, tak to spíš vypadá, že ovulka byla nějaká opožděná. ty míry my jsme měli ve 30tt a mě řekli, že je to ok a tobě řeknou, že je velkej, fakt poslední dobou všude nepobírám to, jak každej si říká něco jiného(myslím jako na různých institucích) :-(. Takže to je jako by ti řekli termín máte takovej, jakej si mimčo samo vybere co :cert:. Áha já myslela, že ho mají v lékárně sáčkovej, tak to budu muset zapátrat a sehnat si ho už :palec:. jo taky si myslim, že ten můj s tím problém mít nebude, ten bude rád, když celý těhu musí trpět tím, že sex mi nějak nic neříká, ale jednou týdně se premůžu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 13:10

@xk.kx to máš pravdu taky si myslim že si každej řiká co chce..jednou jdeš na kontrolu že tě pošle tvůj gynekolog do rizikovky že si myslí že by jsem tam měla bý t vedená z důvodů aritmie, pak mi prcek rozházel štítnou žlázu, sůl mi sebral, čípek mi naboural.. a doktorka na rizikovce ti řekne že si nemyslí že bych u nich mela být vedená že nevidí jedinej důvod..ale at se teda ukážu za měsíc..pak tam je jiná doktorka a pomalu mi vynadá jakto že u nich nejsem vedená už dýl.. :cert: pak jsem z toho celá taková rozhozená že si mě přehazujou jao horkej brambor.. :( ale jinak prcek je zdravej to mě tak nějak jediné uklidnuje.. :D asi ho budou mít v lékárně ale sáčkovej to nevim.. a má se brát od 34. týdne. A ty jsi v kolikátém?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
30.1.13 13:16

Ahoj holky, muzu se k vam pridat?? My mame termin 11.3. a bude to chlapecek. Dneska jsem byla v porodce sepsat porodopis, jsem dneska 34+2. Uz se nemuzu dockat toho brezna, snad to rychle utece. Z vybavicky mame asi vsechno, uz jen doladit par malickosti, hlavne lekarnu a kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 13:20

@KaataH Ahojky :) To víš že jo :) tý jo tak to máte taky za chvilku. Porodopis si můžeš septat dřív že jo?? tobě už to uteče..hlavně odpočívej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
30.1.13 13:25

@Mamča Barča Jj me uz dala doktorka ten dotaznik nekdy pred mesicem, ale ja nez se tam rozhoupala jit… :D Navic nejsme manzele, takze jsem musela chlapa dokopat jeste na matriku, protoze to po mne dneska taky chteli ten papir o prijmeni. Muzu se zeptat kdy budete chystat postylku?? Ja uz mam tendence ji nachystat, ale zase nechci aby tu 5 tydnu stala nachystana a prasilo se na ni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
30.1.13 13:33

@xk.kx mně dr děla UTZ na kazde kontrole. Taky mi vnitřním ultrazvukem musi kontrolovat ten čípek. Už a je zítřek, chci vědet na čem jsme.

@Mamča Barča Mně vždycky řeknou, že dulezity je termin podle UTZ ve 12tt. U mě to sedelo, já i vím kdy přesně k tomu došlo :)
Já uz 8 tydnu čekám na vysledky kuli pozitivnim protilatkam a nikdo mi nehodlá nic říct. Prostě člověk se občas nestačí divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 13:37

@KaataH Ahá tak to jo..no mi tu matriku máme vyřízenou..budeme se brát až v létě takže jsme to taky museli mít.. :) postýlku mám složenou mám tam matraci a všechny věci na malého ale mám přez ní hozené klasické prostěradlo aby se na ní neprášilo a nebasa tam budu dávat až z blížícím se porodem :mrgreen: ale nejradši bych to měla vše připavené jako kdyby měl přijít na svět už zítra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 13:41

@Pinac já vim taky den kdy jsme počali malého a sedí mi to s posledním krvácením..ale doktoři jsou doktoři oni mají vždy pravdu..ale radši mám vše zbalené a připravené kdych měla pravdu já a malej chtěl jít na svět dřív :) musíš se hodně ptát..já radši za sebe udělám blba a na vše co mě zajímá se ptám..i když na tebe koukají divně..je mi jasné že 8 týdnů čekat na výsledky je úmorné..tak uvidíš zítra..držim palečky at vše dopadne dobře. A zítra se ozvy jak jste dopadli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.1.13 13:45

@Mamča Barča tak tenhle postup přesně miluju, jak dělaj z člověka blbce :cert:.Hned bych jim řekla ať se laskavě domluvěj co chtěj :pocitac:. Ale jak říkáš hlavně, že je malej v pořádku ať si káči říkaj co chtěj, ale pěkně tím člověku zkazej den :zed:. já jsem dneska 34+0,takže si říkám, že si ho musim už koupit, já zase slyšela, že se pije od 36tt :nevim: @KaataH jo taky nás příští týden čeká matrika. Postýlku už pomalu chystám, taky jsem nechtěla, aby se na ní prášilo, ale poněvadž budu rodit v jiném městě, než jsem, tak by mi jí nikdo tady nepřiprvil, takže tak :). Ale zase u jiných vidim, že jí mají i půl roku připravenou, takže měsíc prášení oproto tomu je ještě dobrý :lol:. @Pinac tak to mě čípek nekontroluje UTZ, ale na koze rukou, aby mu něco neudělala, takže mi ho právě ani nikdy nevážila, ale uvidime zítra ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
30.1.13 13:51

Holky po jak dlouhe dobe chodite na kotroly?? ja porad po 4 tydnech a jdu pristi stredu. To budu zacinat 36. tyden a mela bych uz chodit casteji ne?? Ve kterem tydnu me dr. preda porodnici a delaji se monitory?? No jo prvorodicka, tak se na vsechno ptam, obcas si prijdu ze jsem uplne neschopna a i kdyz mam nacteno, tak ze nic nevim a jsem totalne nepripravena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.1.13 14:04

@KaataH taky chodím po 4týdnech a co jsem četla, tak třeba moje porodnice si převezme v 36-37tt.Moje gyndařka provádí i monitory, takže zatím budu chodit k ní a pak se přesunu tam. Neboj v tom nejsi sama, taky si tak připadám a říkám si a´t se stane co se má stát a že zvládly to jiný zvládnu to taky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí