Poradna duly
Jana Čurdová
@Mamča Barča áha, tak to já fakt zatím takové problémy nemám,,občas mě jen při chůži začne bolet podbřišek, že se musim zastavit a je klid. tyhle stejné míry jsme měli taky, ale ve 30tt na velkém UTZ? ty jsi v kolikátém že?? ![]()
tak to máme dobré plány, snad se naše plány budou líbit i našim mužíkům
.
jakej maliník jste si koupily???
Ahoj holky, muzu na pokec? ![]()
Já jsem dneska 32+2tt, termin 23.3. a bude to holcicka. Já pro zmenu doufám, že to vydržíme co nejdéle, protože uz par tydnu ležím kuli moznosti predcasneho porodu, mam zkraceny cipek. No a břicho mám tvrde kazdou chvíli.
Kocarek máme Icoo Peak air, ale jinak jsem s ostatní vybavičkou na štiru. Zatím ta naše prďola bude chodit nahá ![]()
Na velkém UTZ v 31+3tt měla 1871g. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme jestli zase vyrostla.
@Pinac ahoj,jasnačka
. tak ať vydrží do toho 38tt a pak na Vás může vykouknout hm?
já myslim, že to vůbec nevadí, výbava se dá postupně nakupovat i pak, zase lepší to dokupovat, než mít toho hooooooodně, že by to na sobě ani neměla. Já toho taky moc nemám, jak vidím ty děti z toho rychle rostou, takže radši budu postupně dokupovat
. taky jdu zítra na kontrolu po 4 týdnech, už se těším, i když ty píšeš, že uvidíš kolik vyrostla, já myslela, že se kontroluje jen čípek to se bude kontrolovat i váha??
@xk.kx no já to mám trochu složité.. podle poslední menstruace jsem 33+2tt ale podle utz jsem 30+1tt nejdřív že je prcek malej a ted mi řikaj že je zase na 30+1tt velkej atd.. takže já pevnej termín nemám..řekli mi že 28.března až do 3.dubna tak takovejhle já mám termín..
a ten čajík je váženej..je to předporodní čaj z listu maliníku a listu jahodníku.. jinak jinej název nemá
no já si myslim že můj mužík stim souhlasí
no máme to hezky naplánované…ale prcci si to udělaj stejně jak chtěl oni ![]()
jo tak ty moš takhle, tak to spíš vypadá, že ovulka byla nějaká opožděná. ty míry my jsme měli ve 30tt a mě řekli, že je to ok a tobě řeknou, že je velkej, fakt poslední dobou všude nepobírám to, jak každej si říká něco jiného(myslím jako na různých institucích)
. Takže to je jako by ti řekli termín máte takovej, jakej si mimčo samo vybere co
. Áha já myslela, že ho mají v lékárně sáčkovej, tak to budu muset zapátrat a sehnat si ho už
. jo taky si myslim, že ten můj s tím problém mít nebude, ten bude rád, když celý těhu musí trpět tím, že sex mi nějak nic neříká, ale jednou týdně se premůžu
.
@xk.kx to máš pravdu taky si myslim že si každej řiká co chce..jednou jdeš na kontrolu že tě pošle tvůj gynekolog do rizikovky že si myslí že by jsem tam měla bý t vedená z důvodů aritmie, pak mi prcek rozházel štítnou žlázu, sůl mi sebral, čípek mi naboural.. a doktorka na rizikovce ti řekne že si nemyslí že bych u nich mela být vedená že nevidí jedinej důvod..ale at se teda ukážu za měsíc..pak tam je jiná doktorka a pomalu mi vynadá jakto že u nich nejsem vedená už dýl..
pak jsem z toho celá taková rozhozená že si mě přehazujou jao horkej brambor..
ale jinak prcek je zdravej to mě tak nějak jediné uklidnuje..
asi ho budou mít v lékárně ale sáčkovej to nevim.. a má se brát od 34. týdne. A ty jsi v kolikátém?? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?? My mame termin 11.3. a bude to chlapecek. Dneska jsem byla v porodce sepsat porodopis, jsem dneska 34+2. Uz se nemuzu dockat toho brezna, snad to rychle utece. Z vybavicky mame asi vsechno, uz jen doladit par malickosti, hlavne lekarnu a kosmetiku.
@KaataH Ahojky
To víš že jo
tý jo tak to máte taky za chvilku. Porodopis si můžeš septat dřív že jo?? tobě už to uteče..hlavně odpočívej ![]()
@Mamča Barča Jj me uz dala doktorka ten dotaznik nekdy pred mesicem, ale ja nez se tam rozhoupala jit…
Navic nejsme manzele, takze jsem musela chlapa dokopat jeste na matriku, protoze to po mne dneska taky chteli ten papir o prijmeni. Muzu se zeptat kdy budete chystat postylku?? Ja uz mam tendence ji nachystat, ale zase nechci aby tu 5 tydnu stala nachystana a prasilo se na ni ![]()
@xk.kx mně dr děla UTZ na kazde kontrole. Taky mi vnitřním ultrazvukem musi kontrolovat ten čípek. Už a je zítřek, chci vědet na čem jsme.
@Mamča Barča Mně vždycky řeknou, že dulezity je termin podle UTZ ve 12tt. U mě to sedelo, já i vím kdy přesně k tomu došlo ![]()
Já uz 8 tydnu čekám na vysledky kuli pozitivnim protilatkam a nikdo mi nehodlá nic říct. Prostě člověk se občas nestačí divit.
@KaataH Ahá tak to jo..no mi tu matriku máme vyřízenou..budeme se brát až v létě takže jsme to taky museli mít..
postýlku mám složenou mám tam matraci a všechny věci na malého ale mám přez ní hozené klasické prostěradlo aby se na ní neprášilo a nebasa tam budu dávat až z blížícím se porodem
ale nejradši bych to měla vše připavené jako kdyby měl přijít na svět už zítra ![]()
@Pinac já vim taky den kdy jsme počali malého a sedí mi to s posledním krvácením..ale doktoři jsou doktoři oni mají vždy pravdu..ale radši mám vše zbalené a připravené kdych měla pravdu já a malej chtěl jít na svět dřív
musíš se hodně ptát..já radši za sebe udělám blba a na vše co mě zajímá se ptám..i když na tebe koukají divně..je mi jasné že 8 týdnů čekat na výsledky je úmorné..tak uvidíš zítra..držim palečky at vše dopadne dobře. A zítra se ozvy jak jste dopadli ![]()
@Mamča Barča tak tenhle postup přesně miluju, jak dělaj z člověka blbce
.Hned bych jim řekla ať se laskavě domluvěj co chtěj
. Ale jak říkáš hlavně, že je malej v pořádku ať si káči říkaj co chtěj, ale pěkně tím člověku zkazej den
. já jsem dneska 34+0,takže si říkám, že si ho musim už koupit, já zase slyšela, že se pije od 36tt
@KaataH jo taky nás příští týden čeká matrika. Postýlku už pomalu chystám, taky jsem nechtěla, aby se na ní prášilo, ale poněvadž budu rodit v jiném městě, než jsem, tak by mi jí nikdo tady nepřiprvil, takže tak
. Ale zase u jiných vidim, že jí mají i půl roku připravenou, takže měsíc prášení oproto tomu je ještě dobrý
. @Pinac tak to mě čípek nekontroluje UTZ, ale na koze rukou, aby mu něco neudělala, takže mi ho právě ani nikdy nevážila, ale uvidime zítra
.
Holky po jak dlouhe dobe chodite na kotroly?? ja porad po 4 tydnech a jdu pristi stredu. To budu zacinat 36. tyden a mela bych uz chodit casteji ne?? Ve kterem tydnu me dr. preda porodnici a delaji se monitory?? No jo prvorodicka, tak se na vsechno ptam, obcas si prijdu ze jsem uplne neschopna a i kdyz mam nacteno, tak ze nic nevim a jsem totalne nepripravena ![]()
@KaataH taky chodím po 4týdnech a co jsem četla, tak třeba moje porodnice si převezme v 36-37tt.Moje gyndařka provádí i monitory, takže zatím budu chodit k ní a pak se přesunu tam. Neboj v tom nejsi sama, taky si tak připadám a říkám si a´t se stane co se má stát a že zvládly to jiný zvládnu to taky
.