TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
3.2.13 12:29

Mě všichni tvrdí, že nevypadám, že budu za 40 dní rodit, bříško mám relativně malé, takže makáme na baráku s manželem. Klouby zatím v pohodě dneska sjem se krásně vyspala, vstávala jsem na záchod až v 6, takže pohoda!!! celá noc v kuse! i malej spal celou noc, takže pohodka! víc takových nocí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.2.13 18:44

Ahoj, ja jsem ted 35+4, brisko mam dle meho nazoru celkem velky, i kdyz stejne jako s prvnim synkem (a ten mel pri porodu 2900gr 36+6), citim se lip nez pred mesicem, mam vic energie, porad me tvrdne bricho, trochu bolestive, picha me jako na cipku, ale dr zatim nic nerika, takze se asi drzime. Energie mam fakt vic, mozna i z te ulevy, ze jdeme do finale. Na zacatku jsem nic nesmela, odlucovala se mi placenta, takze porad nervy a strach, co bude. Jen vcera jsem tu precetla jeden smutny denik o mamince, co ve 37tt prisla o mimi (prestalo bit srdicko), tak me chytla depka. :pocitac: Ale uz myslim jen na to hezky, davam tomu dva tydny a jdeme vyhanet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
3.2.13 19:26

@Mamča Barča Dik, myslím, že ji něco řekla i sestřička, protože vešla ke mě do pokoje a já měla ještě slzy v oči. Ted se sice blbe tváři, ale je potichu.

Já se měřila před týdnem a měla jsem 92cm. A spánek v noci je někdy opravdu vyčerpávající. Uz mám za sebou hodne noci, kdy se vzbudim ve 2 a usinam kolem 5té. Cumakuji do tmy a nudim se.
Malá byla úplný fotbalista, asi po tatínkovi. Ale ted je trošku oblbnuta tím padem i klidnější. Asi ji ta moje poloha jen ležmo moc nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.2.13 20:09

@Pinac Jak to s tebou tedy vypadá? čípek už se nezkracuje?

jinak já spim stále jako dřevo, když se v noci vzbudím na wc, tak ho cítím, ale stejnak usnu a jinak vůbec nic mě nebolí, doufám, že to tak zůstane a od 38tt ho začnu vypuzovat fotbalistu našeho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
3.2.13 20:55

@xk.kx Já od té doby nebyla na mereni. Jsem za to rada, protože to cislo stejne nic nezmění a zbytečně se pak ten čípek dráždí. Proste musím doufat, že to spolecne doklepeme alespon do konce února

Za ten spánek buď vdecna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 17:28

Ahojky tak už máme o pár dnů déle a přes pupik mám 103cm nějak moc rostem asi to bříško za chvilku neunesu :P holky neměli jste ke konci těhu růžový výtok?? myslim si že je to normální jak se stahujou ty svaly a tělo se připravuje na porod…ale nevim měla jsem ho jen dva dny a ted už je to dobrý.. a co vy jak se vám daří?? měl už někdo poslíčky?? a jak se cítíte z blížícím se porodem?, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
6.2.13 18:29

@Mamča Barča Ahoj, já nema zádný vytok cele tehotenstvi, takže neporadim. Taky mi přijde, že mi brisko za posledni tyden zase poporostlo. Dneska mám cely den pocit, že je nejake tuhé a těžké, že mi snad spadne kdyz vstanu. Jinak já pořad ležím a ležím, naštěstí jsme pořad 2v1. Chvíli mi přijde, že to bude dobre a pak na mě zase dolehne nejaka depka. Kdyby si tak člověk mohl dojit alespon na záchod a neřešil zacpu :)

Pisnu pritelovi, at mi přiveze metr a taky to břicho zmerim. Vždycky si říkám, že uz se to snad nema ani kam roztahovat. Od zacatku mám skoro 30 cm narust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.13 09:09

@Mamča Barča ahojky, já teda taky žádný výtok nemám, takže s tím pomoc nemůžu. Taky už mi přijde, že to břicho je nějak těžší a těžší, natož, že celý těhu jsem ani nevěděla, že těhu jsem, tak ke konci to možná bude zajímavé :D. Poslíšky si myslim, že jsem neměla, já hlavně ani nevim zda to poznám. Jen co mívám, tak když jdu s naší čubinou na prochajdu, tak mě chytají křeče v podbřišku, ale to už jsem říkala, říkala jsem to i dr a ta mi řekla, že je to normální, že jsem už daleko.Ale je to nepříjemný, že se musim vždy zastavit, tak ještě, že je to když chodim se psem, že nevypadám blbě, že se furt zastavuji :-D. já už se teda těším, jak malá holka a doufám, že přijde prcek dřív :dance:. @Pinac to je super, že jste pořád 2v1 doufám, že to tak i dlouho vydrží, co doufám, já to vim, že to zvládnete :palec: a to budeš v nemocnici ležet asi až do konce viď? tý jo tak se zácpou naštěstí problém nemám a doufám, že mít nebudu, asi proto, že poslední dobou se cpu vším možným a je mi jedno jestli je to slaný, sladký, kyselý, jsem schopna vše smíchat během chvíle, už asi ani necítim jak to chutná :nevim:.

Ty jo tak dneska jsem si po dlouhé době vyrazila hned v 7 do kaufu, to že je tam vždy pár duchodců, na to jsem zvyklá, ale dneska tam snad byli všichni duchodci ze středočeského kraje 8o. Byla to síla a dlouho tam takhle ráno a ještě ve čtvrtek nepůjdu, nj ty jejich akce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.2.13 09:38

Ahoj, já mám výtok celé těhotenství, že potřebuji tak 2-3 intimky na den. Je dost řídký, bělavý a neustále mám vlhko. Dr mi jednou dala jakési globule, poctivě jsem je pět dní za sebou zaváděla a úspěch byl asi na dva dny. Je zvláštní, ale pomáhá mi na to sex, většinou po něm je to lepší :-). Dr to ještě sváděla na těhotenskou cukrovku, že to prý bývá, tak to beru tak, že to přežiju a brzy už bude po všem.
Poslíčky jsem měla hlavně u prvního syna (nakonec se ukázalo, že to nebyly poslíčci, ale kontrakce a narodil se v 37.týdnu). Tentokrát mě spíš píchá jakoby uvnitř, kopání a pohyby malé jsou už docela bolestivé. Popravdě se modlím, ať už se třeba za týden, deset dní vykulí a nečeká až do termínu. Kvůli mé úzké pánvi by se mi tam pak ani nemusela vejít.
@xk.kx Já jsem teď na nákup zkusila itesco, přivezli mi to až ke dveřím a byla jsem spokojená. Chtěla jsem to vyzkoušet, abych s novorozencem nemusela do obchoďáku a na ty věci, co kupuju pokaždé je to super, pak už si jen dokoupím něco v masně nebo v zelenině, to sice nabízí taky, ale já se bála, jakou kvalitu by mi přivezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.13 09:53

@Fally123 A kdypak máš termín? ty jo říkáš, že ti na to pomahá sex jo? to teda nevim, jak bych to dělala, poněvadž na sex jsem nějak ztratila chuť :-(.A už se těším až se zase vrátí ;).
jo tak ten nákup to bych taky vyzkoušela, to mají dobrý, ale u nás to zatím nedělají, i když naposled v tescu jsem viděla, že sháněj řidiče, takže se toho třeba brzo dočkám, ale na jejich stránkách zatím Kolín není. To ty bydlíš v Praze nebo v blízkém okolí vid? Ale je to super, jak říkáš, aby tam člověk nemusel s novorozencem a maso bych si asi taky nenechala dovést, je lepší, když to člověk vidí a vybere si. Ještě když včera ve zprávách ukazovali to zelený maso co prodává penny :poblion:. Takže super, že to máš vyzkoušené a je spokojenost, hned jak to bude možné vyzkouším také :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
7.2.13 09:58

@Fally123 iTesco mám pak taky v planu. Ses prvni o kom vím, že to vyzkoušel, super, že to funguje.

@xk.kx Jj, uz si nás tady nechaji a já jsem i rada. Přeci jenom kdyby něco, člověk je přímo na míste. Já mám dojezd do porodnice 100km, takže by to byla hodne zajímavá cesta. Kdyby mě přeci jen pustli, tak uvažujeme o hotelu poblíž porodnice. Urcite se najde něco za stejne peníze jako ležení v nemocnici s čímž uz stejne počítáme. No vyjde nás to na pěknou dovolenou z more :) ale ty peníze člověk pak uz neřeší a důležité je to vydržet co nejdéle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
7.2.13 10:02

@xk.kx @Fally123 Jo holky, tak co to je sex uz ani nevím. V nejakem 16tt jsem byla na plodovce a pak zo chtělo 14 dni klid a pro velky úspěch mi pak zjistili to zkrácené hrdlo. Takže sex a orgasmus pro mě od te doby bylo zakázané :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.2.13 10:58

@Pinac já měl sex zakázaný celý první a druhý trimestr, protože se mi odlučovala placenta, ale popravdě jsem pak měla „mokré sny“

Já mám pocit, že mám obrovské bříško, dr mi ve 30tt na ultrazvuku říkala, že mimčo bude spíš menší (první syn měl 2900gr a 49cm), ale naposledy už říkala, že nějak rosteme. Jak jste na tom vy? Já měla před otěhotněním 164cm/53kg, nyní mám asi 63kg a přes břícho cca 101cm (měřeno tedy kutilským metrem) - dneska je to dle ULZ 36+1, dle MS 35+4. JAK JSTE NA TOM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.2.13 11:19

@Pinac 8o určitě ty peníze za to stojej ;).Ale když si to člověk představí, tak je to děsivý, ono celý zdravotnictví je děsivý co se týká peněz :-(.Ale určitě, když máš takhle daleko porodnici, tak bych to řešila stejně s hotýlkem, kdyby náhodou. já teda taky jedu rodit 150km od nás, ale mám tam maminu, takže budu u ní, než malej vyleze, tady porodnice stojí za :pocitac:. ty jo od 16tt ju? A jak to zvládá přítel/manžel?? My to máme jednou týdně a ten můj je z toho nešťastnej, tak mu furt říkám ať je rád za to, že nějaký holky ho mají úplně zakazanej, jenže on mi na to řekne klasickou chlapskou odpověď a to je, že ruce a pusu mám v pořádku :cert: :lol:. @Fally123 já teda na začátku zhubla 9kg a zatím jsem nazpátek přibrala 2kg a na všech kontrolách mi řekli, že mimčo je normální průměr ve 30tt jsme měli 1549g, teď kolik máme nevím :(,ale břicho tak moc velký nemám, takže všichni mi říkaj, že nějakej cvalda to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
7.2.13 12:12

Minuly tyden jem měla 63 kg. Na úplném zacatku nevím, ale 14tt jsem měla 54kilo mám 172cm. Vzhledem k tomu, ze jsem nezvracela, bude to asi i moje pocatecni vaha.Taky před týdnem jsem namerila 92 přes pupek. Vaha se mi liší co doktor. Celou dobu byl mala o par dni větší nebo spíš delsi(měla delsi stehenní kost). Dr. co jsem u no byla ve 32tt na velkým UTZ namerila 1740g, moje minuly tyden 1851g a ve stejny den jiny doktor 1700g, tak těžko říct. Já uz se těším az překoname 2000g :)

Přítele je mi líto, ale co se dá dělat. Do minulého tydne si myslím nemohl stěžovat, ale ted ma proste smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí