TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
12.2.13 15:01

To já ho mám betonový každou chvíli. Je po celém svém obvodu tvrdé a je to i hodně nepříjemné. Když ležím na zádech a ztvrdne, tak musím změnit polohu nebo vstát, jak moc je to nepříjemné. Myslím, že kdyby ti tvrdlo, tak to poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 15:03

No já jsem dneska 35+1. Na kontrole jsem byla ted už 2× po 14 dnech, řekla bych že to bylo protože malá nespolupracovala s otočením a seděla tam jak žába na prameni, ted už se snad otočila hlavičkou dolů (aspon doufám, jinak už fakt nwm co dělat :( )No uvidím ve čtvrtek. Někde jsem četla že od 36 týdne už se chodí po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 15:04

@petula84
tak doufám, že to jen tak nepoznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.2.13 15:09

Ono to nemusí nic znamenat :) Mně tvrdne snad od 18.týdne a jsme pořád v celku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.2.13 15:27

@Pinac tak to už krásně do toho 36tt dotáhnete uvidíš a pak ať vyleze holka jedna šikovná :-).

@Martinka17 prosímtě nač blbej dotaz v tomhle období není nic blbýho ;).
no to já ti nepovim, ale mě nikdy netvrdlo až posledních 14 dní začlo, tak jsem to říkala dr i že mám občas křeče v podbřišku a ona, že v tomhle období je to normální, že se děloha připravuje na porod, že kdybych to měla dřív, tak by to musela řešit magnézkem, nebo co to holky jedí :nevim:. někdy ho mám jako bazen měkký až si říkám, že tam snad nikdo neni a někdy mi zvrdne, ale zatím, že by to bylo nějak nepříjmený to ne.
já taky už se mi přítel směje, že se pomalu ani nezvednu z gauče :evil:. no teda, tak to pěkně zabal at si to pak můžeš už jen zkontrolovat :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
12.2.13 15:33

@petula84 Mě na ne posílají jen kuli tomu, že ležím v nemocnici, jinak bych šla asi az ve 38tt.
@Martinka17 Tak to Ti závidím. Mně tvrdne břicho od 22 tt a nez mě položili do nemocnice, měla jde
břicho tvrde pořad. Praze najednou se Ti začne stahovat a pak je jako kamen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.2.13 15:46

@Pinac Aha, tak to opravdu zatím neznám :dance: Ale já jsem vlastně celý těhu doma, takže žádnou extra námahu nemám, tak je to možná tím…

Už se nemužu dočkat až bude venku, pořád někde něco čtu, a už mi to leze na mozek.. Teď lítám po uřadech ohledně mateřské (kterou bude čerpat přítel, já nemám nárok), a taky vedu malou válku s matrikářkou ohledně svatby, tak aspon nemyslím pořád jen na to jak se to krátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
12.2.13 15:57

Ahoj, ja byla na monitoru dnes (dle ULT 36+6, dle MS 36+2) a kontrakce jak vysite, navic mala se u nich desne krouti, coz se dr nelibi, takze zitra znovu monitor a pak na poradu do porodnice, tak jsem zvedava. Podobne jsem to mela u prvniho synka, moje deti se rodi zasadne pri snehove kalamite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
12.2.13 16:15

@Fally123 Tak to jsou pro malou následující dny jak vyšite :) Třeba nejaka kalamita teprve přijde a tohle je jen zahřívaci kolo. Pak dej vědet, co říkali v porodnici.

@Martinka17 Buď rada, že netvrdne. Já ležím nebo skoro ležím od 21tt a stejne to tvrdne.

S matrikou jsme to zatím nějak nezvládli. Další věc proc nesmím ještě porodit. Chudák mala by měla 2 RL. V prvním by se jmenovala po mě a v kolonce Otec by bylo Neuveden. No a pak bychom museli vyřizovat nový, kde bude mít příjmení po priteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.2.13 07:39

Ahoj já na monitor teprve půjdu v 37tt sem docela zvědavá jak to dopadne.Na lačno být nemusím aspon sestra ani doktor nic neříkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.2.13 12:56

@hafan na monitor se jde bez pripravy, tedy normalne najedena a v kteroukoli dobu, ja mam za sebou za posledni dva dny asi 1,5hod monitoru, kontrakce to hlasi asi po 7minutach pravidelne, mala vcera blaznila, ale dnes se malicko zklidnila, tak uvidime, jak dlouho jeste vydrzime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
13.2.13 13:43

@Fally123 Zeptám se hloupe, ale citiš, při mereni kontrakce? A dneska uz se mala vrtela v pohode? Kdy máte termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.2.13 16:06

@Pinac Citim. Pri mereni i bez mereni citim, jak mi casto tvrdne bricho a jakoby menstruacni bolesti, neni to nic silneho, ale taky ne prijemneho. Nejvic citim to velke tvrdnuti. Mala se vrtela tak promenlive, tep ji obcas vyletel, ale jinak to bylo lepsi nez vcera, ale v patek si me pozvali znovu, ze to budou hlidat. Dneska jsem dle ulz 37+0
Ja to vydavala za poslicky, ale ty se na monitoru nezachyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.2.13 16:51

@Fally123 Taky už občas cítím slabounké kontacke ale zatím jen občas a spíš večer tak jsem zvědavá na to co mi na monitoru řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.2.13 17:06

Tý jo já se bojim, že to ani nepoznám :-(.jsem tedy zvědavá na zítřejší monitor, poněvadž mě pár dnů bolí spodek, nohy od sebe dát nemůžu, natož jít na procházku. Celé těhu probíhalo, že jsem o něm ani nevěděla a teď budu zmatená, jak lesní včela :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí