TP březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
21.3.13 11:09

@xk.kx ale to je UŽ v úterý! :) Když jsme se načekaly 9 měsíců, tak si užívejme těch posledních pár dnů s břuškem :) A není to, že „nejsi schopná porodit“ - miminku je tam dobře, tak kam by se hrnulo…:)Alespoň jsi na 2cm… to pak půjde raz dva. U nás pořád ticho po pěšině :)
@eva0209
Taky jdu zítra na monitor a poradnu, uvidíme co se od pondělka změnilo…tuším, že nic moc :) Jenom mi přijde, že mám břicho tak nízko, že bych si měla pořídit nějaké šle, aby mi neupadlo :mrgreen:
Hezké skořicovo-malinníkové orgie s troškou vína všem, co už netrpělivě očekávají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
21.3.13 12:19

Asi si dám svařák se skořicí :pankac: maliník piji už měsíc a nic :roll: těch sedm dní do termínu asi nevydržím a zblázním se :zed: ještě že mě nemohou nechat přenášet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.3.13 12:31

Docela bych zkusila tu skořici… Máte nějaké tipy na recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.13 12:33

@marky9 Tak to se máš, že tě nemůžou nechat přenášet :palec:. Taky bych to brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.13 12:37

Já jsem si zkoušela třít bradavky a vůůůbec nic :?. Psali, že tyhle tzv. babské rady fungují jenom, kdyby ta žena třeba za pár hodin začla rodit sama normálně, že se to o kousek posune, jinak prostě nezaberou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
21.3.13 14:42

@Bolly babské rady, dle mého názoru nezabírají :x, jdu spát, aby mě to čekání uteklo rychleji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.3.13 15:37

Já od dneška zkoušim skořici.
Dávám si jí 2 krát denně do melty vždy celou lžičku, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
21.3.13 18:19

@PupikMira
Dneska mi taky tchýnš říkala, že si myslí, že mi ten pupek trochu klesl :think: docela jsem zvědavá co se dozvím zítra… :think: kšandy, ale ještě nepotřebuju, tak to zase neni asi nic extra :lol: uvařím si čajík a budu čekat… a dnes si dám k večeři asi kaši a skořicový cukr :lol: :lol: :lol: :mavam: zítra si musíme dát vědět!!! držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
21.3.13 18:21

@Bolly
Třít bradavky jsem nezkoušela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to dnes asi vezmu ve vaně důůůůkladně houbou :mrgreen: :lol: jestli to nepomůže-může mi to udělat aspoň dobře :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
21.3.13 18:24

@marky9
Jéé, Ty to máš fajn, že víš, že to bude tutovka :potlesk:

@florance
Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 13:12

Dneska jsem zase byla v porodnici na natáčení, který bylo docela divoký, jak srdeční tep mimča, tak kontrakce a musím k včeru znova a pak se budeme domlouvat na termínu nástupu na vyvolání, protože když to vezmu od prvního termínu, tak už přenáším 6 dní. Doktor mi udělal hamiltona, tak uvidím, jestli se nerozrodím sama. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
22.3.13 13:52

@Bolly bolel tě hamilton? Přeji ti aby vše začalo samo :! :! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 14:04

@marky9 Byl to takový tlak, ale nic nesnesitelnýho a trvalo to tak 15 sekund než to tam prošťoural :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
22.3.13 14:20

@Bolly tak 15s se dá vydržet i bolest :mrgreen: to jen abych se nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.3.13 14:34

Ahojte holky, tak nám se narodila v pondělí 18.3.2013 Kateřina, 3360g 53cm (40+0).
Tak jak jsem za celou dobu neměla žádný poslíčky ani tvrdnutí, tak jsem si to pak užila u porodu. Trval 12 hodin a celou dobu kontrakce po 5 minutách… Bylo to náročný, ale když byla venku bylo vše odpuštěno. Tak vám co ještě čekáte přeji ať to brzo přijde a máte to rychle za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí