Poradna duly
Jana Čurdová
@xk.kx ale to je UŽ v úterý!
Když jsme se načekaly 9 měsíců, tak si užívejme těch posledních pár dnů s břuškem
A není to, že „nejsi schopná porodit“ - miminku je tam dobře, tak kam by se hrnulo…:)Alespoň jsi na 2cm… to pak půjde raz dva. U nás pořád ticho po pěšině ![]()
@eva0209
Taky jdu zítra na monitor a poradnu, uvidíme co se od pondělka změnilo…tuším, že nic moc
Jenom mi přijde, že mám břicho tak nízko, že bych si měla pořídit nějaké šle, aby mi neupadlo ![]()
Hezké skořicovo-malinníkové orgie s troškou vína všem, co už netrpělivě očekávají ![]()
Asi si dám svařák se skořicí
maliník piji už měsíc a nic
těch sedm dní do termínu asi nevydržím a zblázním se
ještě že mě nemohou nechat přenášet ![]()
Docela bych zkusila tu skořici… Máte nějaké tipy na recepty?
@marky9 Tak to se máš, že tě nemůžou nechat přenášet
. Taky bych to brala
Já jsem si zkoušela třít bradavky a vůůůbec nic
. Psali, že tyhle tzv. babské rady fungují jenom, kdyby ta žena třeba za pár hodin začla rodit sama normálně, že se to o kousek posune, jinak prostě nezaberou ![]()
@Bolly babské rady, dle mého názoru nezabírají
, jdu spát, aby mě to čekání uteklo rychleji
![]()
Já od dneška zkoušim skořici.
Dávám si jí 2 krát denně do melty vždy celou lžičku, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude
@PupikMira
Dneska mi taky tchýnš říkala, že si myslí, že mi ten pupek trochu klesl
docela jsem zvědavá co se dozvím zítra…
kšandy, ale ještě nepotřebuju, tak to zase neni asi nic extra
uvařím si čajík a budu čekat… a dnes si dám k večeři asi kaši a skořicový cukr
zítra si musíme dát vědět!!! držím palce ![]()
@Bolly
Třít bradavky jsem nezkoušela
tak to dnes asi vezmu ve vaně důůůůkladně houbou
jestli to nepomůže-může mi to udělat aspoň dobře
![]()
Dneska jsem zase byla v porodnici na natáčení, který bylo docela divoký, jak srdeční tep mimča, tak kontrakce a musím k včeru znova a pak se budeme domlouvat na termínu nástupu na vyvolání, protože když to vezmu od prvního termínu, tak už přenáším 6 dní. Doktor mi udělal hamiltona, tak uvidím, jestli se nerozrodím sama. ![]()
@marky9 Byl to takový tlak, ale nic nesnesitelnýho a trvalo to tak 15 sekund než to tam prošťoural ![]()
@Bolly tak 15s se dá vydržet i bolest
to jen abych se nebála ![]()
Ahojte holky, tak nám se narodila v pondělí 18.3.2013 Kateřina, 3360g 53cm (40+0).
Tak jak jsem za celou dobu neměla žádný poslíčky ani tvrdnutí, tak jsem si to pak užila u porodu. Trval 12 hodin a celou dobu kontrakce po 5 minutách… Bylo to náročný, ale když byla venku bylo vše odpuštěno. Tak vám co ještě čekáte přeji ať to brzo přijde a máte to rychle za sebou ![]()