Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
8.3.13 10:29

@guesssgirl Ahoj tak jak se máš? A co nakupuješ vecičky pro malou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.3.13 13:08

@Liddka Ahoj, ráno jsem byla v Krči, doktor mi udělal zase UZ a řekl, že v úterý musím zase na krev a dali mi prášky na tlak. S Tomem jsem to měla taky. A termín mám na začátku dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 13:27

@Gabca85 Tak to ti nezávidím. Místo toho aby si odpočívala tak pořád musíš někde lítat :cert: Tak hlavně aby to bylo všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.3.13 13:30

@Liddka Už to za chvíli skončí, tak se to dá vydržet, já jsem hlavně ráda, že to hlídají, než aby se něco zanedbalo. A jak je Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 13:35

@Gabca85 Tak jak ležím tak mi je líp naštěstí :) před chvilkou jsem vylezla z vany a to bylo teda vylezt z ní příště si objednám jeřáb :lol: ale vana mě krásně uvolnila boleli mě záda a už to neni takový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.3.13 13:38

@Liddka Jojo vana to je něco, tak se z ní nemůžu dostat. Raději rychlá sprcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 13:40

@Gabca85 To já taky raději sprchu ale potřebovala jsem si dát tu vanu kvuli těm zádum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.3.13 13:43

@Liddka Hlavně, že aspoň těm zádům se ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 13:45

@Gabca85 To jo je to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.3.13 14:07

@Liddka Ahojky, mám se nějak unaveně poslední dobou, včera mi nebylo nejlíp, dneska se mi dokonce zdálo, že rodím :lol: manžel má dnes narozeniny, takže mám za sebou větší nákup, výběr nějaké maličkosti - hlavní dáreksi koupí sám :D a teď už mám hotovej dortík a ještě chlebíčky no a asi v 17h máme oslavu na Bowlingu a už teď jsem mrtvá :jazyk: no už je to fakt nějaký náročný…malej už půjde konečeně v pondělí do školky :palec: tak si trochu odpočinu a naberu síly. Pro malou nakupuju, to je jasný, je tolik krásých věcí :D už máme za sebou i těhu focení, tak se strašně těším na fotečky :dance: a co ty? je ti líp a nešpiníš? my jsme měli ve středu romantiku a pak jsem docela špinila :nevim: a i včera ráno a pak už dobrý…už jsem měla strach, že bude nějakej problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.3.13 14:19

@guesssgirl Tak at se oslava povede to si šikovná že to takhle zvládáš. Manžel měl naštěstí narozeniny v lednu tak to nebylo tak hrozný :mrgreen: Tak pak nějaký fotečky ukaž my se deme fotit 30.3 tak jsem na to zvědavá a taky se moc těším :dance: jinak už mi je líp nešpiním nic ale musím ležet a to mě moc teda nebaví :roll: ale nedá se nic dělat co bych proto naše zlatíčko neudělala že :) jinak to špinění jsem měla taky když jsme měli romantiku a dr mi zakázal sex takže my jsme bez toho od 5. měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.3.13 14:47

@Liddka Děkuji :) no zvládám, protože musím a pořád si říkám, že nejsem z cukru :lol: jenže někdy toho mám fakt plný koule, jako třeba včera…to už jsem jela na autopilota :roll: určitě pak nějaký fotečky přidám, hrozně mě to bavilo to focení a malej byl taky úžasnej, vzali jsme i čivavu :lol: a máš nějakou představu o tom focení? no teda od 5.měsíce bez sexu :roll: hmm, co na to manžel?? mě teda Dr. taky řekl, že bych vůbec neměla mít sex, protože mě vždycky po tom bolí hrozně celej spodek a tvrdne mi břicho, jenže vydrž to :lol: tak jsme to omezili samozřejmě na minimum, ale někdy zkrátka neodolám :jazyk: no ale už se těším, až bude po ti nedělí, až budu moct všechno, cvičit, lehnout si na břicho atd. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.3.13 15:55

My byli na foceni dneska. Chtela jsem nejaky rodinny fotky, moc jich nemame. Vetsinou fotim ja malyho a pak jeste malyho s tatkou, ale fotek na kterych jsme vsichni moc neni. A pak jsem jeste chtela nechat vyfotit Toma samotnyho. A Tomas si to taky hrozne uzival. I kdyz ke konci uz byl unaveny. Rano jsem ho budila, museli jsme do ty porodnice a pak to foceni. No po obede spal pres dve hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.3.13 11:55

@guesssgirl Já mám dobrý že manžel se bojí aby malému něco neudělal :) on i já se taky moc těšíme až mi zkončí šestineděli :mrgreen: ale jsou i jiný praktiky než sex tak to praktikujeme jinak :) jsem moc ráda že to manžel chápe a že na mě netlačí že to chce atd a to on je dost náruživej ale kterej chlap ne vid ;) bejt tebou tak bych to neriskovala ještě když ti to řekl i doktor já se taky někdy musím přemoct jakou mám chut ale přemůžu se jen kvůli malému a ted obzvlášt co musím ležet :mrgreen: to bych mohla hned po tom jet rodit :lol: :mrgreen: Tak jak dopadla oslava? ;) a o tom focení moc představu teda nemám ale je to profesionálka tak si s náma snad poradí :mrgreen: i čivavu? To musí být krásný fotky celá rodinka pohromadě :) Už se na to taky moc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.3.13 11:56

@Gabca85 Tak pak taky ukaž nějaký fotečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie