Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ahoj tak jak se máš? A co nakupuješ vecičky pro malou? ![]()
@Liddka Ahoj, ráno jsem byla v Krči, doktor mi udělal zase UZ a řekl, že v úterý musím zase na krev a dali mi prášky na tlak. S Tomem jsem to měla taky. A termín mám na začátku dubna.
@Gabca85 Tak to ti nezávidím. Místo toho aby si odpočívala tak pořád musíš někde lítat
Tak hlavně aby to bylo všechno v pořádku ![]()
@Liddka Už to za chvíli skončí, tak se to dá vydržet, já jsem hlavně ráda, že to hlídají, než aby se něco zanedbalo. A jak je Tobě?
@Gabca85 Tak jak ležím tak mi je líp naštěstí
před chvilkou jsem vylezla z vany a to bylo teda vylezt z ní příště si objednám jeřáb
ale vana mě krásně uvolnila boleli mě záda a už to neni takový ![]()
@Liddka Jojo vana to je něco, tak se z ní nemůžu dostat. Raději rychlá sprcha.
@Gabca85 To já taky raději sprchu ale potřebovala jsem si dát tu vanu kvuli těm zádum ![]()
@Liddka Ahojky, mám se nějak unaveně poslední dobou, včera mi nebylo nejlíp, dneska se mi dokonce zdálo, že rodím
manžel má dnes narozeniny, takže mám za sebou větší nákup, výběr nějaké maličkosti - hlavní dáreksi koupí sám
a teď už mám hotovej dortík a ještě chlebíčky no a asi v 17h máme oslavu na Bowlingu a už teď jsem mrtvá
no už je to fakt nějaký náročný…malej už půjde konečeně v pondělí do školky
tak si trochu odpočinu a naberu síly. Pro malou nakupuju, to je jasný, je tolik krásých věcí
už máme za sebou i těhu focení, tak se strašně těším na fotečky
a co ty? je ti líp a nešpiníš? my jsme měli ve středu romantiku a pak jsem docela špinila
a i včera ráno a pak už dobrý…už jsem měla strach, že bude nějakej problém…
@guesssgirl Tak at se oslava povede to si šikovná že to takhle zvládáš. Manžel měl naštěstí narozeniny v lednu tak to nebylo tak hrozný
Tak pak nějaký fotečky ukaž my se deme fotit 30.3 tak jsem na to zvědavá a taky se moc těším
jinak už mi je líp nešpiním nic ale musím ležet a to mě moc teda nebaví
ale nedá se nic dělat co bych proto naše zlatíčko neudělala že
jinak to špinění jsem měla taky když jsme měli romantiku a dr mi zakázal sex takže my jsme bez toho od 5. měsíce ![]()
@Liddka Děkuji
no zvládám, protože musím a pořád si říkám, že nejsem z cukru
jenže někdy toho mám fakt plný koule, jako třeba včera…to už jsem jela na autopilota
určitě pak nějaký fotečky přidám, hrozně mě to bavilo to focení a malej byl taky úžasnej, vzali jsme i čivavu
a máš nějakou představu o tom focení? no teda od 5.měsíce bez sexu
hmm, co na to manžel?? mě teda Dr. taky řekl, že bych vůbec neměla mít sex, protože mě vždycky po tom bolí hrozně celej spodek a tvrdne mi břicho, jenže vydrž to
tak jsme to omezili samozřejmě na minimum, ale někdy zkrátka neodolám
no ale už se těším, až bude po ti nedělí, až budu moct všechno, cvičit, lehnout si na břicho atd. ![]()
My byli na foceni dneska. Chtela jsem nejaky rodinny fotky, moc jich nemame. Vetsinou fotim ja malyho a pak jeste malyho s tatkou, ale fotek na kterych jsme vsichni moc neni. A pak jsem jeste chtela nechat vyfotit Toma samotnyho. A Tomas si to taky hrozne uzival. I kdyz ke konci uz byl unaveny. Rano jsem ho budila, museli jsme do ty porodnice a pak to foceni. No po obede spal pres dve hodiny.
@guesssgirl Já mám dobrý že manžel se bojí aby malému něco neudělal
on i já se taky moc těšíme až mi zkončí šestineděli
ale jsou i jiný praktiky než sex tak to praktikujeme jinak
jsem moc ráda že to manžel chápe a že na mě netlačí že to chce atd a to on je dost náruživej ale kterej chlap ne vid
bejt tebou tak bych to neriskovala ještě když ti to řekl i doktor já se taky někdy musím přemoct jakou mám chut ale přemůžu se jen kvůli malému a ted obzvlášt co musím ležet
to bych mohla hned po tom jet rodit
Tak jak dopadla oslava?
a o tom focení moc představu teda nemám ale je to profesionálka tak si s náma snad poradí
i čivavu? To musí být krásný fotky celá rodinka pohromadě
Už se na to taky moc těším ![]()