Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 Tak to já to mám u dr v ordinaci takže tam budu sama ![]()
@Liddka Já jsem ty první taky měla u dr, takže jsem byla sama. Teď už jsem porodnici.
@Gabca85 A to jsi změnila dr? A nebo je to kvůli tomu jak máš ty problémy?
@Liddka Ne tady si te ve 36tt prevezme do pece porodnice. Stejne jsem to mela i u prvniho.
@Gabca85 Tak pro mě by to byl trochu problém doktora mám o dost blíž než porodnici.
@Liddka Všude je to jinak. Já to mám tak stejně daleko. Možná i porodnici blíž.
Ahojky, tak jak se mate? Gabčo drzim palce, to je hruza porad nekde behat
jinak ja jdu na monitor 29.3. tak uz se taky tesim ![]()
@guesssgirl Ahoj já se poslední dny cítím ani jako bych těhotná ani nebyla sice mě párkrát někde píchlo ale jinak nic.Je to nějaký divný
A co ty jak se máš?
@Liddka Taky jsem takový dny měla, ale teď naopak mě bolí snad všechno, záda, klouby
v břiše se mi malá pořád mele a tlačí, dneska večer mě tak kpla, že jsem málem spadla z postele
fakt hrůzinec, večer vždycky odpadávám ![]()
@guesssgirl To já měla dneska bolesti jak blázen od 8 do 11 jsem myslela že se zblázním
Ale naštěstí to povolilo
to já taky večer odpadnu a jsem uplně ko
Dneska je tak krásně ajá musím být doma zalezlá a ležet
Ach jo ![]()
Ahoj holky, dneska jsme rano byli nakupovat, potom obed, kino a nakonec 2h u zehlicky. A nohy mam jako konve. Ani nevim kde mam kotniky. Doufam, ze vam je lepsi.
Ahoj holky tak dnešní noc pro mě byla snad nejhorší
v 5 ráno jsem se vzbudila a vzbudila mě docela velká bolest a trvalo to asi hodinu a intervali jsem měla po 10 minutách
strašně se mi pořád chtělo na velkou
tak už jsem myslela že vzbudím manžela ale nějakým štěstím jsem usnula.Ale byla to fakt bolest
Doufám že dneska nebudu mít tu samou noc
A co teprv až budu mít ty pravé bolesti ![]()
@Gabca85 Ahojky, musíš se trochu šetřit, i když lehko se to říká viď? a jak se jinak cítíš?
@Liddka Ahojky, tak jaká byla noc, už ti bylo líp?? no u mě už to taky stojí za prd, jsem pořád tak unavená a nemám chvíli klid
malej teď má nějaký období, že fakt vůbec neposouchá, navíc je zase nachlazenej, takže dneska zase nebyl ve školce
už na něj jaksi vůbec nemám nervy…neumí si hrát normálně, pořád bojuje a dělá bordel
dneska ráno jsem se i rozbrečela…prostě taková ta bezmoc, když mu člověk něco říká a on nereaguje…no a pak žehlení, vysávání a jsem k. o.
teď jsem ho alespoň vylifrovala kbabičce, jdu ke kadeřnici, tak bude chvíli klid a relax, potřebuju to jak sůl!!! Jinak malá se pěkně tlačí v bříšku, strašně špatně se mi dejchá, nevím jak silehnout a jsem pořád podrážděná
no už abychom to měly za sebou co? já ještě přežít to stěhování a už snd bude „klid“ i když s novorozencem a s tím naším malým bláznem pochybuju ![]()
@guesssgirl Ahojky, ja jsem rano byla na odberech a pak jeste vyzvednout prihlasku do skolky. Stejne mi ho nevemou kdyz budu s druhym doma, ale aspon jsem udelala co se dalo. Ted lezim v posteli a asi usnu, rano jsme vstavali s manzelem brzo. Tchynak hlidal malyho a mi prijeli a on jeste spal. Ted uz zase spinka. To stehovani fakt nezavidim, ja uz bych ted nic takovyho delat nechtela. Tak drzim palce, at to mate rychle za sebou.