Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
13.3.13 13:44

@Gabca85 Tak to já to mám u dr v ordinaci takže tam budu sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.3.13 13:46

@Liddka Já jsem ty první taky měla u dr, takže jsem byla sama. Teď už jsem porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.3.13 08:28

@Gabca85 A to jsi změnila dr? A nebo je to kvůli tomu jak máš ty problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.3.13 09:44

@Liddka Ne tady si te ve 36tt prevezme do pece porodnice. Stejne jsem to mela i u prvniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.3.13 11:48

@Gabca85 Tak pro mě by to byl trochu problém doktora mám o dost blíž než porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.3.13 12:58

@Liddka Všude je to jinak. Já to mám tak stejně daleko. Možná i porodnici blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.3.13 20:55

Ahojky, tak jak se mate? Gabčo drzim palce, to je hruza porad nekde behat :-( jinak ja jdu na monitor 29.3. tak uz se taky tesim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.3.13 21:07

@guesssgirl Ahoj já se poslední dny cítím ani jako bych těhotná ani nebyla sice mě párkrát někde píchlo ale jinak nic.Je to nějaký divný :mrgreen: A co ty jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.3.13 07:23

@Liddka Taky jsem takový dny měla, ale teď naopak mě bolí snad všechno, záda, klouby :-( v břiše se mi malá pořád mele a tlačí, dneska večer mě tak kpla, že jsem málem spadla z postele :lol: fakt hrůzinec, večer vždycky odpadávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.3.13 13:00

@guesssgirl To já měla dneska bolesti jak blázen od 8 do 11 jsem myslela že se zblázním :( Ale naštěstí to povolilo :) to já taky večer odpadnu a jsem uplně ko :| Dneska je tak krásně ajá musím být doma zalezlá a ležet :zed: Ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.3.13 20:33

Ahoj holky, dneska jsme rano byli nakupovat, potom obed, kino a nakonec 2h u zehlicky. A nohy mam jako konve. Ani nevim kde mam kotniky. Doufam, ze vam je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.3.13 19:02

Ahoj holky tak dnešní noc pro mě byla snad nejhorší :zed: v 5 ráno jsem se vzbudila a vzbudila mě docela velká bolest a trvalo to asi hodinu a intervali jsem měla po 10 minutách :roll: strašně se mi pořád chtělo na velkou :roll: tak už jsem myslela že vzbudím manžela ale nějakým štěstím jsem usnula.Ale byla to fakt bolest :pocitac: :zed: Doufám že dneska nebudu mít tu samou noc :( A co teprv až budu mít ty pravé bolesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.3.13 12:22

@Gabca85 Ahojky, musíš se trochu šetřit, i když lehko se to říká viď? a jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.3.13 12:27

@Liddka Ahojky, tak jaká byla noc, už ti bylo líp?? no u mě už to taky stojí za prd, jsem pořád tak unavená a nemám chvíli klid :( malej teď má nějaký období, že fakt vůbec neposouchá, navíc je zase nachlazenej, takže dneska zase nebyl ve školce :roll: už na něj jaksi vůbec nemám nervy…neumí si hrát normálně, pořád bojuje a dělá bordel :,( dneska ráno jsem se i rozbrečela…prostě taková ta bezmoc, když mu člověk něco říká a on nereaguje…no a pak žehlení, vysávání a jsem k. o. :nevim: teď jsem ho alespoň vylifrovala kbabičce, jdu ke kadeřnici, tak bude chvíli klid a relax, potřebuju to jak sůl!!! Jinak malá se pěkně tlačí v bříšku, strašně špatně se mi dejchá, nevím jak silehnout a jsem pořád podrážděná :roll: no už abychom to měly za sebou co? já ještě přežít to stěhování a už snd bude „klid“ i když s novorozencem a s tím naším malým bláznem pochybuju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.3.13 13:12

@guesssgirl Ahojky, ja jsem rano byla na odberech a pak jeste vyzvednout prihlasku do skolky. Stejne mi ho nevemou kdyz budu s druhym doma, ale aspon jsem udelala co se dalo. Ted lezim v posteli a asi usnu, rano jsme vstavali s manzelem brzo. Tchynak hlidal malyho a mi prijeli a on jeste spal. Ted uz zase spinka. To stehovani fakt nezavidim, ja uz bych ted nic takovyho delat nechtela. Tak drzim palce, at to mate rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí